Algselt postitas Aramis
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustäkki mäng, millele tahad panust panna, on juba alanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustkui selline kiri tuli, siis eemaldasin valitud mängu nimekirjast ja ikka ei funkanud. asi ei ole ka kombo suuruses, sest isegi täpselt 10 mänguga ei saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustmiks ma peale uuendamist ( uus kujundus vms) ei saa enam triobetis normaalselt kombosi teha, vaid kinnitan pileti ära ja tuleb kiri " this ticket has not been preapproved" ? mis värk on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustDelfi väitel on tegevusluba välja antud.
Raha ka täitsa allesMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
triobeti konto
saadeti peale 1. kihlvedu kiri emailile Triobetist, et pean oma konto verify'ma. pean saatma neile pildi siis juhilubadest, 3-kuu pangakonto väljavõttest ning elukoha kinnitamiseks utility bill'i või tax billi?
Kas teen pangakonto väljavõttest screenshoti ning saadan neile? Ja juhilubadest või id-kaartist teen pildi ja saadan ühe meiliga?
Ning mis asi on utility bill või tax bill? Kuidas ma saaksin selle nõudmise ka täidetud? :/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar