Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Romario mõtted Eesti spordist
Collapse
X
-
Kusagil seda, et Cramo võidab pronksi saab panna? Kui Tartu hakkab lagunema juhuslikult pole see 13 ju üldse võimatu.
-
Tundub hea koht ja olevat. Ma lähen esialgu keskmise panusega ning ootan koosseisud ära. Võimalik, et Kalev otsustab Dzele puhkama jätta ning siis peaks neil korvi all raskem olema.Algselt postitas Rohukas7 Vaata postitusthehe
Ühtlasi on 158.5 saadaval triobetis 1.90ga,mis peaks olema ikka väga hea koht! Ise panin suhteliselt suurelt.
Leave a comment:
-
heheAlgselt postitas ChelseaFC Vaata postitustVõtsid sõnad suust
Ühtlasi on 158.5 saadaval triobetis 1.90ga,mis peaks olema ikka väga hea koht! Ise panin suhteliselt suurelt.
Leave a comment:
-
Võtsid sõnad suustAlgselt postitas Rohukas7 Vaata postitustNonii täna on siis TTÜ vs TLÜ/Kalev Bet365 on hetkel tulnud välja o159.5 liiniga,mis minu arvates on value küll,täiesti pingevaba mäng ja usun,et 160sanga pressitakse ikkagi suht kerge vaevaga ära täna. Mänguaega peaks jaguma paljudele ja ilmselt keegi väga riskida ei taha,ühegi vigastuse jms. Mängu liin on -3,5 TTÜle aga viimasel ajal on need kaks satsi vägagi ettearvamatud,niiet pigem seda ei näpiks,kui peaksin panema siis vast ikkagi TTÜ -3.5.
Leave a comment:
-
Täna TTÜ vs Väike Kalev peaks korviderohke tulema. Bet365 pakub mulle 159.5. Coolbet pakub 164.5, mis peaks ka väärtust pakkuma, aga muidugi mitte nii palju. Põhihooaja viimane mäng, mõlemal on kohad selged, mitte millegi peale ei mängita peale au. Nii et ma pigem eeldan, et tuleb lahtine jookse-viska mäng. TTÜ pole niikuinii tuntud oma kaitse poolest. Eks mõlemad tahavad võita ja hea tujuga playoffi minna, kuid kuna moneyline on üsna 50-60 siis seda pigem ei puutu.
Leave a comment:
-
Nonii täna on siis TTÜ vs TLÜ/Kalev Bet365 on hetkel tulnud välja o159.5 liiniga,mis minu arvates on value küll,täiesti pingevaba mäng ja usun,et 160sanga pressitakse ikkagi suht kerge vaevaga ära täna. Mänguaega peaks jaguma paljudele ja ilmselt keegi väga riskida ei taha,ühegi vigastuse jms. Mängu liin on -3,5 TTÜle aga viimasel ajal on need kaks satsi vägagi ettearvamatud,niiet pigem seda ei näpiks,kui peaksin panema siis vast ikkagi TTÜ -3.5.
Leave a comment:
-
Katsun siin Romario eemaloleku ajal teemat elus hoida. Tänases Valga-Rakvere mängus ei oska midagi võtta. Tundub tegelikult selline suureskooriline mäng, aga liin on ka vastavalt 166.5, mis väga suurt väärtust endas ei oma. Küll aga hakkas silma neljapäevane Tartu vs Cramo mäng. Balti liiga pronksi peale siis seekord. Hetkel on koefid triobetis ja mõnes teises suuremas kontoris üsna 50-50 kanti. Meenutuseks, et esimese mängu võitis Tartu Suurhallis 12 punktiga, nii et tullakse üsna soliidse eduga Tartusse. Üldiselt aga sellised edud on mentaalselt märksa raskemad kui näiteks 1-2 punktised. Kindlasti ei lähe Tartu seda mängu kaotama, aga eks kuskil kuklas on ikka mõte, et 12 on ju edumaa.
