Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Real Madrid
Collapse
X
-
-
Keskkaitse on üleliigne. Nad ei anna ründemängule midagi juurde. Uusi äärekaitsjaid pole vaja osta, Ramos ja Marcelo on ründes piisavalt head, et kõlbavad koosseisu.
...............Casillas..............
....Ramos................Marcelo...
......X. Alonso...Fabregas.......
................Gerrard...............
.Ronaldo.......Kaka.......Ribery..
............Rooney.....Torres......
Ja ma olen kindel, et Perez jõuab järeldusele, et ükski peatreener ei jaga jalgpallist suurt midagi ning saadab iga mäng ise mehed platsile."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Tegelikult teeb mees sms-teenuse "paku oma parim XI". Mingid noored nagad saadavad sms-e, lisaks vastased ka, kes pakuvad näiteks Casillast ründesse. Papp voolab ja kõik on rõõmsad.Keskkaitse on üleliigne. Nad ei anna ründemängule midagi juurde. Uusi äärekaitsjaid pole vaja osta, Ramos ja Marcelo on ründes piisavalt head, et kõlbavad koosseisu.
...............Casillas..............
....Ramos................Marcelo...
......X. Alonso...Fabregas.......
................Gerrard...............
.Ronaldo.......Kaka.......Ribery..
............Rooney.....Torres......
Ja ma olen kindel, et Perez jõuab järeldusele, et ükski peatreener ei jaga jalgpallist suurt midagi ning saadab iga mäng ise mehed platsile.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Ei olnud, ära muretse
Sinu avatarist juba mõistsin, et sa ei seedi teda :P
Ja Reali fännid, ärge arvake et ma teid kirun.. ma kirun seda kuradi reali juhtkonda, kellel on vist ainult 4.klassi haridus ja vanemad olid rikkad ja oli palju dengi ja said kuhugi heale töökohale ja nüüd keeravad paskaKommentaar
-
Hea muidugi paraleele tuua selle Deportivo legendiga , langes ka too müüt ehk siis pole hullu , mis ta nüüd oligi, et siis mingi kümme aastat on ikka aega, et järgmine kord edasi saada.
Tegalt ega ma nii tige ka enam pole, sitt juhtus ja seekord polnd asi kaugel - Pipita sisselöök ja võimalik pennu aga no anname au, ega Lyon just kehv ka polnud. Lisandro mängu jälgides polnd naguenam üllatus mis või kes olid Portol puudu ja miks nad sauna said.
Aga see, et Shrek uueks hooajaks tuua, seda ma ei usu, see rohkem nauy praeguse masenduse leevendamiseks mõeldud kõlakas.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
-
Krdi karikatest ja tiitlivõitudest siin jahutakse.Tegemist ei ole mitte jalgpalliklubiga vaid kadaka turu särgiärikatega.Te võite veel neid staare juurde tuua aga kui igal hooajal peatreener kinga saab siis on ju loomulik,et tulemusi ei saagi kunagi tulema.peale tiitlivõitu lasti kunagi üks hea treener minema ja peale seda on see paat vaikselt lekkinudMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kommentaar
-
Mine küsi seda Perezi käest
Eks tahtis meeskonnas Hollandlased ära pühkida ja suuri staare kohale tuua...
Loodan et Perez kaua pukis ei ole ja Pellegrinile armu annab peale CL´ist välja kukkumist, küll tuleb LaLiga võit meile ära.
Tuleb uuele projektile veidi aega anda, seda ei saagi esimese aastaga käima ja ei võideta kõiki karikaid nagu ta loodab.[reˈal maˈðɾið ˈkluβ ðe ˈfuðβol]Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar