320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Asensio on üle aastate hoogu kogumas, kui Isco aeg on jäädavalt läbi. Kaitsesse oleks vaja Alaba vol2

    Kommentaar


      Üldiselt kuu ajaga muutuseid pole. Militao on nii beast, et meil jälle pikaks ajaks tagala olemas. Alaba mitmekülgsus samuti meeldiv. Rüdigerist räägitakse samuti. Hazard sai viimased mängud samuti mingi võimaluse, kiirus on küll nii okse. Junior ka väsinud aga paus aitab. Modric põgeneb samuti endiselt nagu 90ndatel. Hetkel PSG ei tundu vastane, kui neil rahapatakate kolmik ees on. Pigem City või Bayerniga tegemiseks läheb.

      Kommentaar


        Keegi teab kus kiiremas korras eestis saaks reali särgi oma trükiga? (Nr, nimi)
        Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

        Kommentaar


          Täna õhtul siis suur mäng PSG-ga. Lähtepunkt on päris ebatavaline. Kui tavaliselt on Real sügisel mingi hetk mõõnas ja siis veebruariks on mäng väga voolav, siis tänavu on just viimased nädalad kõige raskemad olnud. Selge see, et see tuleneb Benzema puudumisest. Täna on ta koosseisus tagasi ja eks näis, milline on konditsioon.

          Benzema puudumisel on Ancelotti proovinud kõikvõimalikke lahendusi. Tipus on alustanud nii Jovic, Asensio, Isco kui ka Bale. Kõige paremini on toiminud viimased kaks kooslust. Jovic on suhteliselt ehe kontrarünnakute satsi kesktormaja ja kui vastane istub väga madalal kaitses, kaob ta üsna ära. Asensio ei tunneta keskel ruume ja tal ei ole sellist vaistu - tema mäng muutub äärel kordades efektiivsemaks ning viimasel ajal on ta tasapisi ka vormi leidnud. Isco rünnakul on mõnes mõttes kõige sarnasem Benzema asendaja, sest käib samuti all mängu sidumas ja ruumi tekitamas. Miinuspool on aga see, et kui Benzema veab end rünnaku lõpuks kasti tagasi, siis Isco vahel unustab selle ära ja seetõttu keskväljal on ta mõju suurem. Bale oli nädalavahetusel üsna positiivne nähtus. Nagu Ancelotti ka rääkis, siis praegu ei ole mehel motivatsiooniga probleeme ja kõik on korras. Ta pakub ette nii võimsust, liini taha minekuid kui ka vajadusel küsib vastu.

          Ilmselt on õhtuks aga Benzema nii palju konditsioonis, et alustab ise. Loodetavasti toob see ründemängu särtsu tagasi. Sest kuigi viimasel ajal on olnud ka pelgalt selliseid mänge, kus pallid lihtsalt ei lähe sisse (näiteks nädalavahetusel Villarrealiga, kelle eest Rulli korralikult tassis), on olnud ka mänge, kus ees puudub igasugune teravus (näiteks karikas Athleticuga).

          PSG on selles mõttes tore vastane, et vastasele jätavad nad jooksmiseks üpris palju ruumi. See loob pinnase, et äkki ka viimasel ajal veidi tujutsenud ja mitte kõige ladusamalt mänginud Vinicius leiab end taas. Ning mõistagi mõjub Meistrite liiga õhtu Reali meestele alati natuke värskendavalt, et end kokku võtta ja suurel laval oma sisu näidata. Tõotab põnevat õhtut.
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

          Kommentaar


            Esimene poolaeg ja Real täiesti mannetu, hambutu, võimetu olnud - äärmiselt üllatav, et nii lõtv haare on kogu mängust siiani.

            Kommentaar


              Kuidas see meeskond liigat saab juhtida?
              Nii kohutavat poolaega ei mäleta Eesti koondise pooltki.

              Kommentaar


                Ancelottit peab austama vägeva CV tõttu ja mine võta kinni, vb see oligi aktsepteeritav mängupilt ehk 0-0 kuni 0-1 loss, selle nurgaga, et alles kodus hakatakse toimetama - niisiis kõik on veel täiesti okei vanameistri jaoks. Viskas ju mängu lõpufaasis veel vanad puidudki sisse (nende rõõmustamiseks?), kelle impact oli muidugi mingi 0.0%. Võidu järgi Pariisi igatahes ei mindud.

                Kommentaar


                  Tänu Courtois super esitusele on kõik võimalused veel olemas.
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    See keskväli on ammu ammendunud. Nagu vs Chelsea. Lihtsalt nüüd tuli teine tase vastu

                    Kommentaar


                      No tundus üsna teadlik valik, et Real valis konservatiivse lähenemise ehk taga asjad kompaktsena hoida, sest siis on PSG-l keeruline. Et aga see tähendas seejuures enda ründemängu täielikku puudumist, Donnarummale mitte ühegi tõrjevõimaluse pakkumist, oli pentsik ja peegeldas, et ründemäng on hetkel katki. Harjumatult palju oli söödupraaki ja PSG kõrge surve vastu ei saadudki. 0:0 oleks olnud väga hea tulemus, aga nüüd tuleb korduskohtumiseks ikka mitte lihtsalt teine käik üles leida, vaid kolmas-neljaski.
                      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                      Algselt postitas taku*
                      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

                      Kommentaar


                        Benzema>CR

                        Kommentaar


                          Benzema pani just üksi Messi, Neymari, Mbappe kotti.. nad on väga head, ja seda näitas ka 1,5 poolaega. Meil aga on Benzema, Carlo vahetused ja kogemus euroopas ning piisas ühest poolajast. Benz väärib ballondori aga Mbappe väärib kohta Realis, ulme esitus Mbappelt.
                          Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

                          Kommentaar


                            Polnudki ammu tundnud jalgpalli vaatamisest nii head energilist laengut, onneks Benz tuletas uuesti meelde, et jalgpall on tore mang. Ja Modric on muidugi aegumatu vein, see kuidas ta pani viis PSG venda enda jargi jooksma nagu koerad on meme materjal.
                            Ilus. Eepiline. Maagiline.

                            Kommentaar


                              Parim mäng Benziini poolt, mis ma eal näinud. CR küllap saatis sõnumi - vot niimoodi tassitaksegi kui vaja. Hea töö.
                              A kui nüüd rakette taevas jahutada, siis 2 mängu kokkuvõttes, siit edasi minnes, ei ütleks et väga kindel saaks olla Reali mängu osas.
                              Kroosi best before on ammu läbi - kui ta platsilt läks, asjad paranesid kõvasti.

                              Kommentaar


                                Kroos oli muidugi vigane ka, ehitada ta võiks aga pressi teeb Camavinga juba praegu paremini. Junior õppigu puhkusel vasaku jalaga ka löömist. Nacho ja Carvaga ääres saada PSG vastu..36a sõjapõgenikul meenusid vist vanad ajad arvestades praegust olukorda. Modric on kunn. Eriti sobis noortega.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X