Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soccerneti suvepäevad 2009
Collapse
X
-
-
meid oli 17, sinust kella kolmeni olid kainemad järgmised inimesed (subjektiivselt ja silma järgi otsustades): viis karsklast (meesmuiste, Mari, Teele, Mikk4 ja mina), siis veel LauraM, Maire (vähemalt nemad tundusid), niikuinii keegi veel
KAhjuks läksin ma siis magama ja ma ei oska öelda, et millega sa hakkama said ja mida sa seekord üle hoovi hõiskasid.
Kommentaar
-
Kuda noorsandi ülahuul tundus? Noh, see türgi jalgpalli latakas.
E: esialgset postitust on ühe teatud neiu tungival nõudmisel tunduvalt muudetud.Kommentaar
-
Ma ütlen ka, et senisest kolmest kohalkäidust on senine kõige toredam olnud. Kanuusõit oli iseenesest toredam, aga üldine teema.Kommentaar
-
ja mina ei saanud lõpuni aru ja ei saa ka siiani, et kes kohalolnud tüdrukutest kellega käis ja kes olid vabad ja vallatud või oli kellelgi veel kuskil mujal mees olemas jne. Jube keeruline oli. Saarlane ja nurmalna ja teisedki segasid ikka nii palju seal kaarte, et kirju hakkas silme eest.
aga tegelikult ootan veel ka pilte!Kommentaar
-
Mina sain näiteks sellest täitsa kenasti aru. Aga Saarlane oli ikkagi tasemel jah, vihjeks, et kui olete näinud isast uljast ja kiimas koera, siis selle pealt võite edasi mõelda, et milliseid trikke ta mõne tüdrukuga tegi. Nurmalna kasutas seda vana "olen rahulik ja viisakas inimene, kellele meeldib sinuga rääkida"-taktikat ja see mõjus kontrastina vist täitsa kenasti.ja mina ei saanud lõpuni aru ja ei saa ka siiani, et kes kohalolnud tüdrukutest kellega käis ja kes olid vabad ja vallatud või oli kellelgi veel kuskil mujal mees olemas jne. Jube keeruline oli. Saarlane ja nurmalna ja teisedki segasid ikka nii palju seal kaarte, et kirju hakkas silme eest.Kommentaar
-
Viimane kangelane on lõpuks kodus ja ei suuda veel kõike läbielatut hoomatagi. Ameerika jalgpall, tavajalgpall, Türgi jalgpall ja võrkpall hoolitsesid selle eest, et olen siiamaani üle keha valudes. Peaks vähem sporti tegema!
Muidu oli tore, aga ma ei ole veel päris kindel, milline osa mälestustest hallutsinatsioonide kategooriasse kuulub. Igatahes naerda sai kõvasti ja see ongi kõige olulisem.
Head ööd!Kommentaar
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar