Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• _AI_
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Alba oli EM'il täitsa ok ju. Või varusse?
    Pigem on paremkaitse murekoht, eriti kui Desti müümise jutud ülesse on kerkinud.
    Ei lähe see dest kuhugi. Albale on konkurentsi vaja...

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Selge see. Ma ütleks, et Barcal on parim meeskond la ligas ja messi on messi ka 34lt. põlvkonnavahetus on läinud väga hästi ja kui veel vasakkaitsja ka saaks....
    Alba oli EM'il täitsa ok ju. Või varusse?
    Pigem on paremkaitse murekoht, eriti kui Desti müümise jutud ülesse on kerkinud.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    öelge ausalt kas te usute, et Barcelona suudab veel Messiga La Liga võita?
    Selge see. Ma ütleks, et Barcal on parim meeskond la ligas ja messi on messi ka 34lt. põlvkonnavahetus on läinud väga hästi ja kui veel vasakkaitsja ka saaks....

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Kui Barcas oleks targad juhid, ma usun ka, et oleks aeg Messil minna lasta. Vaadates mis olukorras praegu klubi on. Messi veab neid kuristiku.
    Miks?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Kui Barcas oleks targad juhid, ma usun ka, et oleks aeg Messil minna lasta. Vaadates mis olukorras praegu klubi on. Messi veab neid kuristiku.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    öelge ausalt kas te usute, et Barcelona suudab veel Messiga La Liga võita?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Sauli palk oleks siis kordades väiksem Griezmanni omast?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Alena siis Getafe mängija, 5 mil, meil jäi esimese pakkumise õigus ja 50% edasimüügist.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Eh? Et sissetulekud on kahanenud, aga kulutada laseme endiselt nii nagu varasemalt? Minu meelest igati normull käitumine LFP-lt ning reeglite väänamist ei tohiks aktsepteerida, ole sa Barcelona või Eibar, ole sa Messi või Alejandro Catena.

Mismoodi see teiste klubide suhtes aus oleks?
    kulutused on ju langenud. LFP aga nõuab et kulud oleks pea neljandik varasemast. kuidas see võimalik on? ma saan aru et suurendada ei saa kulusid.

Teiste klubide suhtes aus... milliste? Eibari jaoks vaevalt see reegel probleemiks on. Nagu LeeRomeno ka mainib peaks selline reegel kõikide klubide suhtes üle maailma kehtima. Antud hetkel PSG näiteks aga vilistab ja nii tekitakse ebavõrdne konkurents klubide vahel omaenda liiga juhatuse poolt, miks küll?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Eh? Et sissetulekud on kahanenud, aga kulutada laseme endiselt nii nagu varasemalt? Minu meelest igati normull käitumine LFP-lt ning reeglite väänamist ei tohiks aktsepteerida, ole sa Barcelona või Eibar, ole sa Messi või Alejandro Catena.

Oleks reeglid igas riigis samad, oleks ausam. La Liga on selles suhtes karmim ja lubab vähem manipuleerida andmetega. Mis ongi tore, aga nii võiks teised ka teha

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    ja siis samal ajal PSG ostab keda tahab omale, kuidas see on võimalik? vist õigemini on LFP omale jalga tulistamas. pandeemia on klubidel sissetulekuid kõvasti kahandanud, oleks ju mõistlik vähe leebem olla. aga tundub et suuremaid staare ju liiga ei vaja.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    ja siis samal ajal PSG ostab keda tahab omale, kuidas see on võimalik? vist õigemini on LFP omale jalga tulistamas. pandeemia on klubidel sissetulekuid kõvasti kahandanud, oleks ju mõistlik vähe leebem olla. aga tundub et suuremaid staare ju liiga ei vaja.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
    Pole kunagi Barca fänn olnud st klubi hingeelu ega muud taolist praktiliselt üldse ei tea. Lugesin portaalist seda eesti keelde tõlgitud versiooni finantsmuredest. Minu küsimus mõnele siinsele fännile kõlabki, et kui ma millestki valesti aru ei saanud, siis on ikka täiesti p*tsis seis?

Nagu selles mõttes, et kas ma saan õigesti aru, et nö. see "piir" on hetkeseisuga valgusaastate kaugusel ning küsimus ei ole enam pelgalt Messi jätkamises või mingisuguses Pjanici parseldamises, vaid igal juhul tuleb müüa kedagi pundist "absoluutsed võtmemängijad/tulevikutähed", nagu näiteks ter Stegen ja Pedri?
    Ei. Mittevajalike armee ja griezmann nt. Pedri ja stegen kindlasti mitte.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
    Pole kunagi Barca fänn olnud st klubi hingeelu ega muud taolist praktiliselt üldse ei tea. Lugesin portaalist seda eesti keelde tõlgitud versiooni finantsmuredest. Minu küsimus mõnele siinsele fännile kõlabki, et kui ma millestki valesti aru ei saanud, siis on ikka täiesti p*tsis seis?

Nagu selles mõttes, et kas ma saan õigesti aru, et nö. see "piir" on hetkeseisuga valgusaastate kaugusel ning küsimus ei ole enam pelgalt Messi jätkamises või mingisuguses Pjanici parseldamises, vaid igal juhul tuleb müüa kedagi pundist "absoluutsed võtmemängijad/tulevikutähed", nagu näiteks ter Stegen ja Pedri?
    Probleem on palgas, ehk siis Griezmann, Umtiti, Coutinho, Dembele. Pedril ju pisike palk. Ter Stegenit ka kindlasti ei müüda.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied

Leave a comment:

Working...
X