Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Betsafe
Collapse
X
-
-
No ma praegu pole veel täiesti kindel, eks ma järgmine nädal testin, uurin, aga muidu paremad koefid, mis pikas perspektiivis on päris oluline, suure tõenäosusega jagan ennast mõnda aega kahe saidi vahel, sest laivis on bet365 jube mõnus.Kommentaar
-
Mul on kysimus Aramisele v6i kellegile teisele, kes asjaga kursis. Miks Triobetis tennise ajad k6ik 18.00, ning alles viimasel hetkel v6i paar tundi enne pannakse ajad 6igeks. Samas kui teised saidid suudavad juba varasemalt normaalsed ajad panna. See on pikalt juba nii olnud, olen klinditugesse ka selle kohta kirjutanud, aga yhtegi normaalset vastust pole saanud (A'la suunasime teie kysimuse tennise osakonda, ja sinnapaika see j2igi).Kommentaar
-
manu - chelsea
kellegil huvitavaid ideid? Betida tahan 50 euri. Enda risk on 25, äkki kellegil mõni huvitav idee.
Ise betin vist lihtsalt manu peale 25. ja 25 jätan alles. Ei tule toredaid ideesid. Mängu huvitavam jälgida.Dreams cant be buyKommentaar
-
sain 100% premi mängule bettimise eest boonust.
Ehk panin 25 euri sisse, saan bettida 50 eest.
saaksin pooli mängule või city mängule ka bettida järgmistele, aga betin kõik selle mängupeale, et oleks veel huvitavam vaadata.Dreams cant be buyKommentaar
-
Triobet on jälle nus*ima hakanud, esmalt hoidsid mu kaht riskivaba panust kinni, kuni meili saatmiseni ja nüüd, kui tahaks raha välja võtta, siis ei saa lihtsalt, mis üldse võib probleemiks olla, et ei saa raha välja võtta? Pole pikalt panustanud, eelmine aasta sain ilusti raha kätte.Kommentaar
-
Boonuste lahtimängimine.Triobet on jälle nus*ima hakanud, esmalt hoidsid mu kaht riskivaba panust kinni, kuni meili saatmiseni ja nüüd, kui tahaks raha välja võtta, siis ei saa lihtsalt, mis üldse võib probleemiks olla, et ei saa raha välja võtta? Pole pikalt panustanud, eelmine aasta sain ilusti raha kätte.
Pead kindla summa eest panustama.Kommentaar
-
Ei, saan aru, et vähemalt korra tuleks see kindlasti läbi mängida ilma riskivabata, aga pean mängima 6x ja samal ajal ei saa ülejäänud raha ka puutuda.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar