Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soccerneti suvepäevad 2008
Collapse
X
-
kaks firmatorti, kast pepsit!Kommentaar
-
OK, head ööd sõbrad.
ma nüüd tõesti magama, aga homme kaalun tõesti seda suvepäevade asja. Korra sai käidud kunagi ja päris tore oli.
Sellega seoses meenub kohe kui vanderselliga otsustasime suitsusaunas, et viina viskamine kerisele on väga hea mõte. Asi lõppes sellega,et sauna palkseinad hakkasid hõõguma. Õnneks oli jõgi ja ämber lähedal. Mine tea kuidas muidu see "nali " oleks lõppenud.
Edit:TV 6 hakkasid Simpsonid .Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Miks mina seal seltskonnas olen?? Ma ei joo ju... Ja head seksi sa ei saa, sest ma ei kavatse sinuga seksida, sest sul pole korralike tisse.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Selle viimase tsitaadiga seoses meenub mulle kohe mu neegrist sõber John. Ka tema jaoks polnud vahet, kas penetreerida ühte (või kahte) oma kolmeteistkümnest naisest, naabrimees Hectorit, alaealisi lapsi või kitsi. Või alaealisi kitsi.
Igaljuhul organiseerige seenioride nurgakesse väike seks ja saame mcnamara ka kohale.sigpicKommentaar
-
Kommentaar
-
Kell 15 saab võistlus läbi ja hakkan/hakkame Tallinnast liikuma.
Kaasa võtan Evu, Reinu, Päärni (kui naine lubab
) ja võibolla veel mõne vahva selli - esimesena tuleb pähe näiteks Scooter, kes eelmise aasta suvepäevadel mudamülkas ujus ja muud moodi kohalolnuid šokeeris
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar