Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• RealFan
    replied
    3 korda tabati väravaraame, ühel korral toodi Benzema löök joonelt ära ning selle jätkuolukorras hakkas Vinicius sättima ja triblama palli võrku vajutamise asemel. Palju vabu peapalle löödi väravavahile pihta. See Kroosi latti löödud pall jõudis sinna väravavahi peast, muidu oleks vist sees olnud. Kaks sunnitud vahetust Zidane'ile liialt mänguruumi ei jätnud. Lõpus oli keskväljameestel kumm üsna tühi ning mängu enam kontrollida ei suudetud. Mitte et meite valik keskväljale just liiga rikkalik oleks. Kui Barca suutis xG 1.43 pealt lüüa Alavesile 4 väravat (suurem osa sellest 1.43-st oli penalti), siis meite xG 3 kajastus staadionitablool barankana. Kuidagi tavaline sel hooajal.

Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Kõik ei saagi ühel arvamusel olla, särgist sikutamine pigem oli pen, Lenglet sõitmine minu jaoks pigem mitte (seda vist kommis isegi Marcas samamoodi üks kohtunikest La Ligas ja suurem osa muudest kommijatest on kah pigem sarnasel arvamusel. Selge see, et realmadrid.com arvab teisiti, arvaks ka barca.com, kui positsioonid vahetada. Aga sellisele arvamusavaldusele panna tuimalt , et viigis (!) on jälle (!) süüdi Barto ja tema minionid ja kohtunike vandenõu on minu meelest kesknädalase klassika vilepartii valguses üle võlli (et mitte nimetada kamarajura/sitt). A vbla lihtsalt emotsionaalselt laetud, arusaadav.
    Ma nüüd Andujar Oliveri kvalifikatsiooni kahtluse alla seada eriti ei taha (tõenäoliselt teed sa seda ise, kui olukord sobiv on) aga ka väga pealiskaudsel vaatlusel ei kõla ei sinu kui ka tema jutt loogilisena. Sellest vajadusest jalaga Varane'ile äsada ma tegelikult aru ei saa, kuna pall on ju pea kõrgusel. Varane saab jalaga pisut enne seda kui Lenglet ise palli puutub, kuidas saab siin Varane hiljaks jääda? Sellist juttu ei saa ju tõsiseltvõetavusele pretendeeriv tegelane sirge molliga kirjutada. Nagu ma eelnevalt juba mainisin, tagasiside sellele ja muule jurale võtab inimeste meelsuse ja/või huvi antud teema osas minu jaoks kokku. Ning saati vilistatakse peaaegu kõik sellised asjad (sarnane näide oleks see Lucas Hernandeze poolt lõhutud Sergio Ramose nina ... vist üle-eelmisel hooajal) keskväljal pikema jututa ära ning pea alati on saatjaks ka kollane.

Vandenõuteemadel näpuga vehkimine on muidugi tase omaette, mul sinu nahas oleks häbi selliseid märkusi (eriti veel postist posti) teha, arvestades varasemaid sõnavõtte Messi maksude, Tebasi jne teemadel. Mind tegelikult ei huvita, kas mängu vilistavad Barto käsilased või kargab platsil ringi Barto ise. Aga vile võiks vähemalt olla selline, mis vähemalt esimesel pilgul ei jäta muljet Barto käsilaste tööst. Üldises plaanis muidugi märkus õige, väga hull ei olnudki. Kui siin see viimane SuperCopa näiteks tuua, siis läks isegi hästi.

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Väga lühidalt, minu arust on Eesti jalkafoorumis ülimõttetu kiskuda mingit draamat ja ajada paska mingis teises Euroopa otsas oleva klubide rivaliteedi teemadel. Sinu postitustest kumab praktiliselt iga kord mingi vajadus ära teha või nähvata Barcelona suunas ja see on lihtsalt jabur.
    See on vist see "Rüütli arusaamatu kõne Ansipile" koht.

Ma olen sellele luulule juba mitu korda vastanud aga küll küllale liiga ei tee. Lühidalt, minu ebasümpaatia, nimetame seda nii, Barca suhtes on tingitud paljust muust kui Hispaanias toimuvast. Üheks näiteks on ka selle sama postituse esimene pool, siis veel need post-Aytekin reaktsioonid ("võtke välja") jne. Ega see Barca ja nende fännid nii head ja üllad ikka ei ole, et ainult Madridis neid ei sallita.

