Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• zizi
    replied
    mikz, triobet
    Parimad kasiino, spordiennustuse-ja pokkeripakkumised leiad Betsafe Eestist! Liitu kohe ja saad kuni 20 tasuta spinni!

15 või 5€ aa oot ma lugesin ju Reegleid ja tingimusi ka..seal ikka 5 :O :O :O :O :O

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
    Regasin ennast kahele turbo turniirile, ja ühele SNG turniirile triobeti pokkeris, siis jooksis arvuti kokku ja pidin restardi tegema. Enam sisse ei saa "We are unable to log you in. Please contact our Customer Service Desk, to assist you. Please use this reference number: 107." WTF, mismõttes nagu??? Pohh võtke mu raha siis niisama, customer service on ka 0, ei ühtegi vastust. Naljanumber lihtsalt
    Täna ca nädal aega hiljem sain lõpuks vastuse - "Kui saate veateate koodiga 107, siis tähendab see seda, et üritate pokkerisse logida maalt, kus Microgamingul ei ole litsentsi."
    Enam sisselogimisega probleeme pole, ja kahjuks ma ei teined screenshotti ka sellest. Saatsin neile uue kirja, eks nädala pärast teen uue update, kui peaksin vastuse saama.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Tundub, et Zelinski on kaotanud oma enesekindluse ning jagas märtsis kokku vaid kaks vihjet, millest üks võitis ja teine kaotas.
    Kui iga vihjet oleks panustanud saja euroga, siis oleks kahjumit tulnud 33 eurot.

jaanuar: +1202
    veebruar: - 815
    märts: -33

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Regasin ennast kahele turbo turniirile, ja ühele SNG turniirile triobeti pokkeris, siis jooksis arvuti kokku ja pidin restardi tegema. Enam sisse ei saa "We are unable to log you in. Please contact our Customer Service Desk, to assist you. Please use this reference number: 107." WTF, mismõttes nagu??? Pohh võtke mu raha siis niisama, customer service on ka 0, ei ühtegi vastust. Naljanumber lihtsalt

Leave a comment:

• Crackerz
    replied
    Algselt postitas idikas Vaata postitust
    Mängu lõppedes tavaliselt tehakse kõik mänguga seotud toimingud.
    Ei, poolaja tulemus peaks tavaliselt tulema poolajal. Aga triobetis tuleb nii kuidas nad ise tahavad.
    Samuti under/overid tulevad tavaliselt siis, kui väravad on koos.

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
    No kurat, närvi ajab kui kaua võtab see poolaja võitude välja kandmine aega.
    Mängu lõppedes tavaliselt tehakse kõik mänguga seotud toimingud.

Leave a comment:

• Crackerz
    replied
    Algselt postitas Pes Vaata postitust
    Sain siis sellise kirja Triobetilt. Panin vastava koodi sisse aga ei midagi.. pole mingit 5€ saanud.

"Selleks, et saaksid kogu sellest põnevusest kindlasti osa, anname Sulle €5 riskivaba LiveBeti, mida saad kasutada MK kvalifikatsioonide ennustamiseks. Pakkumisest osasaamiseks logi oma kontole sisse, liigu Sissemakse > Boonuskaart ning sisesta enne panuse tegemist unikaalne kood LOVELIVEBET."

EDIT: kui proovin uuesti saan vastuseks: "Oled juba registreerinud selle koodi"
    Sa ei peagi saama. Sul peab endal olema 5€, ning kui kaotab su livebet, siis saad tagasi selle viieka.

-------------------

No kurat, närvi ajab kui kaua võtab see poolaja võitude välja kandmine aega.

Leave a comment:

• Pes
    replied
    Sain siis sellise kirja Triobetilt. Panin vastava koodi sisse aga ei midagi.. pole mingit 5€ saanud.

"Selleks, et saaksid kogu sellest põnevusest kindlasti osa, anname Sulle €5 riskivaba LiveBeti, mida saad kasutada MK kvalifikatsioonide ennustamiseks. Pakkumisest osasaamiseks logi oma kontole sisse, liigu Sissemakse > Boonuskaart ning sisesta enne panuse tegemist unikaalne kood LOVELIVEBET."

EDIT: kui proovin uuesti saan vastuseks: "Oled juba registreerinud selle koodi"

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Aramisele minu poolt suured tänusõnad!!!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ärge siis aasta auhindade jagamisel Aramist unustage.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Copa Libertadores, eilne Velez - Penarol, kus teise värava peale raha panin ja sain vastuse, et pilet on tühistatud. Samale mängule tehtud kaks teist panust aga kaotasid ja neid ei tühistatud. Sama on juhtunud ka mõningate lambimängudega.
    Läksin huvi pärast vaatama, et mis värk oli. Ja no ei saa mina aru midagi - tühistasin selle canceli ja su pilet on võitev.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    LOL@ perekool
    Palun püüdke vältida neid panustamisi selgetele misprintidele... Sellest ei tule midagi head, olenemata kontorist.

Leave a comment:

• Milanista
    replied
    Arvata on, et nad panid pange, aga ma muidugi sinisilmselt kindlustasin veel beti mingi 60ndal minutil, seda raha sooviks nagu tagasi.
    Ilmselt üle mämmutatud teema, aga no nahhui ma nende ebakompetentsusest peaksin raha kaotama.Ma ootan ilusti homset nüüd, kus nad tulevad mingi laheda reegliga välja ja tühistavad üldse mu panuse.
    Triobet põlema!

E:haha, Paar õlle tegid minust perekooli foorumi eide.

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Algselt postitas Milanista Vaata postitust
    14.03.2013 22:05 Newcastle - Anzhi Makhachkala (Samuel Eto'o - Anzhi Makhachkala)
    Will not score
    2.73
    Tühistatud

Haha, no on ikka türakotid, tegid mu 150 eurisest kombost 50 eurise kombo
    No vaata koefi, suure tõenäosusega panid nad ämbrisse sellega. Aga türakotid on nad ikkagi.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    ei haaku üldsegi otseselt teema mõttega, aga lootus vastust saada on ehk grammi võrra suurem kui "rumalates küsimustes".

jäi soccerneti pealehel puhtjuhuslikult silma bänner "täna õhtul euroopa liigas: piinliku paari teine matš".

mitte et mul oleks midagi chelsea mõnitamise vastu, aga wtf see tähendama peaks.

Leave a comment:

Working...
X