Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LeeRomeno
    replied
    Junior Firpo 15 mil euro eest siis Leedsi ja 20% tulevikumüügi rahadest. Abiks ikka, aga reaalselt ei saa hooajaga enne alustada ja isegi neid tasuta tulnud mängijaid registreerida kui ka Coutinho, Griezmann, Umtiti ja Pjanic läinud on. Hetkel on miinus endiselt liiga suur.

Leave a comment:

• Flank
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    On kuskil mingit numbrilist analüüsi ka tehtud selle Messi (positiivse) finantsmõju osas? Kui platsil toimuv kõrvale jätta.
    Athletic Interest isegi liikuvas pildis teinud kokkuvõtte Messi finantsmõjust:

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    üks suht pinnapealne analüüs https://www.livemint.com/sports/foot...mpression=true
    aga, munasid minu meelest ühte korvi ei korjata, messi kõrval ehitatakse projekti ikka frenkie, pedri, ansu ja aruajo peale. Oleks talvel kirjutanud, siis miks mitte ka dembele, aga klaasile vist ei ehita. Seega selgroog on ka messita olemas, kuid messiga paariks aastaks võib ikka julge olla, et ollakse eliit seltskonnas. Kui Garcia peaks ka olema kvaliteet ja memphis selline, nagu koondise eest näitas, võib öelda, et põlvkonnavahetus on päris edukalt juba toimunud, ma ei näe hispaanias kellelgi paremat seisu. Messi pikendus oleks juba boonus. Küsimus on busi asenduses (koondis ja hooaja lõpp näitab, et vahetusega mängib veel paar aastat sel tasemel välja) ja Alba. Kui nüüd saaks necromanceritest lahti ja kulud enam-vähem kontrolli alla...

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    On kuskil mingit numbrilist analüüsi ka tehtud selle Messi (positiivse) finantsmõju osas? Kui platsil toimuv kõrvale jätta.

Täitsa siiras küsimus ja ilma mingisuguse norimiseta - minu jaoks on see lihtsalt huvitav teema. Mõned aastad tagasi ostnuks ma selle ära, et edu valem on give Messi everything he wants. Tänasel päeval ma kindel poleks.

Ta on endiselt väga-väga-väga hea mängija, aga kõrvalt vaadates tundub mulle, et Barcelona paneb kõik munad ühte korvi ning kui selle korviga midagi juhtub, siis on häda majas.

Minu meelest peaks see kriis olema Barcelonale heaks õppetunniks, et languse eest pole mitte keegi kaitstud ning see, mis töötas varasemalt, ei pruugi enam töötav mudel olla.
    Ma ei viitsi otsida, sest suvi jms, aga neid analüüse on päris mitu. Viimati twitteris vist barcauniversal jagas swissramble vms analüüsi, tundus pädev, sealt ka väide.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Messi väärtus klubile, ka finantsiliselt, on suurem kui tema kulud, see on päevselge. Probleem on pigem liiga palgareeglites ning muidugi kogu barto ajal heldelt makstud muude mängijate palkades, mida pandeemia ajastul ei õnnestu enam maksta, aga pacta sunt servanda. Messi lahkumine tähendaks tegelikult korraliku finantspauku mitme aasta vaatest, mänguliselt ei hakka rääkimagi.

Täitsa siiras küsimus ja ilma mingisuguse norimiseta - minu jaoks on see lihtsalt huvitav teema. Mõned aastad tagasi ostnuks ma selle ära, et edu valem on give Messi everything he wants. Tänasel päeval ma kindel poleks.

Ta on endiselt väga-väga-väga hea mängija, aga kõrvalt vaadates tundub mulle, et Barcelona paneb kõik munad ühte korvi ning kui selle korviga midagi juhtub, siis on häda majas.

Minu meelest peaks see kriis olema Barcelonale heaks õppetunniks, et languse eest pole mitte keegi kaitstud ning see, mis töötas varasemalt, ei pruugi enam töötav mudel olla.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Pjanici ost läks teil siis vähe perse, jah?
    See oli rahapesu ja küll ka itaallastel oma mihklipäev ses operatsioonis tuleb.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Diz Vaata postitust
    See ongi see suurim probleem. Müüks/laenaks kõik välja ja siis taoks selle raha ühe mehe palgale ära.
    Messi väärtus klubile, ka finantsiliselt, on suurem kui tema kulud, see on päevselge. Probleem on pigem liiga palgareeglites ning muidugi kogu barto ajal heldelt makstud muude mängijate palkades, mida pandeemia ajastul ei õnnestu enam maksta, aga pacta sunt servanda. Messi lahkumine tähendaks tegelikult korraliku finantspauku mitme aasta vaatest, mänguliselt ei hakka rääkimagi.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    muidugi kümne küünega Messist kinni hoidmine.
    See ongi see suurim probleem. Müüks/laenaks kõik välja ja siis taoks selle raha ühe mehe palgale ära.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    The club are hoping that the pair will be willing to write off the rest of their contracts and instead find new clubs. Pjanic, though, has three more years on his Camp Nou contract and Umtiti has two more to run.

In other words, Barcelona want Pjanic to give up around 50 million euros gross and Umtiti to give up around 35 million euros. Each knows that they won't be paid similarly anywhere else.
    See on päris jõhker millises kahvlis Barcelona finantsilises mõttes istub. Pole ime, et Laporta pea igas intervjuus katkise plaadina ESL-ile reklaami teeb, sest ilma sealse rahalaevata tundub olukord üpris trööstitu + muidugi kümne küünega Messist kinni hoidmine.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Pjanici ost läks teil siis vähe perse, jah?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Positiivse poole pealt on nüüd Ansu Fati täielikult paranenud ja hooajaks valmis.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Trincao on saadetud Wolvesi tagasiostu võimalusega. Kuuldu järgi tahetakse Umtiti ja Pjaniciga teha sama lüke, mis Suarezega eelmine aasta, ehk lepingu enneaegne lõpetamine, Pique ja Busi on nõus palgakärpega.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Barca B on toonud PSGst tagasi keskvälja mängija Kayz Ruiz-Atili. Omal ajal juba 7 aastasena Barcelona noortevõistkonnaga liitunud mees oli üks nendest, kes 2015 skandaali tõttu klubist lahkusid. Eelmine hooaeg jõudis ta juba ka PSG esindusmeeskonna eest 7 mängu mängida, aga otsustas Barcelonasse tagasi tulla lepingu lõppedes. Jutud käivad, et tõenäoliselt teeb kaasa ka põhimeeskonnaga Preseasoni. Järjekordne vabaagent.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Ma arvan, et noormees on huvitatud ka tiitlitest ja kes ikka olümpiamedalist loobuda sooviks? Ilmselt treenerid arvestavad seda ning jagavad mõistlikult mänguaega.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Täna selgus, et Hispaania olümpiakoondisesse on kutsutud Mingueza, Garcia ja Pedri!?. Pedri, kes on põhimõtteliselt mänginud kõik klubi ja nüüd ka EMi mängud. Tegu on 18 aastase noorukiga. Suht uskumatu, Barcelona on ka protesti esitanud.

Leave a comment:

Working...
X