Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võhiku mure

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Võhiku mure\'

Aga SleepWalking! Tee asi ära! Sul koolituste korraldamine juba käpas-iga kuu sooduspakkumised ja kordusloengud saab peaaegu et puhta muidu:P Mis see asi siis ära ei ole Eriti veel Sinu intelligentsi juures:P:P

Kommentaar

ei ole mina, aga keegi teine ON.. paar nädalat tagasi käis sama nali
      http://foorum.soccernet.ee/read.php?TID=4091

Kommentaar

1 vedru ja 1 raudjala kirjutad aasta eelarvest ka vaskaule ja olemas. nüüd oleks veel vaja isendit kelle külge see kruvida. slava zahhovaiko näiteks. 7 miljoni naela eest saaks staadioni ka valmis

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha
          1 vedru ja 1 raudjala kirjutad aasta eelarvest ka vaskaule ja olemas. nüüd oleks veel vaja isendit kelle külge see kruvida. slava zahhovaiko näiteks. 7 miljoni naela eest saaks staadioni ka valmis
          jah, raha on nagu raba.
          põhimõtteliselt oleks ju eesti jalgpalli edendamisel täiesti revolutsiooniline luua sõna otseses mõttes väravamasin. kui teha väga hea konstruktsioon, siis ma usun, et on võimalik isegi käesolevast valikgrupist ennast mm\'ile upitada.

Kommentaar

Keegi on jälle valge pulbriga foorumis käinud ja valimatult jaganud...
            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

mulle oli nimeline pakk. hommikul käisin postkontoris järgi

Kommentaar

Tea jah kust see saabus. (N)Imeline.
                Supplies!

Kommentaar

Vaadake naiste võrkpalli parem.
                  League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Ma võin pidada loengu kaartidest, olen sellel teemal viimasel ajal pikalt mõtteid mõlgutanud.
                    Teen siis oma mõttelõngast pisukese kokkuvõtte (et tekitada huvi loengu vastu):
                    Räägitakse ju, et keegi sai sellise või sellise kaardi? Tegelikult pole see ju hoopiski üldse nii. Kohtunik ju ainult näitab neid kaarte kaarte, pole veel kuulnud, et keegi oleks saanud kaardi endale. Kaartide reaalse andmise viiks ma reeglistikku kohe sisse. Ja lisaks tuleks otsekohe viia sisse roheline kaart. Roheline kaart, erinevalt täna kehtivatest karistava iseloomuga kaartidest, antakse mängijale siis, kui ta saab hakkama mõne ilusa sooritusega. Kindlasti oleks ka jalgpalluritel toredam, kui nad peale mängu saaksid näidata, et täna sain kaks kollast, ühe punase ja kolm rohelist kaarti.

Muide Helsinki Cup´il antakse pärast igat mängu roheline kaart nn. Fair Play Card. See antakse kõige ausamale mängijale. Sinna taha saab kirjutada nime ja aadressi, pistad kuhugi kasti ja siis on võimalus mingit nänni võita.
                    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Noo Mariake, kuidas läks? Said targemaks?

Kommentaar

Jah, 17 Sain:P Käisin Kadriorus üritust vaatamas Super-mega-giga-lahe oli!!!!! Mulle väga meeldis Olin jõudnud hämmastavalt palju eeltööd teha reeglite õppimisega, nii et küsimusi mängu ajal eriti ei tekkinudki. Lootsin muidugi väga näha ka kübaratrikki, mis seekord jäi kahjuks nägemata :P

Minu selja taga istusid kaks vene noormeest, kes väga häälekalt kommenteerisid kogu mängu ja isegi kui mul oleks küsimusi olnud, sain tänu nende jutule vastused juba eos Nüüd mõistan samuti ka seda, miks kohtunikke pededeks peetakse

Kuidas läks Kuressaares? Peale esimest poolaega teatati, et nendel oli seis 1:0 Tammeka kahjuks. Millega mäng lõppes?

Ma arvan, et Eesti Jalgpall on nüüd minu näol saanud omale uue fänni (A)

Kommentaar

Algselt postitas Mariake

Jah, 17 Sain:P Käisin Kadriorus üritust vaatamas Super-mega-giga-lahe oli!!!!! Mulle väga meeldis Olin jõudnud hämmastavalt palju eeltööd teha reeglite õppimisega, nii et küsimusi mängu ajal eriti ei tekkinudki. Lootsin muidugi väga näha ka kübaratrikki, mis seekord jäi kahjuks nägemata :P

Minu selja taga istusid kaks vene noormeest, kes väga häälekalt kommenteerisid kogu mängu ja isegi kui mul oleks küsimusi olnud, sain tänu nende jutule vastused juba eos Nüüd mõistan samuti ka seda, miks kohtunikke pededeks peetakse

Kuidas läks Kuressaares? Peale esimest poolaega teatati, et nendel oli seis 1:0 Tammeka kahjuks. Millega mäng lõppes?

Ma arvan, et Eesti Jalgpall on nüüd minu näol saanud omale uue fänni (A)
                          2-1 ära tegime! Väga suuurepärane oli Igatahes, oled oodatud 7. augustil siia saare pääle Kure-Levadia mängu kaema

Kommentaar

hihi, 17 flirdib, hihi
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

17, Palju õnne võidu puhul
                              Jätan Sinu pakkumise 6. augusti suhtes meelde, aga hetkel ei tahaks midagi lubada. Saaremaale sõit oleks minu jaoks natuke suurem ettevõtmine, arvestades vahemaad Tallinnaga. Aga kui olen tulemas, annan kindlasti teada ja elan kõvasti kaasa

Kommentaar

Algselt postitas Martin

hihi, 17 flirdib, hihi
                                Martinpoiss, ehk vaatad tiba vanusevahet ka? Kui ma arvutada oskan, siis Marike on minust poole vanem

Kommentaar

Working...
                                X