Kusjuures kuskilt ma kuulsin, et muutub õhemaks valik mängudele, mille streame Triobetis vaadata saab. Kahjuks. Kas kadusid ära nii Serie kui ka Ligue 1 ma ei julge veel öelda. Mängude hulk ei muutu tõenäoliselt, aga paar head asja asendatakse vähemheadega.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKas kadusid ära nii Serie kui ka Ligue 1 ma ei julge veel öelda.
Kommentaar
-
Jah, A kadus mu tekstist võluväel... See oli rumour ja ma loodan, et ei pea paika. Samas juba eelmise hooaja lõpus hoomasin, et bet365 loobus saksa jalgpalli striimimisest - kas on liigad hakanud liiga palju raha sisse nõudma või milles asi, ei tea. Salastriimimisi netis vaevalt kuidagi kinni saab keerata, aga mine sa tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustNewcastle koef 6,50 laupäevases mängus võõrsil Chelsea vastu tundub päris ahvatlev."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas torumees Vaata postitustPanustasin täna mitme mängu peale, sealhulgas ka Sunderland vs Reading, mis tühistati. Kas terve mu panus tühistatakse nüüd või arvestatakse see mäng välja lihtsalt ?
Kommentaar
-
Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitustMis saidid muidu Eestis siis lahti on üldse? Triobet,Tonybet,Paf ja veel midagi ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar