Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti sünnipäevaturniir ja suvepäevad 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nagu ma arvasingi, siis rongide graafik muutus.
    Tallinnast väljuvad rongid kell 17:35, 20:25 ja 21:30.
    Vaadake ise täpsemalt: http://www.elektriraudtee.ee/reisijale/soiduplaan
    Lisaks sõidavad ka Edelaraudtee rongid, need väljuvad Tallinnast 15:00, 16:00 ja 18:20.

Kommentaar

Nagu ma aru saan, siis majas vanainimese kombel toas (koos Konnaga nt) magada ei saa? Aegviivust öeldi, et kui huvilisi oleks rohkem, siis ehk saaks midagi orgunnida, kuid praegu seda võimalust pole.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Nagu ma aru saan, siis majas vanainimese kombel toas (koos Konnaga nt) magada ei saa? Aegviivust öeldi, et kui huvilisi oleks rohkem, siis ehk saaks midagi orgunnida, kuid praegu seda võimalust pole.
        Mina eelmine kord võtsin niimoodi toa. Samas ruumis norskas Norsk, kes käis minu hinnangul vahepeal oksendmas (mida ta ise eitas) ning siis ka LauraM. Maksis mingi 100 per naase.

Kommentaar

Oot-oot, palju neid huvilisi olema peaks? Sesmõttes ma oma kerge köhaga telgis/laua all magamisest väga vaimustatud poleks.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
            Oot-oot, palju neid huvilisi olema peaks? Sesmõttes ma oma kerge köhaga telgis/laua all magamisest väga vaimustatud poleks.
            Selleks peavad nad vist korraldajaga suhtlema, nagu ma aru sain. Et mingi jutt poole maja avamisest ja sellest, et gruppidele mõeldab ja nad hotell pole ja vaja korraldada.

Et siis keegi korraldajatest võiks suhelda korraks?

Kommentaar

Ma samuti ei viitsiks telgi ning magamiskotiga laamendada ja eelistaks voodikohta.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                Ma samuti ei viitsiks telgi ning magamiskotiga laamendada ja eelistaks voodikohta.
                Muidugi muidugi, eriti veel kui meelik tuleb :P

Kommentaar

Ma pooldan ka seda maja varianti.

Kommentaar

Mul on auto ja sinna mahub veel üks inimene, tasuta.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Keegi siit Tartust autoga läheb? Saab äkki minu peale võtta.. kui selleks muidugi võimalus on. Aga muidu võin bussiga ka minna.

Kommentaar

Tuleb välja, et seekord tõesti kohapeal voodikohta broneerida ei saa. Kel on kindel soov toas ööbida (see maksab 10 eurot), andke siin teemas teada ning ma edastan homme eelbroneeringu.

Martin, Konn, Eika, Gamer, Diana, Karla, Elx, SleepWalking, Tanel, Mikk+1, cannuman, Stok, Peeter I...
                        Last edited by mazz; 14.07.11, 14:02.

Kommentaar

mulle ka palun voodi
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Ma ei tea, nüüd ühel sõbral ka veel laupäeval sünnipäeva tähistamine.
                            Eks näis, eks näis,mis saab.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Palun veel ühele eakale vanuripakett ehk voodi broneerida.
                              Aitäh.

Kommentaar

Ma olin tegelt esimene, kes juba eile mazzilt voodikohta küsis nii, et võib minu ka kirja panna.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X