Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Olar Vaata postitust
    Kui see tõesti nii on, siis on kahe suure minek Hispaania jalgpallist eriti nõme.
    Seda enam, et nad on maailma jalgpallile paljutki andnud.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Muidugi oli, lihtsalt ajastus hetkel, kui on ju teada, et Barto anyways lahkub, pole kuskilt otsast normaalne.
    Minu arvates on asi väga lihtne. Juhtkond ise on muidugi selles süüdi, aga peale Bartomeu taasvalimist (peale viimast Treble hooaega), hakkas mängijate võim (läbi Messi ja sõprade) vaikselt kasvama.
    Kõige algus oli juba mängijate protest Lucho vastu, mis päädis Messi juhusliku "chelsea" jälgimisega instas, mis tõi koheselt kaasa kriisikoosolekud jne. See näitas, et Messi ei taha küll poliitikast väga osa võtta, aga vajadusel teeb seda vägagi osavalt.
    Mida aeg edasi, seda rohkem on mängijate roll ja mõjuvõim kasvanud, kuni ühel hetkel juhtkond leidis ennast juba mingil määral pantvangina. See, et enda klubi mängijate vastu hakati kasutama Pr teenuseid jms on muidugi totaalselt häbiväärne ja taunitav ja pead oleks pidanud langema, kaasa arvatud Barto, aga pole siin süüst puhtad ka mängijad ise.
    Kogu võimuvõitlus, mis on põhimõtteliselt kestnud terve aasta (Näiteks Valverde kangutamine, kes oma laid-back suhtumisega mängijatele väga istus) ja kulmineerus nüüd 8-2ga, mis andis juhatusele võimaluse teha oma liigutus. Toodi Koeman, klubi legend, kelle kindlasti rohkem respekti kui Setienil või Valverdel selgeks tegema, et nii ei saa jätkata. Mängijad võtsid seda kui solvangut, et nende poolt toodud edu klubi ja juhtkond ei tunnusta ja nendega on käitutud halvasti.
    Sorry, aga vaadates näiteks kasvõi Suareze käitumist platsil, kes jaurab ja möliseb enda mängijatega nagu diiva, jookseb nagu puujalgadega ja ilmselgelt tujutseb kui välja vahetatakse või pingil peab istuma, siis on näha, et "amigodele" pole endiselt kohale jõudnud, et nende aeg on läbi.
    Ainuke vanadest mängijatest, kes üldse midagi kommenteeris oli ju Pique, kes avalikult ütles välja, et tal ei ole probleemi kas siis klubist lahkuda või teine roll võtta.
    Mida tegi kapten Messi? Varjus kuhugi ja siis mingi hetk peale Koemani tulekut äkki enam ei taha siin olla.

Ma ei ütleks, et see lose-lose olukord on, pigem win-win. Kõige tõenäolisemalt lähevad nii Messi ja muu kaardivägi ja ka Barto ja saabi värskelt lehelt alustada. Südamest loodan, et Koemani nüüd lahti ei lasta, vaid saab oma visiooni ja uuenduskuuriga edasi minna.
    Suarez võib olla mängijana paras M ja seda teame me kõik, aga mängijana ei ole ma küll näinud, kuidas ta treenerit on ahju visanud või juhtkonnaga mingit vägikaigast vedanud. Küll see oleks ammu välja tulnud- kui juhtkond talle sellised tingimused ette pani, siis nendest tuleb lähtuda, kui lepingut tahetakse katkestada, siis ei ole mõistlik saata uut (nädalane!) treenerit, kes asjast ju tegelt sittagi ei tea, va see, mida juhatus või Barto talle ühepoolselt on ette ladunud, mängijale ust näitama. Kui kunagi oli narkosõltlasest ja joodikust vabaneda, siis tegi selle töö Pepi eest juhatus, DoF vms, mitte Pep ei käinud Ronaldinho või decoga rääkimas, et hea, küll, olid legend vms, aga nüüd tõmba nahhui. Seepoleokei. ja enough on enough.
    Messi ei ole kindlasti samamoodi mingi eriline ingel, aga kui ikka asjad ei parane, vanad mustrid jäävad ja siis saad 8-2 tala, siis ongi õige hetk klausel (kahepoolselt sõlmitud!) käiku lasta. Mängijat ma ei süüdista, Messi on oma tingimused välja teeninud erinevalt Bartost ja tema gängist.
    Kui amigodel vms müstiliselt messial on lastud liigselt võimust võtta, siis klubi juhtkond peaks peeglisse vaatama.
