Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Vead saidil

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • aixi
    Asjahuviline
    • Jan 2013
    • 2

Ei saa Musahädaabi teemasse posti teha

Kommentaar

• Marduk
      Elu ilu on õlu
      • Sep 2002
      • 3670

Igal hommikul nii juba nädal aega loobivad esilehe uudised sellist errorit:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
      Size of a request header field exceeds server limit.
      Cookie
      /n
      Apache/2.2.23/DataZone SP (Unix) mod_zfpm/0.2 Server at dn93.zone.eu Port 80

Kommentaar

• Tofoa
        cantankerous
        • Aug 2026
        • 18350

Kustuta oma küpsised ära.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• jürks
          Eesti koondislane
          • Jan 2011
          • 1559

Mingit suvalist uudist lugedes ei näita alla kerides, et "Eesti ja eestlased võõrsil" uudistel oleks kommentaare, tegelt on. Võibolla pole hästi arusaadav.

Kommentaar

• Riks
            The Gunner
            • Nov 2007
            • 1159

Muuda profiili all olev Valikuline informatsioon - Kogu info on nähtav ka foorumi kasutajatele sealt omakorda Privacy: mille üheks valikuks on Peida vanud ja sünniaeg. Küll väike täheviga kuid siiski minumeelest oluline.

Kommentaar

• mazz
              *****istraator
              • Jan 2004
              • 6272

Algselt postitanud kasutaja Riks poolt
              Muuda profiili all olev Valikuline informatsioon - Kogu info on nähtav ka foorumi kasutajatele sealt omakorda Privacy: mille üheks valikuks on Peida vanud ja sünniaeg. Küll väike täheviga kuid siiski minumeelest oluline.
              Korras.

Kommentaar

• Katk
                mõh?
                • Mar 2009
                • 5944

Uuendasin seadete all oma profiili.
                Siis ilmus järgnev tekst:
                Aitäh oma profiili uuendamise eest, $bbuserinfo[username].

Kommentaar

• Andres.
                  Eesti koondislane
                  • Sep 2009
                  • 2786

Soccerneti kalendris on märgitud, et täna Flora II vs Tammeka II algas kell 11:00, kuigi tegelikult peaks õige algusaeg olema 16:30.

Lisaks ka üks soovitus, et Soccerneti kalendrisse võiks telemängu taha teha ka väikse märgikese (+ tulevikus ka striimile).
                  Nt: L 27.04
                  Meistriliiga:
                  14:00 S. Kalev - T. Kalev (TV6)
                  17:00 Paide LM - Levadia (Live stream)
                  vms

Usun, et nii mõnigi tegelane ammutab infot pigem siit portaalist kui jalgpall.ee-st.

Kommentaar

• elx
                    Professionaal
                    • Oct 2001
                    • 5828

Mul andis ka üksvahe sellist asja pidevalt. cache tühjendamine aitas aga närvidele käis küll.
                    Kusjuures huvitav on see, et mobiilis Operaga soccernet.ee-d külastades antakse kogu aeg mingi facebooki serdi kohta viga - et saidi nimi ei klapi. aga ma pole praegu viitsinud uurida ka milles asi, ok-ga viga eest ära kuni järgmise saidi külastamiseni.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

• Rein
                      Must puudel
                      • Feb 2005
                      • 12804

Arsene Wenger lükkas ümber teda PSG-ga seostavad kuulujutud ning kavatseb jääda Arsenali, kes on talle kulutamiseks ligikaudu 70 miljonit eurot andnud.

70 miljonit euri, 71 miljonit naela, 72 miljonit krooni, 73 miljonit rubla, 74 miljonit dollarit jne
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• mg
                        Meeskonnaliige
                        • Nov 2001
                        • 1230

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                        Mul andis ka üksvahe sellist asja pidevalt. cache tühjendamine aitas aga närvidele käis küll.
                        Kusjuures huvitav on see, et mobiilis Operaga soccernet.ee-d külastades antakse kogu aeg mingi facebooki serdi kohta viga - et saidi nimi ei klapi. aga ma pole praegu viitsinud uurida ka milles asi, ok-ga viga eest ära kuni järgmise saidi külastamiseni.
                        mul oli ka siuke jama ja ma blokkisin selle ära ja nüüd feisbuuk ei tööta enam
                        tagasi ei oska panna, et palju õnne mulle teie kõigi poolt, u nädal aega sain feissbuki liige olla
                        tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

• ericbana
                          Asjahuviline
                          • Jun 2004
                          • 7758

Algselt postitanud kasutaja mg poolt
                          mul oli ka siuke jama ja ma blokkisin selle ära ja nüüd feisbuuk ei tööta enam
                          tagasi ei oska panna, et palju õnne mulle teie kõigi poolt, u nädal aega sain feissbuki liige olla
                          Täpselt sama jama.

Kommentaar

• Katk
                            mõh?
                            • Mar 2009
                            • 5944

Kui keegi on ignore listis ning avada tema postitus siis näidatakse postituse numbrit kui #0

Kommentaar

• atleticomadrid
                              Virtuaalne hullumeelsus
                              • Feb 2009
                              • 6195

Jose Mourinho tunnistas pärast kaotust karikafinaalis Atletico Madridile, et Real Madridi aasta ebaõnnestus tänavu.

Autor on Enn Mäeorg , mitte Mäehorg. Barcelona ei ole Bartselona, Atletico ei ole Athletico.
                              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• atleticomadrid
                                Virtuaalne hullumeelsus
                                • Feb 2009
                                • 6195

Sillamäe Kalev alistas meistriliiga 14. voorus Tallinna Levadia 2:0. Kohtumise mõlemad väravad lõi vahetusest sekkunud Jevgeni Kabajev.

Kabajev ???
                                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Töötlen...