Siin FF 23.0.1 ja XP SP3 ning ka kõik kompu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vead saidil
Collapse
X
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustFF + 7 toimib kenasti. Proovid äkki brauseri vahemälu jms ära kustutada ning siis refreshida?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
favicon.ico on ära muudetud või mul paneb chrome segast ? Tabi peal on miskine v täht, tõenäoliselt mingi vbulletini default äkki."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Mainin ära, et see ei ole viga ja nähtavasti ehk soccerneti eluvaim seisab selle najal aga reklaam iga nurga alt ja üle ekraani, tekitab väga ebameeldiva tunde...
Tean et ma saan selle ära blockida kui tahan browseriga aga natuke võiks mõistuse piiridesse jääda
VW läks just blacklisti... !The One and Only
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustfavicon.ico on ära muudetud või mul paneb chrome segast ? Tabi peal on miskine v täht, tõenäoliselt mingi vbulletini default äkki.
Kommentaar
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitustMainin ära, et see ei ole viga ja nähtavasti ehk soccerneti eluvaim seisab selle najal aga reklaam iga nurga alt ja üle ekraani, tekitab väga ebameeldiva tunde...
Tean et ma saan selle ära blockida kui tahan browseriga aga natuke võiks mõistuse piiridesse jääda
VW läks just blacklisti... !
Muide, üks idee on pakkuda Soccerneti kasutajatele võimalus väikese kuutasu eest ka reklaamivabastuseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustNüüd peaks parem olema."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Mul on okei Eile korraks oli küll vbulletini logo, aga hetkel tundub korras olevat.
e. Ikka ei ole ka , vbulletini logo on tagasi."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustMul on okei Eile korraks oli küll vbulletini logo, aga hetkel tundub korras olevat.
e. Ikka ei ole ka , vbulletini logo on tagasi.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar