Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Jonas Vaata postitust
    Tere

Hetkel peaks nüüd selle reklaamiga korras olema. See oli Google poolt automaatselt testitav lahendus, mille nüüd kinni panime.

Tervele portaalile väänasid selle külge.

Aitäh tähelepanu juhtimast. Kui miskit nii võigast (tõepoolest, see oli ikka päris võigas lahendus) näete, siis andke aga teda.
    Aitäh, et korda tegite.

Leave a comment:

• Jonas
    replied
    Tere

Hetkel peaks nüüd selle reklaamiga korras olema. See oli Google poolt automaatselt testitav lahendus, mille nüüd kinni panime.

Tervele portaalile väänasid selle külge.

Aitäh tähelepanu juhtimast. Kui miskit nii võigast (tõepoolest, see oli ikka päris võigas lahendus) näete, siis andke aga teda.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Foorumis surfates peab hakkama vahepeal reklaame kinni panema, et järgmisele lehele jõuda? See on küll päris võigas areng.
    Panin ka täna tähele. Võiks selle siiski ära kaotada, niigi ju ei kasuta sel saidil adblocki.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Foorumis surfates peab hakkama vahepeal reklaame kinni panema, et järgmisele lehele jõuda? See on küll päris võigas areng.

Leave a comment:

• TheBroEx
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Seda saab siin teha.
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ja seda siin.
    Aitäh teile!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas TheBroEx Vaata postitust
    Ei tea kas juttu varem tehtud, aga minu arust imelik, et Soccernet ei ole suutnud ajakohastada avatare (uued meeskonna logod täitsa puudu enamikel ja mõni logo aastast ma ei tea mis). Tahaks kasutada uut Tammeka logo, aga mina leian ainult vana. Selliseid näiteid ka teiste klubidega.
    Ja seda siin.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas TheBroEx Vaata postitust
    Lisaks, ei tea kust leida ja kuidas muuta ning kas üldselt on võimalik kasutajanime muuta, aga võiks vähemalt olla mingi võimalus kas raha eest või siis kord aastas, et saaks kasutajanime muuta.
    Seda saab siin teha.

Leave a comment:

• TheBroEx
    replied
    Ei tea kas juttu varem tehtud, aga minu arust imelik, et Soccernet ei ole suutnud ajakohastada avatare (uued meeskonna logod täitsa puudu enamikel ja mõni logo aastast ma ei tea mis). Tahaks kasutada uut Tammeka logo, aga mina leian ainult vana. Selliseid näiteid ka teiste klubidega.

Lisaks, ei tea kust leida ja kuidas muuta ning kas üldselt on võimalik kasutajanime muuta, aga võiks vähemalt olla mingi võimalus kas raha eest või siis kord aastas, et saaks kasutajanime muuta.

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kui tahate rohkem tagasisidet, siis tehke foorumi igasse alamteemasse sticker. Siia alamfoorumisse enamus inimesi ei satu ja mingit lambiteemat ei vaata ammugi keegi.

seda jagati ka sn fb lehel, minu jõudis see sealt nt

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Kui tahate rohkem tagasisidet, siis tehke foorumi igasse alamteemasse sticker. Siia alamfoorumisse enamus inimesi ei satu ja mingit lambiteemat ei vaata ammugi keegi.

Leave a comment:

• Jonas
    replied
    Tere, head foorumlased!

Meil oleks äärmiselt hea meel, kui aitaksite oma arvamuse avaldamisega kaasa portaali arengule. Selleks oleks vaja vastata ühele võrdlemisi lühikesele küsimustikule.

Me küsime igasugu huvitavaid küsimusi, kuid kui Sa ei soovi mõnele küsimusele vastata, siis on see ka täiesti okei.

Miks me seda teeme?
    Selleks, et astuda portaali ning meie üldiste tegevuste mõttes samm edasi, peame oma lugejaid hästi tundma ning nende tagasidet analüüsides tegema vajalikke muudatusi või uuendusi.

Nende vahel, kes küsimustikule vastavad, paneme välja mõned auhinnad. Osalemiseks tuleb meiega jagada ka oma e-maili.

Kui Sul on reklaami või küsimustiku osas ettepanekuid või küsimusi, siis võid need saata jonas@soccernet.ee.

Küsimustiku leiad siit: https://forms.gle/Wfm4auQNwnUu6gKN8

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Kas asi on minu mobiili Chromes või on teistel ka see? Ma pean iga kord uuesti sisse logima foorumisse ja ma ei saa panna, et ta mind meelde jätaks.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas wiiner Vaata postitust
    tiktok

Leave a comment:

• wiiner
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    tiktok?

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Peaks olema võimalus, et kasutajakonto omal soovil ära kustutada. Kasvõi erandkorras pöördumisel admini poole

Leave a comment:

Working...
X