Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustSelge see. Ma ütleks, et Barcal on parim meeskond la ligas ja messi on messi ka 34lt. põlvkonnavahetus on läinud väga hästi ja kui veel vasakkaitsja ka saaks....
Pigem on paremkaitse murekoht, eriti kui Desti müümise jutud ülesse on kerkinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustöelge ausalt kas te usute, et Barcelona suudab veel Messiga La Liga võita?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKui Barcas oleks targad juhid, ma usun ka, et oleks aeg Messil minna lasta. Vaadates mis olukorras praegu klubi on. Messi veab neid kuristiku.
Leave a comment:
-
Kui Barcas oleks targad juhid, ma usun ka, et oleks aeg Messil minna lasta. Vaadates mis olukorras praegu klubi on. Messi veab neid kuristiku.
Leave a comment:
-
öelge ausalt kas te usute, et Barcelona suudab veel Messiga La Liga võita?
Leave a comment:
-
Alena siis Getafe mängija, 5 mil, meil jäi esimese pakkumise õigus ja 50% edasimüügist.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustEh? Et sissetulekud on kahanenud, aga kulutada laseme endiselt nii nagu varasemalt? Minu meelest igati normull käitumine LFP-lt ning reeglite väänamist ei tohiks aktsepteerida, ole sa Barcelona või Eibar, ole sa Messi või Alejandro Catena.
Mismoodi see teiste klubide suhtes aus oleks?
Teiste klubide suhtes aus... milliste? Eibari jaoks vaevalt see reegel probleemiks on. Nagu LeeRomeno ka mainib peaks selline reegel kõikide klubide suhtes üle maailma kehtima. Antud hetkel PSG näiteks aga vilistab ja nii tekitakse ebavõrdne konkurents klubide vahel omaenda liiga juhatuse poolt, miks küll?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustEh? Et sissetulekud on kahanenud, aga kulutada laseme endiselt nii nagu varasemalt? Minu meelest igati normull käitumine LFP-lt ning reeglite väänamist ei tohiks aktsepteerida, ole sa Barcelona või Eibar, ole sa Messi või Alejandro Catena.
Leave a comment:
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustja siis samal ajal PSG ostab keda tahab omale, kuidas see on võimalik? vist õigemini on LFP omale jalga tulistamas. pandeemia on klubidel sissetulekuid kõvasti kahandanud, oleks ju mõistlik vähe leebem olla. aga tundub et suuremaid staare ju liiga ei vaja.
Leave a comment:
-
ja siis samal ajal PSG ostab keda tahab omale, kuidas see on võimalik? vist õigemini on LFP omale jalga tulistamas. pandeemia on klubidel sissetulekuid kõvasti kahandanud, oleks ju mõistlik vähe leebem olla. aga tundub et suuremaid staare ju liiga ei vaja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustPole kunagi Barca fänn olnud st klubi hingeelu ega muud taolist praktiliselt üldse ei tea. Lugesin portaalist seda eesti keelde tõlgitud versiooni finantsmuredest. Minu küsimus mõnele siinsele fännile kõlabki, et kui ma millestki valesti aru ei saanud, siis on ikka täiesti p*tsis seis?
Nagu selles mõttes, et kas ma saan õigesti aru, et nö. see "piir" on hetkeseisuga valgusaastate kaugusel ning küsimus ei ole enam pelgalt Messi jätkamises või mingisuguses Pjanici parseldamises, vaid igal juhul tuleb müüa kedagi pundist "absoluutsed võtmemängijad/tulevikutähed", nagu näiteks ter Stegen ja Pedri?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustPole kunagi Barca fänn olnud st klubi hingeelu ega muud taolist praktiliselt üldse ei tea. Lugesin portaalist seda eesti keelde tõlgitud versiooni finantsmuredest. Minu küsimus mõnele siinsele fännile kõlabki, et kui ma millestki valesti aru ei saanud, siis on ikka täiesti p*tsis seis?
Nagu selles mõttes, et kas ma saan õigesti aru, et nö. see "piir" on hetkeseisuga valgusaastate kaugusel ning küsimus ei ole enam pelgalt Messi jätkamises või mingisuguses Pjanici parseldamises, vaid igal juhul tuleb müüa kedagi pundist "absoluutsed võtmemängijad/tulevikutähed", nagu näiteks ter Stegen ja Pedri?
Leave a comment:
-
Pole kunagi Barca fänn olnud st klubi hingeelu ega muud taolist praktiliselt üldse ei tea. Lugesin portaalist seda eesti keelde tõlgitud versiooni finantsmuredest. Minu küsimus mõnele siinsele fännile kõlabki, et kui ma millestki valesti aru ei saanud, siis on ikka täiesti p*tsis seis?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: