Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• krissucool
    replied
    Noo TTÜ peale panemine omab valuet küll.Selge favoriit TTÜ on sama koefiga mis K-Kalev.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    No kui pole valuet ühel pool, siis teisel pool peaks olema. Või siis on koefid nii "õiged", mis peakski ju asja mõte olema.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Täna on veits imelikud koefid - pärnu - valga, pärnu koef 1,22, väga võrdsed võistkonnad ja pigem pärnu favoriit ei näe sellisel koefil mõtet, rocki koef ka üliväike tarva vastu, ka pigem võidavad, aga mõttetu koef. Ainuke normaalne on TTÜ oma, kalevil 2 välismaalast lammutavad, aga TTÜ meeskond on natuke ühtlasem ja peaks ära võitma.
    eesti korvpalli meistriliiga ja triobet. Hoia pigem raha kokku ja mine selle raha eest kinno. Need kofid on alati sellised olnud.

Leave a comment:

• Milanista
    replied
    Küsimus on selles,et kas sina oled triobet või sa oled lihtsalt loll peenis , kes ei saanud aru , et tüüp andis pigem vihjet selle kohta, et nendes panustes pole valuet.
    Igastahes, ma arvan, et sa said aru, mis ta mõtles, aga sul oli vaja lihtsalt nokkida

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Kas mõttetu koef sinu jaoks või mõttetu koef triobeti jaoks, selles on küsimus.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Täna on veits imelikud koefid - pärnu - valga, pärnu koef 1,22, väga võrdsed võistkonnad ja pigem pärnu favoriit ei näe sellisel koefil mõtet, rocki koef ka üliväike tarva vastu, ka pigem võidavad, aga mõttetu koef. Ainuke normaalne on TTÜ oma, kalevil 2 välismaalast lammutavad, aga TTÜ meeskond on natuke ühtlasem ja peaks ära võitma.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas idikas Vaata postitust
    Ma ikka panin. Loodan, et Transi vennad nägid ise ka, et neil hea koef
    ju Pohlak ka seda nägi - saab nüüd palgarahadega ree peale.

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Tegin tänaseks mitu panust korvpalli peale. Loodetavasti saan tagasi ree peale

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Panin ka Transile 10 euri.
    kerge 120 euri kukkus.

Leave a comment:

• Crackerz
    replied
    Algselt postitas idikas Vaata postitust
    Tahtsin ka panna livebetis narva peale, aga just siis kui sain sissemakse tehtud, lõid nad värava

Leave a comment:

• idikas
    replied

Leave a comment:

• Stok
    replied
    Narva mängudele ei tasu üldse panna, kuna nende mängutugevus ei sõltu alati sportlikust vormist. Ma ise mõtlesin täna pulli pärast Kure-Kalju viigi peale panna, aga Kalju run-in ei ole nii simpel, et nad julgeksid sellega riskida.

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Kas täna tasuks Narva peale panna võttes arvesse viimaseid Flora uudiseid, et enam trennigi ei tehta? Milliseid lükkeid veel eestikate peale tasuks teha?

Leave a comment:

• ZanniN
    replied

WTF?! Lollidelt võetakse vägisi raha ära?

Leave a comment:

• Stok
    replied
    Lisaks peab koefitsient olema vähemalt 1.80 ning ainult üksikpanused lähevad arvesse. Ma kandsin 50, nii et nüüd läheb ikka päris kaua aega, enne kui saan raha välja võtma hakata.

Leave a comment:

Working...
X