Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti sünnipäevaturniir ja suvepäevad 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kaasa võta plaadid Superhits of 90`s vol 1, vol 2, vol 3, vol 4, Best of Scooter, Best of Must Q, Eesti Üheksakümnendad vol 1 ja vol 2. Igasugused Eplikud ja Titus Andronicused jäta heaga koju.

edit: Või noh, suht spets oleks ka selle mussi laskmine, mis 10 aastat tagasi Soccerneti loomise ajal pop oli. A la Venga"Boom, boom, boom, i wan`t you in my room"Boys.

Aga noh, see minu arvamus.

edit2: Selle 2001 mussi idee puhuks ka väike spikker: http://r2.err.ee/aastahitt/ajalugu.php?aasta=2001
    Eplikud ja Titused jätan ma niiehknaa automaatselt koju. Scooterit ma ei võta, ülejäänd topgigahitsid on ok. võtan 80-ndate diskensi ka, et nagu smooth feelingut naiste jaoks luua.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Eplikud jätan ma niiehknaa automaatselt koju.
      ahvatlev ..
      kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
        ahvatlev ..
        Tegu on ju jalgpallipeoga, siia hea muusika ei sobi.

Kommentaar

Tegu on ju jalgpallipeoga, siia hea muusika ei sobi.
          jah, olen nõus! antud artisti loomingu näol on tegu ikka nii hea muusikaga, et seda võikski ainult paar-kolm valitud inimest kuulata kuskil vaikselt omas kodus.
          kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
            jah, olen nõus! antud artisti loomingu näol on tegu ikka nii hea muusikaga, et seda võikski ainult paar-kolm valitud inimest kuulata kuskil vaikselt omas kodus.
            Osa tema loomingust on imo väga hea, aga see selleks. Ja pole kunagi ühelegi peole Eplikut kaasa vedanud ka.

Kommentaar

Te suudate isegi sita teema perse keerata. Tase.

Kommentaar

Oota, mis muusikat ma mängima pean? Must q ja 2unlimited?
                Läpakast piisab

Kommentaar

Kui muusikat hakkab tulema stiilis a la Eplik, siis ma kusen selle venna läpaka peale (juhul kui ma tulen muidugi)
                  80ndad jaa 90ndad sobivad väga hästi.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Eplik on ju chill vend. Lollid on need kes aru ei saa mis on hea muss

Kommentaar

Kas keegi hümni ka lauab, et talle saaks lõuga kütta?
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Dannar võiks laulda
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

hea küll. Mõnuagendi eurotantsuteema läheb loosi. Hümni saab ka.

Kommentaar

Tervist,

On ehk keegi huvitatud meeskonna kokku panemisest? Ei ole vaja mingi suurt jalgpallioskust, siiski lõbu ja hea aja veetmise eesmärgil.
                            Ise olen Järvamaalt.

Kommentaar

Õu, kuna mul kodus arvuti ei tööta, siis võiks äkki keegi Mõnuagendi tantsuteemast laulud mp3-dena kuhugi alla laadida.

Kommentaar

Annan teada, et turniiril osaleb võistkond Leeds United. Ühtlasi kutsun üles koostama võistkondi pigem maalimavaate, kui jalgpallioskuste põhiselt. Mingite tegevjalgpalluritega nüüd küll mängida ei viitsiks.
                                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
                                X