Algselt postitas Wironia
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Külaline
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPraegune variant on kahest halvast parem. Ehk eiratav. Muidu normaalse foorumlase vahepealsed reklaamipursked on tükk maad fullretardim.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustparem on see kui tahtliku promomise eest raha makstakse - siis on parem. Soccernet pole klikiabi ega päästearmee
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustParem on, kui me kõik siin maksaksime jne.
Kommentaar
-
Wironia, mis sa arvad, et Rumori teenib su näruse kliki pealt mingit rämedat pappi, et sul nii kahju on, et keegi viitsib vaeva näha ja ise toota uut ja muidu mitte ilmuvat ajakirjanduslikku materjali?
Ja õhtulehe koha pealt võiks ideaalmaailmas asjad ehk minna nii, et kui mingi suurem pomo vaatab, et vutikirjutised toovad normaalselt klikke, siis äkki saadab ta tihedamini oma sporditoimkonna töötajaid pikemaid lugusid tegema. win-win jalkasõbrale või ei ole?
Eks ta selline eestlasele omane kadeduse asi vist ole. Mulle endale näiteks ei meeldi rallimees Kruuda. Ega midagi temast ei tea jne aga lihtsalt kusagil kuklas ajab närvi, et mingi rikkuri poisike saab ringi pasandada oma issi ostetud ägeda ralliautoga ja kui sassi sõidab, tellitakse kohe uus asemele.
Kui teemast rääkida, siis miks offtopic nii surnud kohaks on muutunud? Keegi uusi teemasid vist avada ei julge peale läbu osakonna avamist. Julgeks öelda, et selle eraldamisega pigem lasti foorumile kuul jalga.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Külaline
Daywalker, ei arva ma midagi. Lihtsalt oma lehe promomiseks on teisi vahendeid, miskipärast ei näe ma soccerneti ega teise meedia tasuta reklaame kusagil - kui inimene tahab reklaami ja läbi selle tõsta lugejaskonna arvu siis ole valmis oma projektidesse natukene investeerima....
Mingit kadedust ka pole..... Lihtsalt minu soov oleks selline, et reeglid oleksid kõigi jaoks samad. Oletame et mingi meedia on reklaamivaba ja tahab tähelepanu oma tõesti huvitavale materjalile tõmmata - pole probleemi - loen isklikult ja avaldan autorile kiitust, mitte nii et tuleb kusagilt selline point et sponsored link jne jne jne..... Kui teed tasuta siis tee tasuta, kui tahad mingit pappi teenida siis ole valmis reklaami eest maksma....
Aga muidu see on kõigest mu subjektiivne seisukoht, rohkem ma sel teemal sõna ei võta
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKui teemast rääkida, siis miks offtopic nii surnud kohaks on muutunud? Keegi uusi teemasid vist avada ei julge peale läbu osakonna avamist. Julgeks öelda, et selle eraldamisega pigem lasti foorumile kuul jalga.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustLükkan omakorda seda Vine'i embeddimise asja ettepoole jälle. Sama mis zelee viimase lausega.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitusthttps://tapatalk.com/activate_tapatalk.php
Kas sellise asjaga voiks liituda soccernet? Töötab megahästi telefonide pealthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNimi on nii õudne, et lingile klõpsata ma ei julge.
Soovitan koigil tapatalguga liituda
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusthäbipost on täitssa olemas (läbus või offtopicus). Inglasi täis.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar