Ma arvan, et tänapäeval on enamusel läbustajatest täiesti ükskõik kas nende postituste arv siin foorumis suureneb või mitte. Oluline on lihtsalt möla ajada ja sel viisil sõprade seltsis kannuseid teenida.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Uus foorum
Collapse
X
-
Muuseas, kas keegi veel on seisukohal, et see Triobeti telereklaam, millele viide ka siin foorumis, on moraalitu ja seksistlik? Ma hea meelega seda siin enam ei näeks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
mul selle uue foorumi asetuse tõttu juhe jumala koos...enne veel jagasin matsu, aga nüüd...mitte kui midagi ei jaga...
palun, ärge rohkem väga midagi muutke, või ma satun tõsiselt lühisesse
ja siiis on halb.
Aitäh.Kommentaar
-
Olgu mis ta on, aga ma eeldan, et sa tahad ka edaspidi soccerneti kasutaja olla ja ühe saidi pidamiseks läheb ka raha vaja. Ja reklaamid on need, mis seda raha sisse toovad. Muu pealt ju ei teeni.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Gamblingule võiks ka siia teha uue alateema aga foorumi bossidele see mõte vist ei meeldi.Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Sooviksin seletust, miks teema nimega "foorumi ilusaim tibi" (vms) kvalifitseerub offtopiku alla. Hullemat läbu ja jälgimat teksti annab otsida.
Tegelikult oligi seda karta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar