Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Navas
    replied
    Benzema statsid on väga korralikud, aga mängu vaadates tundub täiesti 0! 2 big chance missi lihtsalt mille oleks pidanud 100% ära lahendama mõlemad. Valverde on ikka nii beast kui beast, sama moodi edasi ja La Liga võib olla meie.

Leave a comment:

• Olar
    replied
    Fede Fede Fede. Muidu on ilus, paljud audis ja endine kiiper ka heal tasemel. Juniori otsused ja löögid on ka loogilisemad. Bale vôib golfi edasi mángida. Suvel v talvel vôiks temast kuidagi vabaneda, selle palga maksaks noortele kui vigasele saarlasele. Kahju et Jovic nii flop et isegi tàna kuhugi ei jôua.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Richard, ma arvan, et sa pead ikka hakkama kärakat tarbima, siis oleks su monoloog aktsepteeritav isegi. Kaine peaga sellist juttu annab ajada.
    irooniline on see, et seda postitust tehes rüüpasingi kärakat. Mida teha kui soojamaa pealinna klubis on palju probleeme. ajabki jooma.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Algselt postitas decrakas Vaata postitust
    33 pole mingi number keskkaitsja jaoks.... kogemus loeb seal
    justnimelt kogemus. Vaata neid videosi. Mis sa mõtled neid jälgides? Kogemust? Need on osa ainult halvasti lõppenud eksimustest. Neid on veel ja hulgagi. Samuti võime mõelda mis juhtunuks kui Ramos poleks teeninud neid lolle punaseid või lolli Ajaxi kohtumisest eemale jäämist mis viis neid edasi.

Paistab, et Navase sõnad (hoolimata raskustest tahan ma Realis jätkata) olid siiski tõesed. Papa Perez üllatab taas.
    "Juhtus mingeid asju, mille juhtumise põhjuseid ma ei tea, aga need juhtusid," nentis Navas El Chiringuitole ja vihjas, et otsus langetati kõrgematel korrustel. "Üritan alati häid mälestusi säilitada. Mul on [peatreener] Zinedine Zidane'ist ainult head rääkida, ta viskus korduvalt mu kaitsele ja usaldas mind." Navas oli valmis paigale jääma ja koha pärast võitlema, aga Real kauples ta üleminekuakna viimasel päeval maha PSG-le, kus Costa Rica koondislane on kiiresti fännide poolehoiu võitnud. (Soccernet)

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    33 pole mingi number keskkaitsja jaoks.... kogemus loeb seal

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Richard, ma arvan, et sa pead ikka hakkama kärakat tarbima, siis oleks su monoloog aktsepteeritav isegi. Kaine peaga sellist juttu annab ajada.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    RealFan, soovitaks sul Reali mänge jälgida nagu mina. 1. minutist lõpuvileni.

Kuidas sa ei märka, et Ramose aeg on läbi? 33. aastane! Kas sa eelistad näha Real Madridis teravat, kiiret ja korrapärast kaitsjat(Samal ajal kui teised kasutavad noori või ostavad meeskonda De Lighti, Van Dijki ja tulemus on tiitlite näol näha) või mees kes on juba oma karjääri ära teinud nagu Edgar Savisaar aga üritab veel viimast ründes?. Kahe viimase hooaja vältel ongi Ramost näha ainult kui on kohtunikuga mingi teema või kui on penalti. Selleasmel, et näiteks Benzemale või Rodrgygole anda hattrick või Hazardile, Balele enesekindlust otsustab mees ise teha. Kui palju on Ramose tõttu meile see hooaeg löödud? Kasvõi see sama error Sociedadi vastu. Kuidas saab selline kogenud ja edukas kaitsja siuke söödu teha? Isegi Eesti koondises ei näe siukest jama. September 01 vs Villarreal, taaskord kingib palli ära.

Ma loodan, et sa said poindile pihta, Ramos on legend, 92:48 jääb igavesti meelde, maailma parim kaitsja jms aga ta on vana, saad aru VANA, kõik on Realis tehtud! Nüüd võiks leida uue mehe kellega uusi karikaid minna jahtima! Ei hoolinud me Ikerist ega Ronaldost siis miks me peaksime hoidma Ramost eluaeg kaitses. Või peab veel 3 hooaega vastu?

tule kapist välja

2017

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Jah, koos Ramose, Ronaldo ja Zidane'iga võiks tegelikult ju kogu selle viimase ~kuue hooaja tuumiku + Viniciuse kah ära liimivabrikusse saata, sest siin-seal tulevad eksimused sisse. Kõigi teiste tippmeeskondade mehed mängivad ju ilmeksimatult.

Tegelikult tulid täna meelde need ajad, kui Ronaldo võitis neid kuldseid palle. Jah, need toredad aastad, kus Messit vastavalt populaarsele arusaamale individuaalsed auhinnad tegelikult üldse ei huvitanudki ja va Ronaldo raibe ajas oma statistika üles üldse vaid mingite amatööride vastu. Nüüd, kui Messi ise tuleb ja ütleb, et teda need Ronaldo võidud ikka natuke häirisid küll, siis on vaikus. Eriti osavad on muidugi Chiellini jt Rube asjapulkade jutud, mille kohaselt peab ballooni saamiseks Realis mängima. Mitte et see Ronaldo võidetud autasusid pisendaks, eksju.

Umbes sama teema on ka staadoniviledega - ei kippu ega kõppu kusagil (vähemalt silma küll ei jäänud, kannan prille isegi), kui siin ca. kuu aja eest Koke või vist terve Barca meeskond vilet sai.

Leave a comment:

• Olar
    replied
    kas just lahkuda, aga tegelikult hakkab aeg ümber saama küll. Okei rühdes peaga äsab korralikult, aga kaitses on hakanud palju erroreid tulema. Pluss vanust ka varsti ehk teeb 1 hooaja veel ehk mitte. Rohkem ma küll ei usu. legend on ta kindlasti. Aga nahui ta niipalju sinna ründesse on hakanud ronima..see on ikka väga ebaselge. Eriti veel eduseisus.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas Temp0 Vaata postitust
    Ramos on siuke vend kes Ronaldole ja Zizoule (treenerina) sarnaselt peaks lahkuma, et oma mainet säästa Realis. Tema aeg on läbi. Kaitsetöö puudulik. Taktikaliselt Zizou temaga midagi veel üritab, ehk keegi pani tähele, et PSG vastu vend oli vahepeal tipuründaja, samuti Sociedadi vastu.
    Ma kasutaja kustutamise linki ei leidnud, ehk keegi aitab sul selle üles leida.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Päris hea esimene talvine ost.

Vaadates Bale golfimängimisi ja sõnavõtte Walesi koondise mängudel, siis oli Realil vaja kedagi, kes oskaks sigaduste eest vabandada ning Realile omaselt tehti Galacticos.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Päris hea esimene talvine ost.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Kuna ise mängu ei jälginud väga palju siis kuidas Mendy ja Marcelo koos asetsesid?

Mis iganes viisil siis 3. punkti täna on väga head ja tuleb tänulik olla. Loodame, et Atletico näpistab mingidki punktid Barcalt.

Need on need mängud mis tõestavad ära, et gaasi ei tohi üldse maha võtta hetkel.

Courtois sai ilmselt puhata. Kuidas Areloa muidu hakkama sai? Marca andmetel oli parim

Üks halvimatest oli olnud Benz. millegipärast ei imesta.

Bale-ilt oleks lootnud nendest kolmest mängust enamat kui PSG mängus postilöök arvestades mis mehega toimub aga ei. Sama vedel pask nagu varem.

Ramos lõi värava (tegelikult suht lihtsalt kohast) ja samas tekitas penalti ja muid vigu kus mina oleks küll punase julgelt andnud. Sarnaselt eelmisele mängusele suur miinus ja ehk vääriks kohta Militao/Nacho või keegi muu euroopast.

Edukad võidud lõppesid kui Zizou otsustas muuta formatsiooni ja kasutada järsku Iscot. Milleks?
    Eriti huvitav on see, et meedia teadis seda juba varem ( märkasin pool kuud tagasi postitust kus meedia väitis, et Zizou usub Iscosse ja tahab taaskord meeskonda tema ümber ehitada )

või siis enamus treenereid järgivadki meediat hoopis.

peaks laskma mõnel väljaandel Van Dijki ja Messi Reali tuua. Mbpappe nkn tuleb, Perez ja Zizou ammu nurka surutud

Leave a comment:

• maanus
    replied
    No oli seal joppamist kaartidega mõlemale poole, see Wakube või mis ta oligi, oleks ammu enne pennalt oma teise kollase saama. Aga eks selline see mäng oli, vigasid siia sinna, väheke verd peale raputatult. Lõpuks nägime ka seda,et Mendy sai koos Marceloga koos väljakule.

Leave a comment:

Working...
X