Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • eston maravilha
    V9
    • Aug 2001
    • 18294

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
    Täiesti mõttetu äpp, lihtsalt üks lisavidin telefonis juures. Funktsionaalsuselt täpselt sama mis veebilehitsejas foorumit lehitseda.
    aga vähemalt pole karsklust propageerivat reklaami.

Kommentaar

• decrakas
      Toon Army
      • Apr 2012
      • 743

mobiilist kolides tavalise arvuti taha, IE miski ja iga lehe vahetusega on see reklaam ees... tõsiselt.. tehke korda
      The One and Only

Kommentaar

• Amos
        Eesti koondislane
        • Oct 2009
        • 1553

Kegeusklikud ja joodikud olete, et reklaamid koguaeg ees passivad?
        Mul ei ole adblocki jne, kuid reklaame tuleb üsna harva. Ja kui tuleb siis väike bänner paremale. Seda alkoreklaami olen siin foorumis ühe korra näinud.

Kommentaar

• elx
          Professionaal
          • Oct 2001
          • 5828

Algselt postitanud kasutaja eston maravilha poolt
          aga vähemalt pole karsklust propageerivat reklaami.
          Nagu öeldud - brauser ja mobiili skin kaotab samuti reklaami.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

• Andres.
            Eesti koondislane
            • Sep 2009
            • 2787

Algselt postitanud kasutaja decrakas poolt
            see tüdrukuga reklaam et joomine toob vägivalda.. tra ma olen praegu kaine aga see POP UP iga teine kord.. ausalt, vägivald sünnib siit!

Ehk olen ehk mitte, saaks teha mingi võimaluse, maksad ala 3 eur kuus ja reklaami ei ole.. mobiilis on võimatu seda foorumit tsekkida (ehk minu viga) ja praegu see nooruk neiu, reklaami mõte hea... teostus spammi näol, olge inimesed

3 EUR reklaaami vaba soccernet!

Olen samuti mõelnud, et poleks kahju paar euri Soccernetile kuus maksta, kui selle eest saaks reklaamivaba foorumit ja portaali nautida. Kas siin mitte keegi soccerneti tegijatest ka säärast ideed kunagi välja ei pakkunud?

Kommentaar

• decrakas
              Toon Army
              • Apr 2012
              • 743

Praegu surfan IE kaudu ja saan vägivallata joomist vms iga lehe vahetusega.

"Naist ei peksa aga kui naaber vastu tuleb välja minnes, saab laksu ära"

Tõsiselt, foorumi rahvas pole nii vaene ja rahvast teil on kes ruunab foorumit... looge valikuid, reklaam või no reklaam ja kuumaks

Oleks meeldiv saada mõne soccerneti tegelase käest mingi vastus siia
              Last edited by decrakas; 04.04.15, 00:02. Põhjus: banaani kohuke
              The One and Only

Kommentaar

• bubbles
                Eesti koondislane
                • Jun 2010
                • 2409

Keegi tähtsam nina siin foorumis peab ütlema kui palju kuus reklaami eest sisse tuleb raha soccernetile. Siis näeb, kas suudate konkureerida reklaamimaastikuga ja seda üle maksta

Kommentaar

• piimamees
                  Pihtas, põhjas, surnud!
                  • May 2008
                  • 1442

Algselt postitanud kasutaja piimamees poolt
                  Kas ma olen ainus, kellel mobiilis foorumit lugedes sellel topicu järgi oleval ringisnoolele vajutades avab teema kuskilt keskelt, mitte ei lähe viimase postituse juurde (nagu loogiliselt talupoja mõistuse järgi see teha võiks)?
                  Up! See on muutunud tüütust häirivaks ning muudab foorumi lugemise ebameeldivalt aeglaseks

Kommentaar

• Daz Booob
                    naughty by nature
                    • Sep 2003
                    • 11838

Up! See on muutunud tüütust häirivaks ning muudab foorumi lugemise ebameeldivalt aeglaseks
                    Jah. Ka värskes telefonis.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• elx
                      Professionaal
                      • Oct 2001
                      • 5828

Pigem soovitus portaali osas aga ei hakanud uut teemat tegema. Jutt sisi sellisest artiklist - http://www.soccernet.ee/paide-kottis-parnut-kindlalt. Pealkirjaks "Paide kottis Pärnut kindlalt".
                      Ma saan aru, et tegemist on uue peatoimetajaga ja puha aga seda tõsisemalt ma loodan, et nõnda labane keelekasutus pealkirjas ei saa SN-is tavapäraseks. Ja siin kohal ei räägi ma nagu Pärnu toetaja, vaid sama ütleks ma üks kõik mis meekondade vahel mäng oleks olnud.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

• LuchoCholo
                        Amatöör
                        • Jan 2015
                        • 99

Kas saaks lõpuks teha korda selle, et kui foorumit sirvida mobiilse seadmega, siis teemade viimast lehekülge avades ei viskaks suvalise lehe keskele, vaid avals tõesti soovitud vimase lehekülje?

Kommentaar

• jyriöö
                          küülikufarmer
                          • Oct 2001
                          • 6342

Mul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?
                          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

• piimamees
                            Pihtas, põhjas, surnud!
                            • May 2008
                            • 1442

Algselt postitanud kasutaja jyriöö poolt
                            Mul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?
                            Kunagi keegi tore inimene pidas neid ennustusmänge nii tähtsaks, et muutis oma postitusi peale mänge endale sootsas suunas.. Siis muutmise võimalus sealt ka maha keerati

Kommentaar

• jyriöö
                              küülikufarmer
                              • Oct 2001
                              • 6342

Kunagi keegi tore inimene pidas neid ennustusmänge nii tähtsaks, et muutis oma postitusi peale mänge endale sootsas suunas.. Siis muutmise võimalus sealt ka maha keerati
                              Ilmselgelt ei tehtud seda lugupeetud kasutajal skint, kui vaevud minu postituses olevat linki klikkima.
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

• piimamees
                                Pihtas, põhjas, surnud!
                                • May 2008
                                • 1442

Algselt postitanud kasutaja jyriöö poolt
                                Ilmselgelt ei tehtud seda lugupeetud kasutajal skint, kui vaevud minu postituses olevat linki klikkima.
                                Kasutaja Skint on ju mode ehk neil on lihtinimestest vähe suuremad võimalused...

Kommentaar

Töötlen...