Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Robben paraneb jõudsalt ning arvatavasti on ta mänguks Almeriaga valmis. Aga tema asemel on vigastatud nüüd Pepe ja Guti. Loodetavasti mehed paranevad kiiresti ning, et nad on varsti jälle plastil.
minu teada pole robben vigastatud olnudki, ta pidi lihtsalt läbima spets tema jaoks koostatud isikliku pre-season programmi, et platsile tulla vaheda noana mitte nürida kotikuna
minu teada pole robben vigastatud olnudki, ta pidi lihtsalt läbima spets tema jaoks koostatud isikliku pre-season programmi, et platsile tulla vaheda noana mitte nürida kotikuna
Ta põlv ei lubanud tal korralikult mängida, nii et kui tänu põlvele ei saa mängida, siis mina liigitaksin selle olukorra vigastuste hulka.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
No nii. Meie huviorbiiti on langenud River Plate staar Augusto Fernandez. Kui skaudid oma töö korralikult ära teevad, võib see mees jaanuaris Hispaaniasse siirduda. Loodame parimat.
Tänaseks päevaks on Real huvitatud Hispaania U17 staarist Dani Aquino´st. Eks paistab, kas see lihtsalt väike kuulujutt või võtab Real asja tõsiselt.
Javier Lozano liitus meiega - http://realmadrid.com/articulo/rma42558.htm.
Almeria mängu piletid on väljamüüdud.
Pepe paraneb vaikselt ning on hakanud juba treenima.
A see on seesama teema nagu üks Reali mingi tegelane ütles nüüd hiljuti, et nad oleks saanud Messi ja Dos Santose võtta omal ajal, aga siis oli see galactico aeg. Täiesti tühi mull lissalt. Bojan on samuti läbi ja lõhki Barca, pole viimane teda Realilt "ära võtnud" niiet...jh.
Kommentaar