Mul hüppeliiges jalkast paistes, vasaku kannikaga suutsin saunas vastu kerist minna ja see nüüd põlenud ja mingi herilane otsustas suhu mulle lennata ja nõelata. ET kaotusi ikka oli, aga asi oli seda väärt.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soccerneti suvepäevad 2009
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Laudade ümbruses ja türgi jalka platsil seda igatahes kindlasti ei olnud, sest seal tatsasin ma rongi oodates iga ruutsentimeetri korduvalt läbi, kuna üle 10 minuti ma rahulikult paigal istuda lihtsalt ei suutnud.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?Kommentaar
-
norsk, kuidas põlv? ega türgi jalka just sinu vastu õrn ei olnud...Kommentaar
-
Kommentaar
-
Miks noortele poistele Diana ei meeldinud? Ilus tüdruk ju.
Aga mu lemmik on piltidelt kindlasti Eesti Perez Hilton.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ise ka naersin selle üle, kui Laura postitust lugesin, nii et tsill!
(Tõsi, mitte päris sama kuldilikult, nagu selle hüüdnime teenimise hetkel.)
Aaa, kuna Matu on siiani nõutu ega pole mult viinajoomise kohta selgitust saanud, siis noh. Kui oled terve õhtu saanud telefonikõnesid Flora fännidelt stiilis "kõik on veriseeeeeed" ja "tra, rrrräige kaklus tuleb!!!!", ja kui avastad, et on piinlik edaspidi linna peal triibulist särki kanda, kuna osad teadjamad arvavad, et käin ka koos kiilakatega võõrsilmängudel tiblasid ja neegreid otsimas, kellele sahtlisse anda, siis mõtled küll, et peffi kõik, täna mina joon. Jõingi.
Aga pmst ma peaks vist tõesti Dannari soovitust järgima ja mehele minema.Kommentaar
-
Nii kallid noormehed. Turule tuli nagu uus neiu Tallinnast, kes reageerib nimele Diana. Neiu on kõhna kehaehituse ja loomulikult tõmmu jumega. Unistab antropoloogiast ja suhte(korralduse)st. Kõigil huvitatutel maksta osavõtutasu 100 krooni minu kätte.
p.s. seiklejatel ja Ballackil mitte tülitada.
p.p.s. algul tahtsin nagu uue asemele panna vähekasutatud, aga siis hakkasin mõtlema, et ma ju ei tea seda
ja äkki Diana solvuks. Oh küll on raske olla nii empaatiavõimeline mees.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar