Jah, muretsema ei pea. Väga tõsine IT error tuli majja, mida isegi vana hea restardiga kohe ei paranda. Loodetavasti siiski suudetakse kiiresti järjele saada ja kõik saavad oma võidud kontole.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTrans on tagasi Triobetis. Aserite võidu koef on kukkunud 1,6 pealt (olevat eile olnud) 1,33ni ja ka Pafis on hommikune 1,48 langenud 1,4 peale. Ehk käib meeletu kühveldamine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitusttra Aramis, me saame aru, et sa töötad triobetis ja kaitsed-õigustad omasi pidevalt, aga ära palun mölise ja ole nii üleolev iga tüübi suhtes, kes julgeb foorumis kurta (kae kuripattu) mingi reaalse problema üle...
Mul on kombeks minu jaoks tundmatu inimese postile vastates vaadata, mis ta varem on postitatnud - a la kas ajab mõistlikku juttu ja ma loodan, et antud kasutaja tõestab lähitulevikus siinsetes vestlustes, et minu iroonia oli kohatu.
Ja sa ise ära lahmi, kui sa kirjutad "iga tüübi", siis peaks olema seda juhtunud korduvalt. Viska mulle priva mess näidetega. Foorumi üks eesmärke on see, et inimesed saaks oma küsimustele vastused ja hea, et ka selle teema all see aegaajalt toimib. Ja kuigi ma aitan hea meelega, ei ole ma siin klienditeenendaja ehk minu toon on selline nagu on minu tuju ja kui satub rumalaid küsimusi või peab samale asjale mitu korda vastama, siis võib neid asju ka tulevikus kohata.
Kommentaar
-
Kuradi koef langeb kogu aegThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustTransi 1-0 händikäp ja kokkuvõttes Interi võit on koefiga uskumatud 1,90. minu raha igatahes selle peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust100
Kommentaar
-
Äkki keegi oskab aidata või suunata. Tegin U19 mängudest kombo ja üks ennustus oli, et Hispaania lööb Portugalile esimesena värava. Täpsemalt 1st team to score (3-way). Millegi pärast on aga pandud tulemusega no goal ja minu bet läks selle tõttu valesti. Kas ma olen millestki valesti aru saanud või on tegu Triobeti blackiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustÄkki keegi oskab aidata või suunata. Tegin U19 mängudest kombo ja üks ennustus oli, et Hispaania lööb Portugalile esimesena värava. Täpsemalt 1st team to score (3-way). Millegi pärast on aga pandud tulemusega no goal ja minu bet läks selle tõttu valesti. Kas ma olen millestki valesti aru saanud või on tegu Triobeti blackiga?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar