Algselt postitas elx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustaga vähemalt pole karsklust propageerivat reklaami.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitustsee tüdrukuga reklaam et joomine toob vägivalda.. tra ma olen praegu kaine aga see POP UP iga teine kord.. ausalt, vägivald sünnib siit!
Ehk olen ehk mitte, saaks teha mingi võimaluse, maksad ala 3 eur kuus ja reklaami ei ole.. mobiilis on võimatu seda foorumit tsekkida (ehk minu viga) ja praegu see nooruk neiu, reklaami mõte hea... teostus spammi näol, olge inimesed
3 EUR reklaaami vaba soccernet!
Olen samuti mõelnud, et poleks kahju paar euri Soccernetile kuus maksta, kui selle eest saaks reklaamivaba foorumit ja portaali nautida. Kas siin mitte keegi soccerneti tegijatest ka säärast ideed kunagi välja ei pakkunud?
Kommentaar
-
Praegu surfan IE kaudu ja saan vägivallata joomist vms iga lehe vahetusega.
"Naist ei peksa aga kui naaber vastu tuleb välja minnes, saab laksu ära"
Tõsiselt, foorumi rahvas pole nii vaene ja rahvast teil on kes ruunab foorumit... looge valikuid, reklaam või no reklaam ja kuumaks
Oleks meeldiv saada mõne soccerneti tegelase käest mingi vastus siiaThe One and Only
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustKas ma olen ainus, kellel mobiilis foorumit lugedes sellel topicu järgi oleval ringisnoolele vajutades avab teema kuskilt keskelt, mitte ei lähe viimase postituse juurde (nagu loogiliselt talupoja mõistuse järgi see teha võiks)?
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustUp! See on muutunud tüütust häirivaks ning muudab foorumi lugemise ebameeldivalt aeglasekssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Pigem soovitus portaali osas aga ei hakanud uut teemat tegema. Jutt sisi sellisest artiklist - http://www.soccernet.ee/paide-kottis-parnut-kindlalt. Pealkirjaks "Paide kottis Pärnut kindlalt".
Ma saan aru, et tegemist on uue peatoimetajaga ja puha aga seda tõsisemalt ma loodan, et nõnda labane keelekasutus pealkirjas ei saa SN-is tavapäraseks. Ja siin kohal ei räägi ma nagu Pärnu toetaja, vaid sama ütleks ma üks kõik mis meekondade vahel mäng oleks olnud.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Mul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMul ei ole küll ühtki soovitust ega ettepanekut, küll aga on küsimus. Minul näituseks ennustuse alajaotuses postituse muutmise võimalus puudub. Mis värk on?
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustKunagi keegi tore inimene pidas neid ennustusmänge nii tähtsaks, et muutis oma postitusi peale mänge endale sootsas suunas.. Siis muutmise võimalus sealt ka maha keeratiMinu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustIlmselgelt ei tehtud seda lugupeetud kasutajal skint, kui vaevud minu postituses olevat linki klikkima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar