Algselt postitas Stok
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Itaalia, Hispaania ja Inglismaa klubid mängivad nõrgemate kooseisudega, aga nt. Ida-Euroopa klubid võtavad suht tõsiselt seda. Tuleb lihtsalt õigetele mängudele panustada.
-
Kas sa tahad teha ainult Serie A kombo või tahad ka teistes liigades toimuvaid mänge nädalavahetusel juurde lisada?Algselt postitas Svenniid Vaata postitustmõtlesin ka Itaalia liigale - Torino, Sampdoria, Juventus tundub mõistlik? Oleks veel midagi juurde valida?
Leave a comment:
-
Cagliaril ja Chievol on mõlemal veriuus peatreener ehk "uus peatreener pukis, terve tiim on ülimotiveeritud" oht on üsna reaalne (ma küll pole kindel, kas statistika toetab seda näilist tunnet, et uue peatreeneriga tiimid mõne aja mängivad märgatavalt tulemuslikumalt kui varasemalt).
Leave a comment:
-
Pooleldi jumala õige. Euroopa liiga peale ei saa panustada, sest seal mängivad reservid ja iial ei tea, mis välja tuleb. Võitsin 10€, sest ei panustanud eile.Algselt postitas cannuman Vaata postitustära panust. Mitte kunagi enam.
Leave a comment:
-
mõtlesin ka Itaalia liigale - Torino, Sampdoria, Juventus tundub mõistlik? Oleks veel midagi juurde valida?
Leave a comment:
-
Oskab keegi mulle anda ratsionaalse seletuse, miks on Sampdoria koefitsent Chievo vastu, kes 5 mängu jutti kaotanud ja pole 11 mängu Sampdoriat võitnud, nii suur?
Leave a comment:
-
Kuule mineperse Tofoa, oli ju jutt, et jagame rikkaks saamise retspte eks?
Ei tegelt, ma ise sain täna 9,smth koefiga 2,5+ overitega piletist raha ja KURADI LIVERPOOL jättis 16,smth koefiga piletist saamata. Kasum, aga oleks võinud ju parem olla.
Leave a comment:
-
Mul ka Tottenham piletisse lisatud – tundus suht kindla peale minek. Lives panin lõpus Atletico võidu, õnneks tõi raha tagasi.
Leave a comment:
-
liverpool-udinese, mönchengladbach-fenerbahce, psv-napoli, newcastle-bordeaux; nendes mängudes üle 2.5 ja koef tuli 11.67 ning võit.
Panin livebetis veel Dniprole DNB-le, kui nende koef oli 5.
Tottenham rikkus täna siis suure võidu ära
Leave a comment:
-
Novot, siis sa ju ei taha seda võidetud raha ära kaotada.Algselt postitas Pes Vaata postitustMiks? mul läks eile väga hästi
Leave a comment:
-
Fenerbahce võit 4.00. Borussia Mönch ei ole Bundesliigas eriti hästi alustanud - hulga viike ning eelmine mäng 0-5 saun Dortmundilt. EL ka 0-0 viik Limasoliga. Kuigi pigem kalduks kas Dnb (2.86) või Dc (1.80)
Leave a comment:
-
Samamoodi suhtutakse ju Inglismaal, reservid-vahetusmehed. Mitte, et Liverpool kodus favoriit poleks, seda küll.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustItaalia klubid ja EL. Peaks nagu midagi meelde ju jääma. Udinese vastu tuleks kindlasti panustada. Napoli puhul on kõik võimalik.
Leave a comment:
-
Itaalia klubid ja EL. Peaks nagu midagi meelde ju jääma. Udinese vastu tuleks kindlasti panustada. Napoli puhul on kõik võimalik.Algselt postitas marv3llous Vaata postitustUdinesel ja Napolil on vinged koefid täna. Kuigi vastas pole just Norra kaluriküla XI siis äkki võiks mõelda võõrsil üllatuste peale? Vähemalt DnB või DC-ga.
Leave a comment:
-
Udinesel ja Napolil on vinged koefid täna. Kuigi vastas pole just Norra kaluriküla XI siis äkki võiks mõelda võõrsil üllatuste peale? Vähemalt DnB või DC-ga.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: