Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Real Madrid
Collapse
X
-
Ma ei ole midagi vaielnud. Muidugi on loogiline, et ta müüb rohkem kui teised. Ma räägin, et mind üllatas see, et kümnest üheksa on Ronaldo.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Benitez oleks väga hea valik Barcelona fännidele.
Aga selles Ronaldo särkide müümimes ei näe ma küll midagi erakordset. Samamoodi on ju iga tippklubi juures, kellel on oma staarmängija. Üks põhjus, miks neid kinni hoitakse, ongi see, et meeskonnad teenivad nende pealt selliseid summasid.
Ja kaugel De Gea on? Eks see ole päevade küsimus, kuna leping on allkirjastatud. Samas, kui Benitez pukki tuleb, siis mina tema asemel seda viga ei teeks.YNWAKommentaar
-
Aastas müüakse ~1.4-1.5 miljonit Reali särki, neist 70% on Ronaldo särgid, ehk ei tohiks nii kõvasti üllatada.
Muidu kes räägivad, et särgimüügiga teenitakse ulme summasid, siis tegelikult need summad pole midagi nii ulmelised.
Uue hooaja särk maksab kuskil 90-110 eurot, hooaja edenedes see hind kukub kuhugi 50-60 peale.
Keskmiselt teenib Real särkide müügi eest hooajas max ~40 miljonit eurot, sest suure osa võtab endale tootja ja mingi osa saab endale ka mängija.
Ütleme, et müüdi 1,4 miljonit särki hinnaga 80 eurot. Selle müügi pealt tuleb 112 miljonit euri. Sellest summast ~50 protsenti võtab adidas endale, pool klubi(ehk 56 miljonit per kärss). Klubi poolelt vaadates peab ta mingi osa andma mängijale(Ronalts vist sai seal mingi 15-20%) ja osa läheb maksudeks, ehk see summa polegi enam midagi nii ulmelist.Kommentaar
-
Benitezi agent ütles, et vähemalt hetkel on tegu lihtsalt kuulujutuga. Kas see ka midagi tähendab, seda näitab aeg. Minu jaoks on pisut hämmastav, et Benitez't eelistatakse näiteks Kloppile või Ancelottile. Kogu see Ancelotti lahti laskmise teema (väidetavalt juba järgmise nädala jooksul) on kergelt masendav.
Aga jah, di Marzio, Jose Luis Sanchez ja COPE on juba kõik väitnud, et Benitez on järgmine hooaeg Reali treener.Kommentaar
-
Särgid pole ainuke asi, alati saab ka muid asju müüa. Nende numbrite pealt võib rohkem raha ka adidaselt saada. Igatahes, summa on üsna võrreldav CList saadavate rahadega (eelmisel hooajal 57,3 miljonit euri). Sellega saab vabalt ära maksta Ronaldo palga ja jääb veel ülegi. Ulmeline pole aga abiks ikka.Aastas müüakse ~1.4-1.5 miljonit Reali särki, neist 70% on Ronaldo särgid, ehk ei tohiks nii kõvasti üllatada.
Muidu kes räägivad, et särgimüügiga teenitakse ulme summasid, siis tegelikult need summad pole midagi nii ulmelised.
Uue hooaja särk maksab kuskil 90-110 eurot, hooaja edenedes see hind kukub kuhugi 50-60 peale.
Keskmiselt teenib Real särkide müügi eest hooajas max ~40 miljonit eurot, sest suure osa võtab endale tootja ja mingi osa saab endale ka mängija.
Ütleme, et müüdi 1,4 miljonit särki hinnaga 80 eurot. Selle müügi pealt tuleb 112 miljonit euri. Sellest summast ~50 protsenti võtab adidas endale, pool klubi(ehk 56 miljonit per kärss). Klubi poolelt vaadates peab ta mingi osa andma mängijale(Ronalts vist sai seal mingi 15-20%) ja osa läheb maksudeks, ehk see summa polegi enam midagi nii ulmelist.Kommentaar
-
Ise nägin peale Ronaldode paari Jamest, paari Ramost ja paari Kroosi. Samas ise üritasin Benzema särki hankida, aga kiiruga kuskilt ei leidnudki. Isegi staadioni poes ei olnud, seal olid vaid Ronaldo, Bale, Ramos, James, Kroos ja Casillas. Nüri mulje jättis see, oli veel kaks korrust sellel poel.See on ausalt öeldes isegi veidi jõhker, et Madridis näed sa Reali särkidega vendade seljal peamiselt ainult Ronaldo nime. Ronaldo või paremal juhul Ramos. Üksikutel juhtudel James või Bale. Uskumatu fenomen ikka. Üks Ronaldo ajab piltlikult öeldes teist taga.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar