Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Uus kujundus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    kuna fitti hakkas siin mingit encodingu iba ajama
    Teatan halvustavast postitusest!
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
      Õiget infot kuvab, täpitähti ei kuva. ö asemel on mingi selline jurakas - �

Edit: kuna fitti hakkas siin mingit encodingu iba ajama, siis pean vajalikuks täpsustada, et täpitähti ei näe ma sisselogimisinfo juures oma kasutajanimes. Mujal tekstis on kõik OK.
      Kas nüüd on korras?

Kommentaar

Algselt postitas wiiner Vaata postitust
        Kas nüüd on korras?
        Nagu Norras.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Nice.... (Y)
          Ela ja tunne, et elad
          see on kõige lihtsam
          filosoofia, mis toimib
          sule silmad ära vaata
          tagasi, hinga sügavalt ja
          hüppa üle iseenda varju
          tule koos minuga.

Kommentaar

Päris pandav

Kommentaar

Pildigaleriidega mingi jama, ei õnnestu järgmisi pilte vaadata.

Esilehe otsing paluks valge/halli taustaga.
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Tavaline ja harjumatu, aga eks pikapeale harjub ära.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Väravalööjate edetabelit ma ka ei näe.
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Ainuke ilgelt geii asi on see, et kui ma tahan kuskilt nagu kategooria alt kuhugi liikuda ntx : INFO -> Töötajad, siis ma pean mööda seda tumerohelist riba liikuma muidu läheb see eest ära. Ligi 3x tegin nii, siis sain lõpuks alles töötajate lehele.

Kommentaar

Kõigepealt suunad noole info peale ja siis võid sellega liikuda näiteks ka uudiste peale. Ja siis sihid kirja Töötajad. Vähemalt minu brauseriga küll probleeme pole.

Kommentaar

Välja näeb päris kena...nö vilesid ja kellasid on rohkem
                        Eelmine oli kuidagi kodusem ja lihtsam, mõnus oli surfata ka pihuseadmetega.Ennem oli mõnus see, et kui artikli avasid jäid teised viimatised uudised kohe kõrvale paremalepoole, et mõnus oli sealt järgmine maiuspala jälle võtta, nüüd peab kuskile allaronima.
                        Üldiselt peab rahule jääma, inimesed on vaeva näinud ja neid peab tänama selle eest---
                        sigpic

Kommentaar

Kommentaar

Üleliia värvikirev minu vanade silmade jaoks.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                              Ainuke ilgelt geii asi on see, et kui ma tahan kuskilt nagu kategooria alt kuhugi liikuda ntx : INFO -> Töötajad, siis ma pean mööda seda tumerohelist riba liikuma muidu läheb see eest ära. Ligi 3x tegin nii, siis sain lõpuks alles töötajate lehele.
                              Rippmenüü oleks tõesti parem ja loogilisem valik.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                                kuni sa ülemise riba peal millegi muu peale ei lähe, peaks alumine riba samaks jääma.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X