Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jonas
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Screenide panekuks mingit viisakat lahendust pole tekkinud?
    Ma eeldan, et mõtled screenshottide lisamist postituse juurde?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Screenide panekuks mingit viisakat lahendust pole tekkinud?

Leave a comment:

• Jonas
    replied
    Algselt postitas tudeng Vaata postitust

See on küll nüüd absurdne väide. vbulletini 5 versioon tuli välja 2012. See on 9 aastat tagasi. Soccernet lihtsalt kunagi ei viitsinud õigel ajal versioone uuendada.
    Selles osas nõus, et versioon oli ammu väljas ja versiooniuuendus jäi tegemata ja siinkohal keerasime ise käki kokku.

See oli mõeldud pigem selles plaanis, et versioonide erinevused on lihtsalt väga erinevad. Et pole päris nii, et saame nupust vana "stiili" peale uuesti keerata. Muus osas tundub, et kui saame mingid asjad uuesti selliseks nagu vanasti, siis mulle isiklikult uus väga meeldib. Tehnilised nüansid, mis vajavad muutmist, aga muus osas kindlasti suur edasiminek.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Telefonis back nupp ei toimi.

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Ja kui siin üldse kellegi peale saab näpuga näidata, siis on see vbulletini platvorm ise, mis nii toorelt teistsuguseks kõik tegi. Nüüd on vaja kenasti töötunde endise elu taastamiseks kulutada.
    See on küll nüüd absurdne väide. vbulletini 5 versioon tuli välja 2012. See on 9 aastat tagasi. Soccernet lihtsalt kunagi ei viitsinud õigel ajal versioone uuendada.

Leave a comment:

• Jonas
    replied
    Tere taas.

Mul on hea meel, et paljud annavad siin konstruktiivset ja edasi viivat tagasisidet.

Tegeleme mitme asjaga korraga, seega on keeruline kõike päris nii kiiresti korda saada.

Põhjus, miks kõik nii uus ja keeruline on - praegu ei olnud tegemist sellise pisikese versioonimuudatusega, et ala versioon 1.1.0 pealt 1.1.1 peale, vaid ala 1 pealt 5 peale.

Sel nädalal võiks ehk mingeid arenguid jälle olla. Eriti, mis puudutavad lihtsamaid visuaalseid asju äkki.

Ja kui siin üldse kellegi peale saab näpuga näidata, siis on see vbulletini platvorm ise, mis nii toorelt teistsuguseks kõik tegi. Nüüd on vaja kenasti töötunde endise elu taastamiseks kulutada.
    ​​​​​​
    Kuna see pole meie enda inimese poolt üles ehitatud Soccernet.ee portaal, vaid sisse ostetud platvorm, siis paratamatult võib olla ka asju, mille peale öeldakse, et "võtke nüüd maru rahulikult".

Palume kannatust ja lubame seda, et nii me seda asja ripakile kindlasti ei jäta.

Kuna probleeme on olnud ka tehnilisi, mida peale vaadates kasutaja ei näe, siis paraku on protsess olnud aeglane.

Anname endast parima ja ootame tagasisidet, kui näete, et miski jälle tuksis on.

Jonas

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ja mis värk sellega on, et mulle saadetakse "notifications" alla teateid, et ma pean mingeid postitusi "vabastama"?
    Aga vabasta ,vaata mis juhtub! Saab ka kõik koos vabastada!

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ja mis värk sellega on, et mulle saadetakse "notifications" alla teateid, et ma pean mingeid postitusi "vabastama"?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Muuseas foorumi asemel on ülemisel ribal "Forums". A la Saldejums?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

https://foorum.soccernet.ee/settings/account ja kõige alumine rida. Võimalik, et sa pead seal veidi skrollima või mitmel leheküljel käima.
    Ole sa tänatud!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ma tahaksin oma ignoor-listi näha. Ja veel umbes kümmet muud asja. Paistab aga, et foorum jääbki nüüd selliseks.
    https://foorum.soccernet.ee/settings/account ja kõige alumine rida. Võimalik, et sa pead seal veidi skrollima või mitmel leheküljel käima.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ma tahaksin oma ignoor-listi näha. Ja veel umbes kümmet muud asja. Paistab aga, et foorum jääbki nüüd selliseks.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kas enda postitusi saab kuidagi kustutada? Ei leidnud.

Ja kuidas kõik avatarid tagasi saaks? Mõned on juba saanud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Siis ma ei oska enam aidata. Minul viskab ning see teine nupp siis saadab kohe viimase postituseni.
    Mul ka see töötab, aga see teemaalgataja keiss võiks küll paraneda. Ja noh globaalselt mõeldes, siis mobiilis on suht pede olla.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Siis ma ei oska enam aidata. Minul viskab ning see teine nupp siis saadab kohe viimase postituseni.

Leave a comment:

Working...
X