Vabandan juba ette ära foorumi risustamise pärast!

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Väga lühidalt, minu arust on Eesti jalkafoorumis ülimõttetu kiskuda mingit draamat ja ajada paska mingis teises Euroopa otsas oleva klubide rivaliteedi teemadel. Sinu postitustest kumab praktiliselt iga kord mingi vajadus ära teha või nähvata Barcelona suunas ja see on lihtsalt jabur.
    Olen alati naeruväärseks pidanud, kuidas mingid Eesti fännid end kohalikega samastavad ja hullu teemat rivaliteedi osas tõukavad. Lame. See on arusaadav vaid kohalikul tasandil.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Viimane mäng sel aastal Baskidega. ZZ usaldas noored brassid äärtele kohe ja VJ võiks nüüd tõestada küll fännidele, et ta oskab neid palle väravasse ka lükata, mitte ainult edevaid trikke teha.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Peamine argument on mingisuguste postituste sisu, mille seos konkreetse teemaga on praktiliselt olematu ning millest tegelik ülevaade puudub. Või siis ignoreeritakse seda teadlkult. Raske nüüd aru saada, kas teatud indiviidide demagoogilise agenda taga on pime viha minu või minu poolt toetatava klubi vastu. Üldine reaktsioon lugupeetud rixxeri kamarajura ("Varane jäi hiljaks" jms) suhtes võtab vist kogu selle teema kokku - kõik kas nõustuvad või on neil suva, ilmselget pole mul mõtet oma aega sel teemal vaidlemisele raisata. Sest muidu tuleb jälle LeeRomeno või mõni teine endast väga heal arvamusel tegelane ja viriseb, et Hispaania alafoorum on perses, kuna keegi julges sellist sitta ka vastavalt nimetada.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Zizoust sai esimene treener kes on Camp Noul olnud võitmatu 5 mängu järjest. Pole paha

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Pogba wants to stay at United and win titles, says agent Raiola

Tegelikult väga vist teda vaja ei olegi vaadates kuidas on Valverde esile tõusnud, ning meil on ju nii Ceballos kui ka Ödegaard laenul seega pigem keskenduks Mbappe toomisele, aga eks näis.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Peamine argument on mingisuguste postituste sisu, mille seos konkreetse teemaga on praktiliselt olematu ning millest tegelik ülevaade puudub. Või siis ignoreeritakse seda teadlkult. Raske nüüd aru saada, kas teatud indiviidide demagoogilise agenda taga on pime viha minu või minu poolt toetatava klubi vastu. Üldine reaktsioon lugupeetud rixxeri kamarajura ("Varane jäi hiljaks" jms) suhtes võtab vist kogu selle teema kokku - kõik kas nõustuvad või on neil suva, ilmselget pole mul mõtet oma aega sel teemal vaidlemisele raisata. Sest muidu tuleb jälle LeeRomeno või mõni teine endast väga heal arvamusel tegelane ja viriseb, et Hispaania alafoorum on perses, kuna keegi julges sellist sitta ka vastavalt nimetada.
    Kõik ei saagi ühel arvamusel olla, särgist sikutamine pigem oli pen, Lenglet sõitmine minu jaoks pigem mitte (seda vist kommis isegi Marcas samamoodi üks kohtunikest La Ligas ja suurem osa muudest kommijatest on kah pigem sarnasel arvamusel. Selge see, et realmadrid.com arvab teisiti, arvaks ka barca.com, kui positsioonid vahetada. Aga sellisele arvamusavaldusele panna tuimalt , et viigis (!) on jälle (!) süüdi Barto ja tema minionid ja kohtunike vandenõu on minu meelest kesknädalase klassika vilepartii valguses üle võlli (et mitte nimetada kamarajura/sitt). A vbla lihtsalt emotsionaalselt laetud, arusaadav.

Leave a comment:

• RealFan
    replied

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas ek Vaata postitust
    Selgelt oled sa rumalam kui lased välja paista.
    Aga praegu jõuluaeg, see las jääb nii nagu ma ütlesin ja loeme teema lõpetatuks
    See oli Lenglet. Ja kui isegi Marca ei näinud seal penaltit, siis. Tore on olla rumal. Vihka edasi, jõudu!

Leave a comment:

• ek
    replied
    Varane vastu ei olnud minu meelest viga, sest Pique jõudis pallini esimesena ja poolhüppelt lõi palli minema. Varane astius vastu, jäi hiljaks ja sai jalga.
    Selgelt oled sa rumalam kui lased välja paista.
    Aga praegu jõuluaeg, see las jääb nii nagu ma ütlesin ja loeme teema lõpetatuks

Leave a comment:

• Faraday
    replied
    Eilne mõõduvõtt oli mõnes mõttes märkimisväärne. Arvestades Barcelonas toimuvat, selle tulemusel clasico edasilükkamist, mitmeid väiteid küündimatutest turvameetmetest ja kodusõja hõngust, oli mäng ise päris poliitikavaene ning isegi kuivavõitu. Mind täitsa meeldivalt üllatas Camp Nou maitsekas tifo Hispaania suunal ning isegi pallide loopimine väljakule 56. minuti paiku (kindlasti mingi metatähendusega) jättis väga väljapeetud mulje.. Keegi teadja mees võiks seletada, mida väljaku teadustaja viimased 5-10 minutit latras seal vahetpidamata? Kõrvu kuuldus nagu oleks seal inimesi hispaanlaste ja katalaanide pähe eristatud ja staadionile palutud jääda?

Tulles aga mängu juurde, siis oli mõnusalt soe näha võõral väljakul sellist domineerimist, paraku küll tulemuseta. Barca poisid, võiks öelda, väristasid isegi jalga ja mitte vähe. Tegid kastis mitmeid penaltihaisuseid liigutusi ja puterdasid korralikult, Messi oli väljakumeestest parim aga küllaltki uimane ja kakerdas palju. Tekkis täitsa pühade meeleolu.

Real oli seevastu keskendunud ja pressis efektiivselt, Fede ja Case olid üleplatsimehed ja keskväli oli valgete käes kahtlemata. Seekord laabus kaitses kõik ja vaid korra hakkas kõrvus kohisema, mida on clasico kohta hämmastavalt vähe. Lisaks tegi rõõmsaks Bale'i panus, teda ei näi Hispaania meedia ja fännide möla üldse häirivat (millele aitab palju kaasa ka meeskonnasisene õhkkond ja vendlus) ning kvaliteeti on mehes jätkuvalt küllaga. Ignorance is a bliss. Ning lõpetuseks ZZ statistika Camp Noul - siiani alistamata - tuli samuti meeldiva üllatusena. Seni on kõik hea, jätkata samas vaimus.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas ek Vaata postitust
    Kas neid olukordi tegelikult ei olnud või millele viitad? Kas sama video Barca kodulehelt oleks kuidagimoodi parem olnud?
    Varane vastu ei olnud minu meelest viga, sest Pique jõudis pallini esimesena ja poolhüppelt lõi palli minema. Varane astius vastu, jäi hiljaks ja sai jalga. rakitic rebis särki, aga nagu olen öelnud ka varem, La Liga on ses osas olnud sel hooajal konsrevatiivne, pigem selle eest ei anta, Barca nt pole saanud ühtegi, kuigi rebitud on kõvasti (pole teisi mänge nii palju vaadanud, aga sellest on palju juttu olnud, et seda pole var ega kohtunik sel hooajal eriti võtnud).Seega, jah, oleks, poleks, aga pigem vilistati nii nagu iga teist La Liga mängu. Las Madrid paneb sinna mõned Barca intsidendid ka juurde, ma küsin siis vastu, et kas oli või ei olnud.
    Kokkuvõttes eilse mängu kontekstis kohtuniku kallal võtta ja Barto käsilasi näha kuskil süvariigi struktuurides pole minu meelest vaja.

Leave a comment:

• ek
    replied
    Mõistlik on siin muidugi "erapooletu" allikana Reali kodulehte tsiteerida.
    Kas neid olukordi tegelikult ei olnud või millele viitad? Kas sama video Barca kodulehelt oleks kuidagimoodi parem olnud?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Mõistlik on siin muidugi "erapooletu" allikana Reali kodulehte tsiteerida.

Leave a comment:

• ek
    replied
    Suudad sa ühe posti ka teha, kus kohtunikku ei maini? Barto käsilased ja värki, nagu ekre süvariik juba.
    Welcome to the official Real Madrid CF website. Discover all the latest news, matches, players, tickets, official store and much more from the world’s most decorated club.

Leave a comment:

Working...
X