Serie A tabelis peaks Bolognal olema 21 mänguga 25 (mitte 28) punkti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vead saidil
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustMis värk on, et üks hetk saan saidil uudist kommenteerida ja järgmine hetk enam mitte, kuigi olen foorumis koguaeg sisse logitud,?
Kommentaar
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustFulham - Blackburn 3:2 (1:1)
37. Duff, 59. Duff, 89. pen. Zamora - 45. Hanley, 66. Hoilett
Eemaldamine: 90. Givet (Blackburn)
täpsustaks: Giveti ei eemaldatud, vaid ta sai punase peale mängu.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustmis sa ootad, et raportitesse ilmuks uus rida "karistatud peale mängu"?
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustNovembri alguses sai serverile ressurssi juurde pandud ning tänu sellele on serveri seiskord paranenud. Probleemne on ajavahemik öösel kella 2st kuni 5ni, mil toimub varukoopiate tegemine ja muud tähtsad asjatoimetused. Praegu saan ainult soovitada ajastada oma foorumikülastus ajavahemikku hommikul kell 5 kuni öösel kell 2.
PS. Ei ole asja foorumisse öösel kell 2-5.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
On see ikka kindel, et ressurssi pandi juurde, mitte ei võetud kogemata vähemaks...?
Ma tajun, et selleteemalisi jutte võib siin viimasel ajal juba võrrelda kõrbes karjumisega, aga vaat puht põhimõtte pärast ei jäta järele ka.
Viimasel ajal on umbes pool tundi pärast vähegi suuremat mängu siinne virtuaalsurm praktiliselt garanteeritud. Pool tundi. Palju ei ole natuke? Oluliselt suurem tõenäosus on saada löögile sellel mittesoovitatud kesköisel ajal. Kevad käes, liigad kisuvad kõik lõpu poole, kas edaspidi tulevad kõik nv-d ja teisipäevad-kolmapäevad samasugused? What's the point üldse, sel juhul?
Ja siis veel see, et küllap sarnaselt foorumiuuendusele leiaks nüüdki üks ja teine kasutaja tahtmist väikse kopika visata vajadusel toetuseks. Aga teisalt natuke raske on kaevata enda seest selle jaoks viitsimist ja/või tahtmist, kui igasugused selleteemalised küsimised ühes ja teises ja kolmandas teemas lähevad nagu vastu seina. Kuidas siis peaks üldse võtma seisu- või istekohta - et ongi jumala ükskõik, mis toimub?
Kui toon tundub liiga terav, siis see on lihtsalt stiilist kinni. Ma üldse mitte paha pärast. Aga ikkagi. "?"armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Meenutab juba vaikselt ühte meitriliiga võistkonda kes probleemide puhul peidab pea liiva alla.
Edaspidi igasuguste korjanduste puhul võite minupoolse panuse ära unustada. Viimane annetus oli esimene ja viimane.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kui saidil käib rohkem rahvast (nt. nädalavahetused), siis server load läheb üles ja mitmel puhul kuvatakse veateadet 503 "Service unavailable".
Soccernet on täna Zone Media privaatserveris. Räägin selle probleemi nendega läbi: kui vaja, optimeerime tarkvara. Kui sellest ei piisa, tuleb uuendada riistvara.
Annan teada, kui midagi selgub. Seniks minu vabandused jõudlusprobleemide pärast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar