Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Noo TTÜ peale panemine omab valuet küll.Selge favoriit TTÜ on sama koefiga mis K-Kalev.
-
No kui pole valuet ühel pool, siis teisel pool peaks olema. Või siis on koefid nii "õiged", mis peakski ju asja mõte olema.
Leave a comment:
-
eesti korvpalli meistriliiga ja triobet. Hoia pigem raha kokku ja mine selle raha eest kinno. Need kofid on alati sellised olnud.Algselt postitas karl54 Vaata postitustTäna on veits imelikud koefid - pärnu - valga, pärnu koef 1,22, väga võrdsed võistkonnad ja pigem pärnu favoriit ei näe sellisel koefil mõtet, rocki koef ka üliväike tarva vastu, ka pigem võidavad, aga mõttetu koef. Ainuke normaalne on TTÜ oma, kalevil 2 välismaalast lammutavad, aga TTÜ meeskond on natuke ühtlasem ja peaks ära võitma.
Leave a comment:
-
Küsimus on selles,et kas sina oled triobet või sa oled lihtsalt loll peenis , kes ei saanud aru , et tüüp andis pigem vihjet selle kohta, et nendes panustes pole valuet.
Igastahes, ma arvan, et sa said aru, mis ta mõtles, aga sul oli vaja lihtsalt nokkida
Leave a comment:
-
Kas mõttetu koef sinu jaoks või mõttetu koef triobeti jaoks, selles on küsimus.
Leave a comment:
-
Täna on veits imelikud koefid - pärnu - valga, pärnu koef 1,22, väga võrdsed võistkonnad ja pigem pärnu favoriit ei näe sellisel koefil mõtet, rocki koef ka üliväike tarva vastu, ka pigem võidavad, aga mõttetu koef. Ainuke normaalne on TTÜ oma, kalevil 2 välismaalast lammutavad, aga TTÜ meeskond on natuke ühtlasem ja peaks ära võitma.
Leave a comment:
-
ju Pohlak ka seda nägi - saab nüüd palgarahadega ree peale.Algselt postitas idikas Vaata postitustMa ikka panin. Loodan, et Transi vennad nägid ise ka, et neil hea koef
Leave a comment:
-
Tegin tänaseks mitu panust korvpalli peale. Loodetavasti saan tagasi ree peale
Leave a comment:
-
Tahtsin ka panna livebetis narva peale, aga just siis kui sain sissemakse tehtud, lõid nad väravaAlgselt postitas idikas Vaata postitustMa ikka panin. Loodan, et Transi vennad nägid ise ka, et neil hea koef
Leave a comment:
-
Ma ikka panin. Loodan, et Transi vennad nägid ise ka, et neil hea koef
Leave a comment:
-
Narva mängudele ei tasu üldse panna, kuna nende mängutugevus ei sõltu alati sportlikust vormist. Ma ise mõtlesin täna pulli pärast Kure-Kalju viigi peale panna, aga Kalju run-in ei ole nii simpel, et nad julgeksid sellega riskida.
Leave a comment:
-
Kas täna tasuks Narva peale panna võttes arvesse viimaseid Flora uudiseid, et enam trennigi ei tehta?
Milliseid lükkeid veel eestikate peale tasuks teha?
Leave a comment:
-
Lisaks peab koefitsient olema vähemalt 1.80 ning ainult üksikpanused lähevad arvesse. Ma kandsin 50, nii et nüüd läheb ikka päris kaua aega, enne kui saan raha välja võtma hakata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: