Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Betsafe

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Aramis
    Abee
    • Aug 2001
    • 5982

Jah, muretsema ei pea. Väga tõsine IT error tuli majja, mida isegi vana hea restardiga kohe ei paranda. Loodetavasti siiski suudetakse kiiresti järjele saada ja kõik saavad oma võidud kontole.

Kommentaar

• matuke21
      Asjahuviline
      • Jul 2012
      • 4

Nüüd on susserdatud piletile,et top goalscorer on alan dzagoev ja et mandzukic polegi nagu top goalscorer ja mu pilet hoopiski kaotanud..korda pole miskit veel saanud,rahasid välja makstud pole.Imelik lausa juba

Kommentaar

• Aramis
        Abee
        • Aug 2001
        • 5982

Noh, oled vähemalt neli postitust saanud foorumisse - asi seegi.

Kommentaar

• Teiresias
          Adm¡nistraator
          • Oct 2010
          • 933

tra Aramis, me saame aru, et sa töötad triobetis ja kaitsed-õigustad omasi pidevalt, aga ära palun mölise ja ole nii üleolev iga tüübi suhtes, kes julgeb foorumis kurta (kae kuripattu) mingi reaalse problema üle...

Kommentaar

• Mõnuagent 007
            Bradolf Pitler
            • Jan 2004
            • 30425

Narva Transi mäng on Triobetist maha võetud Pidin seega panema Paf.comis raha peale. Pluss tundub väga kutsuv Liepaja Metallurgi kohtumine mingi San Marino meeskonnaga, aga las ta olla.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Trans on tagasi Triobetis. Aserite võidu koef on kukkunud 1,6 pealt (olevat eile olnud) 1,33ni ja ka Pafis on hommikune 1,48 langenud 1,4 peale. Ehk käib meeletu kühveldamine!

Kommentaar

• ericbana
                Asjahuviline
                • Jun 2004
                • 7758

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                Trans on tagasi Triobetis. Aserite võidu koef on kukkunud 1,6 pealt (olevat eile olnud) 1,33ni ja ka Pafis on hommikune 1,48 langenud 1,4 peale. Ehk käib meeletu kühveldamine!
                Transi 1-0 händikäp ja kokkuvõttes Interi võit on koefiga uskumatud 1,90. minu raha igatahes selle peale.

Kommentaar

• Aramis
                  Abee
                  • Aug 2001
                  • 5982

Algselt postitanud kasutaja Teiresias poolt
                  tra Aramis, me saame aru, et sa töötad triobetis ja kaitsed-õigustad omasi pidevalt, aga ära palun mölise ja ole nii üleolev iga tüübi suhtes, kes julgeb foorumis kurta (kae kuripattu) mingi reaalse problema üle...
                  See konkreetne lause mul oli täiesti tööväliselt öeldud kui siinse foorumihundina. Tööalaselt saan murest hästi aru, aga kui sa pole suutnud siia foorumisse varem midagi postitada, siis tunnen täit vabadust, mida iganes öelda.
                  Mul on kombeks minu jaoks tundmatu inimese postile vastates vaadata, mis ta varem on postitatnud - a la kas ajab mõistlikku juttu ja ma loodan, et antud kasutaja tõestab lähitulevikus siinsetes vestlustes, et minu iroonia oli kohatu.

Ja sa ise ära lahmi, kui sa kirjutad "iga tüübi", siis peaks olema seda juhtunud korduvalt. Viska mulle priva mess näidetega. Foorumi üks eesmärke on see, et inimesed saaks oma küsimustele vastused ja hea, et ka selle teema all see aegaajalt toimib. Ja kuigi ma aitan hea meelega, ei ole ma siin klienditeenendaja ehk minu toon on selline nagu on minu tuju ja kui satub rumalaid küsimusi või peab samale asjale mitu korda vastama, siis võib neid asju ka tulevikus kohata.

Kommentaar

• Tofoa
                    cantankerous
                    • Aug 2026
                    • 18350

Kuradi koef langeb kogu aeg
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• tkkt
                      What the what?
                      • Jan 2003
                      • 1567

Levadia kaotus on kindel raha. Eriti kui U-19 kutte pole st. Rättelit Miks koef 3,4 on? Kas tõesti oodatakse, et üks Eesti sats võidab mõne mängu, vaevalt.
                      How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

• N4pster
                        Professionaal
                        • Jun 2010
                        • 599

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
                        Transi 1-0 händikäp ja kokkuvõttes Interi võit on koefiga uskumatud 1,90. minu raha igatahes selle peale.
                        Palju € selle peale panid siis ka?

Kommentaar

• ericbana
                          Asjahuviline
                          • Jun 2004
                          • 7758

Algselt postitanud kasutaja N4pster poolt
                          Palju € selle peale panid siis ka?
                          100

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30425

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
                            100
                            Mina sain enda 200-st 296. Järgmises voorus Siauliaile raha!

Kommentaar

• tomm
                              U21
                              • Jan 2009
                              • 775

Äkki keegi oskab aidata või suunata. Tegin U19 mängudest kombo ja üks ennustus oli, et Hispaania lööb Portugalile esimesena värava. Täpsemalt 1st team to score (3-way). Millegi pärast on aga pandud tulemusega no goal ja minu bet läks selle tõttu valesti. Kas ma olen millestki valesti aru saanud või on tegu Triobeti blackiga?

Kommentaar

• Aramis
                                Abee
                                • Aug 2001
                                • 5982

Algselt postitanud kasutaja tomm poolt
                                Äkki keegi oskab aidata või suunata. Tegin U19 mängudest kombo ja üks ennustus oli, et Hispaania lööb Portugalile esimesena värava. Täpsemalt 1st team to score (3-way). Millegi pärast on aga pandud tulemusega no goal ja minu bet läks selle tõttu valesti. Kas ma olen millestki valesti aru saanud või on tegu Triobeti blackiga?
                                TB bläkiga - nüüd korras.

Kommentaar

Töötlen...