Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Kas kellelgi teisel on selline kummaline bug, et osad korrad kui teemadele vastust kirjutama hakkan ei tööta space nupp ehk ei saa tühikut teha? Selle parandamiseks pean korraks enteriga uue rea tegema ning siis on kõik jälle okei. Vastuseid kirjutan alati selles kiirvastuse kastis. Kuskil mujal saidil/foorumil/programmil vms mida kasutan, ei ole sellist asju juhtunud. Tegemist tundub olevat ainult selle foorumi veaga.
Leave a comment:
-
Jälle märkan, et suveaja saabumist foorum ei tunnista. Ehk oleks aeg see muudatus automaatseks teha?
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust25.03 Laupäev
19.00 Küpros - Eesti (ETV2)
19.00 Andorra - Fääri Saared (Setanta)
20.00 New England Revolution - Minnesota United (Eurosport1)
21.45 Portugal - Ungari (Setanta)
22.00 New York Red Bulls - Real Salt Lake (Eurosport1)
26.03 Pühapäev
19.00 San Marino - Tšehhi (Setanta)
19.00 Aserbaidžaan - Saksamaa (RTL)
21.45 Montenegro - Poola (Setanta)Tasub ka selle peale mõelda.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustSoccerneti portaali omanikele mõttekoht, ausalt öeldes võiks/peaks see info portaali esilehel olema
Lisaks ikkagi arvan, et võiksite Ristnurga rubriigis pilootprojektina mingi ennustusvõistluse käiku lasta. Kas Vene, Hollandi või Prantsuse liigad sobiksid ülihästi selleks.
Leave a comment:
-
G̶u̶u̶g̶e̶l̶d̶a̶ ̶"̶s̶t̶r̶i̶k̶e̶t̶h̶r̶o̶u̶g̶h̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶a̶t̶o̶r̶"̶.̶
Leave a comment:
-
Kas strikethrough varianti pole foorumis, et näiteks teksti muutes tõmbaks jutule kriipsu peale aga jääks alles?
[s]vms[/s]
Leave a comment:
-
Tundub, et saite asja korda?Algselt postitas wiiner Vaata postitustMõistan muret.
Hetkel on ülemine bänner kord 200px kõrgune, kord 90px kõrgune. Seda, mis kõrgusega bännerit kuvatakse, reguleerib reklaamivõrgustik. Ehk siis bänneriala kõrgust eeldefineerida ei saa.
Aga probleem laheneb sellega, et lähiajal müüme suure bänneripinna välja püsikundele, kellega lepime kokku fikseeritud mõõtmetega bänneris.
Seega palun natuke kannatust...
Täna pole mul sinna ülesse reklaami tulnud. Harjumatu lausa
Leave a comment:
-
see võiks küll olla - muidu kaob nagu mõte ära, et ikka näed ja pead teemale klikkimaAlgselt postitas Stokkui see on ainus uus postitus teemas, siis ei kuvataks sellele uue postituse ikoonigi.
Leave a comment:
-
Mõistan muret.
Hetkel on ülemine bänner kord 200px kõrgune, kord 90px kõrgune. Seda, mis kõrgusega bännerit kuvatakse, reguleerib reklaamivõrgustik. Ehk siis bänneriala kõrgust eeldefineerida ei saa.
Aga probleem laheneb sellega, et lähiajal müüme suure bänneripinna välja püsikundele, kellega lepime kokku fikseeritud mõõtmetega bänneris.
Seega palun natuke kannatust...
Leave a comment:
-
+1 tegelikult oligi see konkreetne põhjus miks reklaami blokeerijat kasutama hakkasin.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKuna ma ei kasuta soccernetis adblocki, siis kas oleks võimalik kuidagi see reklaam päises maha võtta või siis see vahe jättagi sinna sisse. Muidu tahan vajutada miskit, kuid selle lühikese aja jooksul ilmub reklaam sinna ning mul avab mingi muu jama.
Leave a comment:
-
Kuna ma ei kasuta soccernetis adblocki, siis kas oleks võimalik kuidagi see reklaam päises maha võtta või siis see vahe jättagi sinna sisse. Muidu tahan vajutada miskit, kuid selle lühikese aja jooksul ilmub reklaam sinna ning mul avab mingi muu jama.
Leave a comment:
-
-
ei. (ainult siis, kui webm käima vajutada). kuidas nüüd?Algselt postitas zelee Vaata postitustma olen ainuke kellel mingi technobeat käima läheb siin lehel?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: