Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
nagu norsk rääkis, siis seal osad olid ka mingid FC Haiba mehed ja miskist klubist veel
Ma küll ei tea, miks sa seda oluliseks pidasid, aga jah, seal oli mingi firmaläbu, millest võtsid juhtumisi osa ka vähemalt üks Haiba ja üks Risti tüüp. Mina sain igatahes sooja vastuvõtu, külma absoluti ja hapukurgi osaliseks
Ma küll ei tea, miks sa seda oluliseks pidasid, aga jah, seal oli mingi firmaläbu, millest võtsid juhtumisi osa ka vähemalt üks Haiba ja üks Risti tüüp. Mina sain igatahes sooja vastuvõtu, külma absoluti ja hapukurgi osaliseks
noh olenemata asukohast ja rahvast, leidub igal pool jalkamehi
..ainult üks joomine ja laaberdamine, lihtsalt jube. Õnn et ise kohale ei olnud...
ma ei saa aru, kas see oli mõeldud huumorina või mitte. sry. aga üldiselt sai ennast mõnusalt liigutada ja siis meeldivas seltskonnas aega veedetud. alkot oli mõistlikus koguses, mazz vist läks aint tiba liiale
Ei olnud hullu midagi (vähemalt mitte veel tol päeval :P). Programm oli tihe, jõudsin kõigest osa võtta ja usun, et ka kõigil teistel oli lõbus. Ei tasu unustada, et osa seltskonnast olid täiskarsklased ja nendegi poolt pole mingit nurinat tulnud.
ma ei saa aru, kas see oli mõeldud huumorina või mitte. sry. aga üldiselt sai ennast mõnusalt liigutada ja siis meeldivas seltskonnas aega veedetud. alkot oli mõistlikus koguses, mazz vist läks aint tiba liiale
Minu arust oli Mazz normis joobes, kuid tema hommikuses pohmakas ma täiega üllatusin
Hommiku maja najal kükitades oli ta jõle tiptop.
Mazz lasi ju ka veel tantsu kui kõik magasid
Aga jah Diana võiks ka mu mehka pildi ülesse panna mille ma parima õlle sildist tegin
Kusjuures ma olin jah veits kurb, et ei saanud su vägijooki suvepäevadel mekkida, mõtlesin, et teen seda siis Paides koos semudega. =)
Ja Märdiga olime selle ürituse suhtes suht sillas, mõtlesime, et iga kvartal peaks vähemalt midagi sellist toimuma! Soccerneti Talvepäevad peavad raudselt tulema!
Kommentaar