Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Real Madrid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Temp0
    Ründaja
    • Mar 2015
    • 1758

Hakimi põhjustas taas valesööduga värava. Siin foorumis on samuti palju tema toetajaid, ütlesin juba hooaja algul, et pigem kahju kui kasu. Danilo oli kordades isegi parem. Eriti ründes.
    Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

Kommentaar

• Temp0
      Ründaja
      • Mar 2015
      • 1758

Johhaiidii Modric küsib kaks korda vastaste värava lähistel palli aga need isetsejad ikka üritavad skillida või siis lõpetavad rünnaku ebaõnnestunud tsenderdusega. Õnneks Zizoul oli mune ja võttis selle Isco välja.

Kommentaar

• enrito
        Meeskonnaliige
        • Dec 2008
        • 238

Pole enam kahjuks üllatunud, et edasi ei pääsenud..

Kommentaar

• Indrekolen
          Eesti koondislane
          • Aug 2017
          • 2024

Nüüd peaks küll Zidanei krediit otsa lōppenud olema... Leganeselt kodumurul suhkam. Ajuvaba.

Kommentaar

• Temp0
            Ründaja
            • Mar 2015
            • 1758

Oh issand.. aina põnevamaks kisub. Nüüd siis tuleb oodata PSG mängu. Ja keegi asjatundja palun selgita ära miks mäng lisaajale ei läinud? Ma olin kuni lõpuvileni selles kindel ja kui kommentaatorid ütlesid Leganes tegi ajalugu... Mõlemad ju lõid võõrsil väravad? Seis oli 2:2 kokkuvõttes? Täna läks samuti Alavesi ja Valencia mäng lisaajale kui Valencia võitis kodus 2:1 Alavesi ja Alaves kodus 2:1.

Kommentaar

• Staadium
              Eesti koondislane
              • Apr 2012
              • 3333

Kelner lasti lahti nigu niuhti peale Copat ja Ligas oldi punkti kaugusel Barcast. ZZ Heiki möllab, aga vapralt edasi. Ei suuda ära oodata seda kohtumist PSG vastu
              Messi...The never ending legend!

Kommentaar

• Staadium
                Eesti koondislane
                • Apr 2012
                • 3333

Algselt postitanud kasutaja RichardVonMadrista poolt
                Oh issand.. aina põnevamaks kisub. Nüüd siis tuleb oodata PSG mängu. Ja keegi asjatundja palun selgita ära miks mäng lisaajale ei läinud? Ma olin kuni lõpuvileni selles kindel ja kui kommentaatorid ütlesid Leganes tegi ajalugu... Mõlemad ju lõid võõrsil väravad? Seis oli 2:2 kokkuvõttes? Täna läks samuti Alavesi ja Valencia mäng lisaajale kui Valencia võitis kodus 2:1 Alavesi ja Alaves kodus 2:1.
                Võõrsil löödud väravad loevad. Seda teavad isegi lapsed lasteaias
                Messi...The never ending legend!

Kommentaar

• Indrekolen
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2017
                  • 2024

Leganes lōi vōōrsil 2. Real vöörsil aint 1. Seega Leganes edasi.
                  PSG vastu ei julge vist vaadatagi mis endaga teha lastakse.

Kommentaar

• maanus
                    Meeskonnaliige
                    • Jul 2005
                    • 1560

Noh Llorente ja Hakim välja ja Modric ja Carvajal sisse hakkas juba mängu moodi olema. Ilmselgelt oleks järgmiseks hooajaks vaja Carvajalile asendust juurde, Theo vasakul juba lubab rohkem kuigi vist oli tema ,kes teise värava katmise maha magas. Esimene oli selline kahe mehe ebaõnn. Aga nüüd juu lihtne , karikas ka enam ei pea mängima saab nüüd Valencia peale järjekordse viha välja elada.
                    Felix: Oh, bollocks!
                    Elmo: Dog's bollocks?
                    Felix: No, just plain fucking bollocks!
                    Elmo: No dog involved?

Kommentaar

• ElNino9
                      Eesti koondislane
                      • Dec 2011
                      • 9103

Ja keegi asjatundja palun selgita ära miks mäng lisaajale ei läinud? Ma olin kuni lõpuvileni selles kindel
                      Hahaha, liiga hea.

Kommentaar

• RealFan
                        Eesti koondislane
                        • Mar 2009
                        • 3195

Järgmine aasta on meie aasta!

Algus oli küll paljulubav ja Benzema värav tuli üsna kliinilise lahenduse tulemusena. Aga nii pea kui Leganes tõstis survet, kadus ka igasugune kvaliteet mängust ja tuli see vana "hea" aeglane pallikõlgutamine koos kõigi nende tsenderdustega tagasi. Lõpus oleks isegi peaaegu vilja kandnud, ei saa öelda, et võimalusi ei olnud.

Hakimi sööt Nachole polnud kindlasti kõige kainem lahendus aga ma hindaksin Nacho panust sellesse väravasse oluliselt suuremaks. Mõned idioodid jõudsid isegi Casillat selles väravas süüdi tembeldada (midagi pole öelda, äss löök oli):

Ei saagi nagu aru, nädalavahetusel osati mängida, selle mängu alguses oldi samuti teravad. Poolajal võiks treener meestele nende kohustused koos väikese motivatsioonilaksuga meelde tuletada aga pole sellist asja üsna kaua enam näinud.

Zidane: "we played well, had this been another day we might've scored in the final minutes. We don't deserve this because everyone performed like I wanted them to."

Ma tahaks loota, et Zidane trollib aga vägisi jääb vastupidine mulje.

Kommentaar

• Temp0
                          Ründaja
                          • Mar 2015
                          • 1758

Millega Carlo tegeleb? Võiks abitreeneriks tulla.

Kommentaar

• Sambaz
                            Eesti koondislane
                            • Jan 2015
                            • 3695

Me oleme läbi omadega, psüühiliselt läbi. Seda on näha nii valedes söötudes, kui ka arusaamatuses lahendamaks olukordi. Ükski asi ei tööta enam, nagu ta töötas viimased 2 aastat. Ma ei läheks kellegi suunas näpuga, vaid meil kõigil tuleb otsa vaadata mis meie mentaalse olukorraga peas toimub. Ma olen alati uskunud, terves kehas, terve vaim. Ja see iseloomustabki meie selle hooaja esitusi. Olukord on hapu, aga ainult rumal fänn annab alla. Mina ei anna.

Hala Madrid!

Kommentaar

• urmar
                              Sõltumatu mõtleja
                              • May 2005
                              • 9315

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt

Hala Madrid!
                              eesti keeles siis Madriidi hala.

Kommentaar

• ZinedineZidane
                                Meeskonnaliige
                                • Jan 2018
                                • 303

Kurb. Vaadake neid mänge ja näete, et hispaanlased seal midagi skeemitavad ja õõnestavad selle meeskonna sisekliimat.

Kommentaar

Töötlen...