Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Korjandus käib ja arvatavasti tuleb siis uus süsteem. Ehk oleks aeg arutada, mida tahaks?
Aitäh-käiperse on minu jaoks teisejärguline vaatamata sellele, et olen siin sõna võtnud. Enim sooviks ma, et kui kasutaja muudab postitust teatud aja möödudes, siis tekiks automaatselt märge selle kohta postituse alla. Teatud aeg = umbes 1 minut või sinna kanti. Ehk kirjavigu saab selle aja jooksul lappida. Samalajal moded saavad muudatusi tsekata, kui vaja on.
See vist tähendab, et ma soovin ka, et kasutajad ei saaks iseseisvalt oma poste kustutada.
wtf, nüüd kohe ei teagi, kas ma tegelikult ka seda tahan. Igatahes käivad närvidele kasutajad, kes postitavad ja siis kui neile selgeks tehakse, et nad ajavad sitta hakkavad tagantjärele oma ütlusetga manipuleerima. Lisaks on täisjobud petturid atribuutika ja ennustamise alamfoorumites.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustSee vist tähendab, et ma soovin ka, et kasutajad ei saaks iseseisvalt oma poste kustutada.
Selle võiks lahendada näiteks nii, et postitust ei saa kustutada, kui mõni teine kasutaja on pärast seda antud teemasse postitanud. Sama toimiks ka muutmise puhul: märge muutmisest tekiks postituse alla siis, kui seda teha juba järgnevate postituste olemasolul.
Ei tea muidugi kindlalt väita, et vBulletin säärast asja teha võimaldab, kuid mõnelpool sellist lahendust siiski kasutatakse.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustennustamise all ei saa ju ammu enam oma poste muuta, või mida sa silmas pead petturite all?
esimese probleemi puhul on muidugi ka abiks lihtsalt tsiteerida.
tsiteerimine küll, kuid ikkagi on kuidagi narr. näiteks kasvõi see - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ght=salvestama
Minu kirjeldatud versioonis, jääks iga posti alla märge, et seda on muudetud ja kellaaeg millal. Väga lihtne jälg jääb maha, et muudatused on tehtud peale diskussiooni.
Algselt postitas vtp Vaata postitustSellest võimalusest mina küll lahti ei tahaks saada. Üllatavalt tihti juhtub nii, et keegi saadab samasisulise postituse teele vaid mõne hetke varem ja siis on veidi nõme tunne täpselt sama mõtet korrata.
Selle võiks lahendada näiteks nii, et postitust ei saa kustutada, kui mõni teine kasutaja on pärast seda antud teemasse postitanud. Sama toimiks ka muutmise puhul: märge muutmisest tekiks postituse alla siis, kui seda teha juba järgnevate postituste olemasolul.
Ei tea muidugi kindlalt väita, et vBulletin säärast asja teha võimaldab, kuid mõnelpool sellist lahendust siiski kasutatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusthea küll ma ennustuste foorumis ei käi, tean ainult, et seal oli kord probleem.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEhk tõuseks postituste sisuline kvaliteet, kui inimesed neid enne hakkavad läbi lugema jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustHVs ei saa üks ja sama kasutaja 2 korda järjest postitada, vaid peab muutma oma viimast postitust. Mina tahaks, et see oleks ka siin nii, aga pärast muutmist (näiteks paar kuud hiljem) oleks tegu listis uue postitusega.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Postituse kututamise piiranguga tekib 1 probleem veel, nimelt aegajalt mingi kala tõttu võib 1 postitust tekkida a'la 10 korda ja siis oleks viisakas kasutaja enda poolt need ära korjata, kui moderaatorid kiiresti ei reageeri. Endalgi seda juhtunud, et 1 postitus ilmub näiteks 5 kordselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustHVs ei saa üks ja sama kasutaja 2 korda järjest postitada, vaid peab muutma oma viimast postitust. Mina tahaks, et see oleks ka siin nii, aga pärast muutmist (näiteks paar kuud hiljem) oleks tegu listis uue postitusega.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVõi võtame ka asjalikud teemad, mida mõni mees tänuväärsel kombel sisuliselt ihuüksi püsti hoiab. Mõeldamatu.skinti pole ammu kohanud siin...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar