Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Romario mõtted Eesti spordist
Collapse
X
-
Kes tahab kindlat kasumit, siis Kure @10 on isegi 10€ panuse puhul 35€ kasumiga võimalik välja arbida Levadia dc-ga.
-
Jah, olen nõus, et annaks parema ülevaate. Reedel võtan märtsikuu kokku.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMillest mina (ilmselt enda liigsest pedantsusest) puudust tunnen, on mingisugune sinu tippide kokkuvõte vms. Saan aru, et selle teema formaat on siin mõeldud rohkem väärt bettide avaldamisele, kuid mingit kokkuvõtet vahel ihkaks küll.
Tippide kvaliteedi osas ei tohiks vast kellelgi küsimusi olla.
Leave a comment:
-
Millest mina (ilmselt enda liigsest pedantsusest) puudust tunnen, on mingisugune sinu tippide kokkuvõte vms. Saan aru, et selle teema formaat on siin mõeldud rohkem väärt bettide avaldamisele, kuid mingit kokkuvõtet vahel ihkaks küll.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTäna tundub Balti liiga pronksimängus hc liin mõne punkti võrra liiga kõrge ja mängime Tartu Ülikool +8. Cramol on nii füüsiliselt kui ka vaimselt olnud väga raske periood. Ootaks pigem punkt-punktis mängu.
Tippide kvaliteedi osas ei tohiks vast kellelgi küsimusi olla.
Leave a comment:
-
Sain ka napilt peale. Mul laskis 16€ panna. 2-3 minti hiljem oli juba ära korjatud.
Leave a comment:
-
impossibruAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustSamas võib-olla just kaotad selle osalustasu
Leave a comment:
-
Samas võib-olla just kaotad selle osalustasuAlgselt postitas Zigmaister Vaata postitust
Loodetavasti toob Romario tip osaluse tulevasel SBTL
Leave a comment:
-
Nüüdskes juba 8.75 on koef. Kiirustage seltsimehed. Magasin 10 minti maha, et raha hakata kandma Coolbeti ja juba oli ggAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustCoolbet tuli välja Kuressaare @10 vs Levadia U21.

Loodetavasti toob Romario tip osaluse tulevasel SBTL
Arvestades koosseise ning turniiritabelit, siis täiesti mõistmatu koefitsent. Aga Eesti vutt ja koss on ennegi "tootnud" halvas mõttes. Ei imestaks, kui Kurel kõik tööl on või ei saa Tallinnast tulema õigel ajal
Leave a comment:
-
jep, rohkem ei lasknud panna.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJa limiit on muidu 10 eurot?
Leave a comment:
-
Täna tundub Balti liiga pronksimängus hc liin mõne punkti võrra liiga kõrge ja mängime Tartu Ülikool +8. Cramol on nii füüsiliselt kui ka vaimselt olnud väga raske periood. Ootaks pigem punkt-punktis mängu.
Leave a comment:
-
Veidrad liikumised jah, aga tegelikult oli ka eelmises mängus turg selgelt TLÜ Kalevi poole kaldu kui Valga neid 25ga võitis. Tundub, et igast asendist üritatakse Valga vastu panna. Ja ega kerge valuegamble 6ga eilegi lõppkokkuvõttes väga kaugele ei jäänud.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustValga vist jälle korraldab midagi...
Leave a comment:
-
Jep. VEF tundub väga mõnus. Täna võiks huvitav koht olla ka Valga +11,5 Rapla vastu, kes peab kodumängu Haapsalus.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: