320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vead saidil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Siin FF 23.0.1 ja XP SP3 ning ka kõik kompu.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas wiiner Vaata postitust
      FF + 7 toimib kenasti. Proovid äkki brauseri vahemälu jms ära kustutada ning siis refreshida?
      Cache jms kustutasin ära, ei kedagi. Läpakas on ka FF+7 ja kõik funkab. Ei tea mis kebens on, eks tuleb tööl rohkem tööd teha siis, mitte foorumit lugeda.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

FF+7. Mul oli pärast eilset foorumi/portaali maasolekut sama teema, aga siis keelasin adblocki toimimise foorumis ära ja sain pildi ette.

Kommentaar

favicon.ico on ära muudetud või mul paneb chrome segast ? Tabi peal on miskine v täht, tõenäoliselt mingi vbulletini default äkki.
          "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Mainin ära, et see ei ole viga ja nähtavasti ehk soccerneti eluvaim seisab selle najal aga reklaam iga nurga alt ja üle ekraani, tekitab väga ebameeldiva tunde...

Tean et ma saan selle ära blockida kui tahan browseriga aga natuke võiks mõistuse piiridesse jääda

VW läks just blacklisti... !
            The One and Only

Kommentaar

Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
              favicon.ico on ära muudetud või mul paneb chrome segast ? Tabi peal on miskine v täht, tõenäoliselt mingi vbulletini default äkki.
              Nüüd peaks parem olema.

Kommentaar

Algselt postitas decrakas Vaata postitust
                Mainin ära, et see ei ole viga ja nähtavasti ehk soccerneti eluvaim seisab selle najal aga reklaam iga nurga alt ja üle ekraani, tekitab väga ebameeldiva tunde...

Tean et ma saan selle ära blockida kui tahan browseriga aga natuke võiks mõistuse piiridesse jääda

VW läks just blacklisti... !
                Mõistan sinu muret. Suund on sinna, et need vasakul ja paremal nurgas tilbendavad bännerid saaks ära koristada. Vasak enne, parem pärast. Teeme selle kallal tööd...

Muide, üks idee on pakkuda Soccerneti kasutajatele võimalus väikese kuutasu eest ka reklaamivabastuseks.

Kommentaar

Algselt postitas wiiner Vaata postitust
                  Nüüd peaks parem olema.
                  Tänud
                  "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Nii ilus!
                    Kasimir.jpg

Kommentaar

Inglise kõrgliiga teemalistel uudistel on Premmi tabel vale. Chelsea asemel peaksid 2. kohal scouserid olema. Väravatevahe ja värki. Vaadakem üle.

Tänud.

Kommentaar

Mul on okei Eile korraks oli küll vbulletini logo, aga hetkel tundub korras olevat.

e. Ikka ei ole ka , vbulletini logo on tagasi.

Kommentaar

Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
                          Mul on okei Eile korraks oli küll vbulletini logo, aga hetkel tundub korras olevat.

e. Ikka ei ole ka , vbulletini logo on tagasi.
                          Mul siiani vbulletin ja erinevates arvutites, ühel meist nõuab cache puhastamist.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Inglismaa jalgpalli huvilised on täna tõeliselt suure duelli ootuses, kui kohtuvad kaks peamist tiitlisoosikut Manchester City ning Chelsea.

55-53=2
                            55-50=5
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

See Dubai 2014 reklaam foorumi esilehel PEAB olema viga. Väga räige näeb välja

Kommentaar

See on üleval kuni esmaspäeva südapäevani. Reklaam toob leiva lauale, pidagem vastu!

Kommentaar

Working...
                                X