See esimene mäng läks Cramol mitmete asjade nahka. Varrakut pingil polnud ja Reinbok-Mürka duo pole päris see ikka. Samuti oli Cramo ka 2 päeva varem mänginud üsna tulise mängu VEFiga, kus kedagi eriti puhaka ei saanud. Seekord mängis Cramo Moskvas sealse CSKAga ja kuigi saadi 32ne koslep, siis positiivse noodi pealt sai mänguaeg üsna laiali jaotatud. Gladness vist mängis seal pea 30 min, aga teised nn. põhimehed said kõik max. 25 min ja ei tohiks nii läbi omadega olla. Samuti pole peale seda mängu Cramol "tähtsat" mängu kuni järgmise nädalavahetuse VTBd. Vahepeal põrgatatakse palli EMLi playoffis Rakverega, aga no sellepärast kedagi hoidma ei pea. Varraku intervjuust sain ka aru, et meeskonnale see pronks ikkagi korda läheb ja no eks ole juba auasi see Tartu võitmine. Nagu asjaosalised on öelnud, siis ega Eestis see koduväljak nii suur eelis pole ja ma usun, et Cramo teeb selle mängu veel huvitavaks ja pronks pole veel kellelegi kaela riputatud. Cramo võit 1.88ga tundub samas ikka super ja väga kahju, et SBT selleks ajaks veel alanud pole
Leave a comment:
-
Over tuli ilusti, aga kahjuks näitas TTÜ viimasel veerandil, kuidas ei tohi seisu hoidma hakata. Vist olid 4 min enne lõppu veel 11ga ees, aga siis hakkasid tegema uskumatuid lahendusi. Aga see selleks.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustTäna tundub TTÜ natuke alahinnatud. Triobet pakub hetkel 4.85, mis on nagu pisut kõrge. Raplal on 3st koht kotis igal juhul, nii et ilmselt võimalus kõikidele mänguaega anda. TTÜ pole viimastes mängudes eriti hästi mänginud ning ma arvan, et treener Käbin üritab poisid ikka playoffiks korralikult üles putitada. Olmre pole ka ammu head mängu teinud ja Rapla vastu on talle ennegi meeldinud mängida, nii et mine tea. Võit täna annaks kindlasti hea laengu neile. Over on siin mängus ka päris hea panus.
Leave a comment:
-
Täna tundub TTÜ natuke alahinnatud. Triobet pakub hetkel 4.85, mis on nagu pisut kõrge. Raplal on 3st koht kotis igal juhul, nii et ilmselt võimalus kõikidele mänguaega anda. TTÜ pole viimastes mängudes eriti hästi mänginud ning ma arvan, et treener Käbin üritab poisid ikka playoffiks korralikult üles putitada. Olmre pole ka ammu head mängu teinud ja Rapla vastu on talle ennegi meeldinud mängida, nii et mine tea. Võit täna annaks kindlasti hea laengu neile. Over on siin mängus ka päris hea panus.
Leave a comment:
-
-
nice one!Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustValga on viimasel ajal mängima hakanud ning tänane on playoffi suhtes üsna oluline mäng. Valga peab 2 järele jäänud mängu võitma, et pisikesest Kalevist mööda minna 6ndaks ning endale playoffi vastaseks saada Rapla, kes on neile igatahes mängitavam vastane kui Tartu. Pärnul tegelikult nii suurt vahet pole, kas ollakse 4ndad või 5ndad. Niikuinii minnakse TTÜga kokku ja ei tea, kas see koduväljaku eelis nüüd nii suur motivaator on. Valga kindlasti selline suur autsaider ei ole minu silmis ja väärtust peaks selles panuses kindlasti olema.
Leave a comment:
-
No siin peab natuke õnne tänama, et Kalju ei suutnud 3ndal minutil penaltit ära lüüa. Oleks see mäng ilmselt täiesti teist teed läinud. Aga long shotina toimis ja loodetavasti keegi jälgis veel seda panustAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustNice one!
Leave a comment:
-
Nice one!Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustTahaks veel omalt poolt ühe long shoti lisada.
Kalju vs Paide Under 1.5 saan ma hetkel kätte 9.5ga. Nagu sa ütlesid, siis Kalju pole teada tuntud väikeste hävitaja (Pärnuga mäng oli anomaalia) ja ma arvan, et peale seda 7-0 koslepit on ka Paide oma ründetuure maha võtmas ja päris pea ees igal võimalusel ette ei joosta. Slaval on olnud ka terve koondisepaus meeskonnaga tööd teha (va. paar noortekoondise poissi) ja eelnevatest mängudest pisut õppida. Kalju staaridel on pigem selline koondisepohmakas ma arvan, kus on end alguses pisut keeruline Premium Liiga lainele saada. Eks see selline pisike gamble ole, aga 9.5se koefitsendiga võib proovida küll
Leave a comment:
-
Valga on viimasel ajal mängima hakanud ning tänane on playoffi suhtes üsna oluline mäng. Valga peab 2 järele jäänud mängu võitma, et pisikesest Kalevist mööda minna 6ndaks ning endale playoffi vastaseks saada Rapla, kes on neile igatahes mängitavam vastane kui Tartu. Pärnul tegelikult nii suurt vahet pole, kas ollakse 4ndad või 5ndad. Niikuinii minnakse TTÜga kokku ja ei tea, kas see koduväljaku eelis nüüd nii suur motivaator on. Valga kindlasti selline suur autsaider ei ole minu silmis ja väärtust peaks selles panuses kindlasti olema.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustKel võimalus, siis täna Pärnu vs Valga saab Valga 4.9ga, mis on ikka täiesti kuld
Leave a comment:
-
Kel võimalus, siis täna Pärnu vs Valga saab Valga 4.9ga, mis on ikka täiesti kuld
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: