mierda, jätke see ründajate pakkumine! neid meil küllaga olemas hetkel
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
no nüüd siis on avalikult juba välja öeldud, et Ronaldinho, Etoo ja Deco ei mahu enam tulevikuplaanidesse. Seega tundub et tuleb üks uus ründaja veel osta või kuidas?
loodetavasti kasseeritakse siis paras hunnik pappi selle kolmiku eest sisse.Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Vaevalt.
Noor, uljas, arvab endast palju, küsib rohkesti pappi - eks need vast põhjused ole. Sellepärast läks omal ajal Realist ju ka Eto'o. Aga ma üldiselt probleemi ei teeks, sest Gio ja Eto'o ei mängi päris samat kohta ning teil on veel julgesti mehi ju.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Esikolmikusse tulemine saab uuel hooajal vist päris hea katsumus olema kui nii suured muudatused toimuvad. Ei usu, et Barca kohe hooaja algul oma mängu õlitatult käima saab. Aga eks näis, eks näis....Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Ma kardan ka seda ausalt öeldes,eriti siis kui Etoo maha müüakse...On kuuldused, et Pep tahab Henry ümber meeskonda ehitada, mis minu meelest on puhas lollus vaadates, kuidas ta EM mängis ning kuidas tal viimane hooaeg läks.Mees on lihtsalt liiga "pussy", et tema ümber ehitada.Isegi pärast Prantsuse suht haledat kaotust Itaaliale oskas Henry ikka kuidagi süü veeretada kohtuniku ja õnne peale.Seda, et nad ise sittad olid ei julgenud tunnistada.Kommentaar
-
Nojah seda küll...Kombineering sittast treenerist+tähtmängijate halb vorm(Henry,Abidal,Thuram jt.) ütleks ma.
Igatahes varsti pärast seda postitust peaks Brasiilia vs Argentiina hakkama.Ei tea kas on mõttet üleval püsida.Barca meeste Alvese ja Messi duelli tahaks küll näha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar