Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ära ironiseeri. Kaala jääb uskuma.
    Sa lihtsalt püüad tõde varjata ja avalikkust eksitada reptiil aga Pebre näeb sind läbi.

Ironiseeriks ma siis, kui jagaks et konfidentsiaalsust palunud allika sõnul osutus aparaat mille Põlluaas Järvikule laenas hoopis elektriliseks hambaharjaks.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Varsti (2021) on valimised tulemas ja süvariik pidi lihtsalt kuskile oma botid hoiule panema, et Järvik neid oma aparaadiga ülesse ei leiaks. Ilmselt olid valikus soccernet, eestlaste kolmnurk või perefoorum aga otsus langetati lähtuvalt sellest kus kõige vähem EKREle lojaalseid isendeid jõlgub. Rohkem detaile ei saa jagada, kes teab, see teab.
    Ära ironiseeri. Kaala jääb uskuma.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Miks Inglise jalka alamfoorumis viimastel päevadel kogu aeg 500+ tüüpi passib? Robotite massrünnak?
    Varsti (2021) on valimised tulemas ja süvariik pidi lihtsalt kuskile oma botid hoiule panema, et Järvik neid oma aparaadiga ülesse ei leiaks. Ilmselt olid valikus soccernet, eestlaste kolmnurk või perefoorum aga otsus langetati lähtuvalt sellest kus kõige vähem EKREle lojaalseid isendeid jõlgub. Rohkem detaile ei saa jagada, kes teab, see teab.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Miks Inglise jalka alamfoorumis viimastel päevadel kogu aeg 500+ tüüpi passib? Robotite massrünnak?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma ka ei muudaks.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Panustamise alafoorumil võiks postituste muutmise/kustutamise peale panna jälle - enam seal võistlusi ei toimu
    Ma arvan et vähe paha maitse on, kui n-ö raha-peale-foorumis oma soovitusi kustutada saab. Ja vähemalt üks kolge omaette natuke võistleb kah veel.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Panustamise alafoorumil võiks postituste muutmise/kustutamise peale panna jälle - enam seal võistlusi ei toimu

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mis värk sellega on, et kui seadedest panna GMT, siis saab õige GMT aja, aga kui panna GMT +1, siis viskab ette hoopis GMT +2?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas wiiner Vaata postitust
    See käib nii:
    PHP kood:
    [video]Vimeo video URL[/video
    bugged out?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Kas millegi sellise korraldamine nagu näiteks telia tv-l naiste tennisega on, et näitavad delfi ülekandeid oma kanalil, oleks ka mingitpidi võimalik? Et näeks soccerneti ülekandeid ka seal kanalil? Paras tüütus arvutist telekasse selle pildi vedamine praegu muidu.
    Oleme uurinud. Täna on see väljaminek meie jaoks liiga suur.
    Algselt postitas ronrein Vaata postitust
    Soovitusena kas äkki ei oleks võimalik järgmine aasta võtta fantasys kasutusele InStati statistika, näiteks tõrjed väravavahtidele ja boonuspunktid mängu kolmele parimale selle indeksi järgi või midagi muud sellist? Ma tean, et sellega kaob võimalus saada koheselt mängijate punktid teada, aga kas või paari päeva ootamine ei tundu nagu kõige suurem probleem võrreldes sellega mis see mängule kõvasti juurde annaks ja tooks ta välismaiste versioonidega põhiliselt ühele pulgale punktisüsteemi silmas pidades. Ma ei tea kui võimalik või praktiline see on ning kas teistele mängijatele see üldse pakub huvi või meeldib, aga kui on olemas sellised võimalused siis miks ka mitte see kasutusele võtta?
    InStati mure on selle aeglusus. Täna on suur hulk kasutajaid tagajalgadel, kui söödud pole mängu jooksul fikseeritud. InStatiga läheb kohati väga palju aega Fantasy kontekstis. Aga kindlasti mõtleme ja proovime alati leida variante, et mängu täiendada.

Leave a comment:

• ronrein
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Nii see tõesti paraku on, et tehnilised arengud võtavad aega, sest wiiner peab oma tavatööd ka tegema, aga kui ta jälle midagi valmis saab, siis see on äge!

Mis Fantasy arendusi puudutab, siis nende osas selgus kahjuks keset hooaega, et asjad, mida tahtsime veel teha, on teostamatud, sest puuduvad hooaja alguse andmed (näiteks mängijate hinnad pole kuskile eraldi salvestatud ja need muutuvad iganädalaselt, seega on keeruline kuvada hinna muutust), seega need asjad jäävad paraku uude aastasse. Aga projekt nimega Ristnurk on meil ka kirjas - äkki uueks aastaks jõuame sellegagi kuskile edasi.
    Soovitusena kas äkki ei oleks võimalik järgmine aasta võtta fantasys kasutusele InStati statistika, näiteks tõrjed väravavahtidele ja boonuspunktid mängu kolmele parimale selle indeksi järgi või midagi muud sellist? Ma tean, et sellega kaob võimalus saada koheselt mängijate punktid teada, aga kas või paari päeva ootamine ei tundu nagu kõige suurem probleem võrreldes sellega mis see mängule kõvasti juurde annaks ja tooks ta välismaiste versioonidega põhiliselt ühele pulgale punktisüsteemi silmas pidades. Ma ei tea kui võimalik või praktiline see on ning kas teistele mängijatele see üldse pakub huvi või meeldib, aga kui on olemas sellised võimalused siis miks ka mitte see kasutusele võtta?

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Kas millegi sellise korraldamine nagu näiteks telia tv-l naiste tennisega on, et näitavad delfi ülekandeid oma kanalil, oleks ka mingitpidi võimalik? Et näeks soccerneti ülekandeid ka seal kanalil? Paras tüütus arvutist telekasse selle pildi vedamine praegu muidu.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Väga äge asi on see Soccernet TV! Aitäh!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kõik muutused ei peagi silmapilkselt toimuma.

Lihtsalt aeg-ajalt tuleb häält teha. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Pole see, mida ma mõtlesin. Aga loomulikult hea uudis.
    Meie jaoks on foorum ka oluline ja su personaalne kava-rubriik toimib mu arust hästi! Aitäh selle vedamise eest!

Leave a comment:

Working...
X