Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Milanista
    replied
    14.03.2013 22:05 Newcastle - Anzhi Makhachkala (Samuel Eto'o - Anzhi Makhachkala)
    Will not score
    2.73
    Tühistatud

Haha, no on ikka türakotid, tegid mu 150 eurisest kombost 50 eurise kombo

Leave a comment:

• Calva
    replied
    bet365

Leave a comment:

• zizi
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Ehk soovitage uut saiti.
    Kurat, TonyBetti ja ei julge soovitada...klienditugi ei taha vastata ja raha ei liigu

Ehk siis soovitan sulle soojalt Betfair.com!

Leave a comment:

• DCMA
    replied
    Mul oli ka eile teema, mis pole ainult korra juhtunud. Panin mingi suvalise liiga mängu kodumeeskonna peale draw no bet live betis. Meeskond võitis 2-1 ja lampi on pilet roheline. Saatsin meile ja rääkisin live-chatis ja lõpuks lahendati asi ära. Aga siiski natuke tobe oma võidetud beti kuskil taga ajada.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas daywalker Vaata postitust
    football2u, huvi pärast küsiks, et mis mänge sul sellisel viisil on tühistatud?
    Copa Libertadores, eilne Velez - Penarol, kus teise värava peale raha panin ja sain vastuse, et pilet on tühistatud. Samale mängule tehtud kaks teist panust aga kaotasid ja neid ei tühistatud. Sama on juhtunud ka mõningate lambimängudega.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    football2u, huvi pärast küsiks, et mis mänge sul sellisel viisil on tühistatud?

Leave a comment:

• Milanista
    replied
    Ma ei vingu aga kuidas mängijate eripanustega on?Panin Ambrosini kollasele kaardile, juba 60ndal minutil vahetati mees välja, pilet kaotas.Palju peab üks tegelane mängima, et panust üldse loetakse?

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Triobet kotibki kliente täie rauaga? Ehk kui just tegu pole CL-i mänguga, tühistatakse suvaliselt võidetud pileteid (kuid mitte kunagi kaotatud) ja öeldakse, et "Your ticket has been refunded due to rule 3.12: If a match is suspected of unfair play, we reserve the right to keep any payments on hold. If the unfair play can be verified, we have the right to cancel the bets."

Ehk soovitage uut saiti.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Ma ei tea...üheti ma arvan, et ei tunne meie foorumiskasutajad liigat piisavalt hästi, aga ju on ka Bundesliga nii võrdne, et see teeb raskeks ennustamise.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Antud teema kontekstis selle välja toomine on muidugi üsna mõttetu.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Pole vist selllele vastu vaielnud. Vist lihtsalt mainisin BL populaarsust, mitte kellegagi konkreetselt.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Telenumbrid on Premm liigas (Englis mitte Eesti) ikka kõvasti suuremad ju.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Mis populaarsuse?
    ehk need vaataja numbrid teles, mängude külastatavus jne

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Mis populaarsuse?

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Divari ennustus on teadagi jõukohane ainult tugevaimatele, aga tegin huvi pärast natuke kasutut võrdlevat statistikat ja vaatasin, mitu % on vastava foorumiennustuse hetkeliider seni pihta saanud.

Premm 56,4%
    Serie A 55,1%
    La liga 54,2%
    Eredivisie 50%
    Ligue 1 47,6%
    Bundesliga 44,4%
    Championship 41,6%

Divari vahe nt saksa liigaga ei ole teps mitte suur, kuigi võiks arvata, et seda on hulga lihtsam ennustada.
    Võibolla just see ettearvamatus ja liiga võrdne tase, teiste tippliigade ees garanteeribki BL selle populaarsuse.

Leave a comment:

Working...
X