    Lose-lose on sul juba selles mõttes, et kui Messi läheb, siis läheb ta tasuta, kui jääb, siis kestab üks korralik kohtulahing hooaja lõpuni. Rahata ja Messi kaubamärgita või kiskleva meeskonnaga mingit uut projekti ei ehita. Ma siin küll mingit võitu ei näe, ainuke asi on Messi palk, mis vabaneb, aga võrreldes sellega, mida ta üksi juba klubile sisse toob, on see ka pigem lose.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Lihtsustatud lähenemine. Asi oli ju tegelikult mädanemas juba enne ning eelkõige juhtkonna tegutsemise tõttu, mis küüned toolidesse kaevas ja püüdis läbi katalaanide ajakirjanduse (MD) igas kasvavas probleemis mängijaid tule alla panna. Peaasi, et enda põlleesine puhtaks jääb, kui mängijaid enam peetida ei saanud, siis lükati treener bussi alla ja kommunikeeriti tintla abil, et mängijad olid selleski tegelikud niiditõmbajad. Ei mäleta, et pärast Roomat või Anfieldi oleks juhtkond avalikult peeglisse vaadanud, süüdi olid ikka kõik teised.
    Amigod vms, aga saata Koeman ütlema Messile, et ou, sina ja su sõprade privileegid on möödas, paljud teist tõmmake nahhui, no ma ei tea, see pole ju man management ega asi ja lõikab nii hollandlasel kui mängijatel jalad alt. Seda asja oleks saanud ikka palju ilusamini teha.
    Kokkuvõttes muidugi on nüüd ainult lose-lose olukord. Messi läheb ja juhtkond emigreerub ka Barcelonast. Ühest küljest siis õudne lõpp ja hakkame ehitama uut projekti. Ei usu, et Messi jääb, ka siis, kui Barto nagu Saigonist Black Hawkil saatkonna katuselt põgeneb ning Laporta nt pulti asub. Enam mitte.
    Muidugi oli, lihtsalt ajastus hetkel, kui on ju teada, et Barto anyways lahkub, pole kuskilt otsast normaalne.
    Minu arvates on asi väga lihtne. Juhtkond ise on muidugi selles süüdi, aga peale Bartomeu taasvalimist (peale viimast Treble hooaega), hakkas mängijate võim (läbi Messi ja sõprade) vaikselt kasvama.
    Kõige algus oli juba mängijate protest Lucho vastu, mis päädis Messi juhusliku "chelsea" jälgimisega instas, mis tõi koheselt kaasa kriisikoosolekud jne. See näitas, et Messi ei taha küll poliitikast väga osa võtta, aga vajadusel teeb seda vägagi osavalt.
    Mida aeg edasi, seda rohkem on mängijate roll ja mõjuvõim kasvanud, kuni ühel hetkel juhtkond leidis ennast juba mingil määral pantvangina. See, et enda klubi mängijate vastu hakati kasutama Pr teenuseid jms on muidugi totaalselt häbiväärne ja taunitav ja pead oleks pidanud langema, kaasa arvatud Barto, aga pole siin süüst puhtad ka mängijad ise.
    Kogu võimuvõitlus, mis on põhimõtteliselt kestnud terve aasta (Näiteks Valverde kangutamine, kes oma laid-back suhtumisega mängijatele väga istus) ja kulmineerus nüüd 8-2ga, mis andis juhatusele võimaluse teha oma liigutus. Toodi Koeman, klubi legend, kelle kindlasti rohkem respekti kui Setienil või Valverdel selgeks tegema, et nii ei saa jätkata. Mängijad võtsid seda kui solvangut, et nende poolt toodud edu klubi ja juhtkond ei tunnusta ja nendega on käitutud halvasti.
    Sorry, aga vaadates näiteks kasvõi Suareze käitumist platsil, kes jaurab ja möliseb enda mängijatega nagu diiva, jookseb nagu puujalgadega ja ilmselgelt tujutseb kui välja vahetatakse või pingil peab istuma, siis on näha, et "amigodele" pole endiselt kohale jõudnud, et nende aeg on läbi.
    Ainuke vanadest mängijatest, kes üldse midagi kommenteeris oli ju Pique, kes avalikult ütles välja, et tal ei ole probleemi kas siis klubist lahkuda või teine roll võtta.
    Mida tegi kapten Messi? Varjus kuhugi ja siis mingi hetk peale Koemani tulekut äkki enam ei taha siin olla.

Ma ei ütleks, et see lose-lose olukord on, pigem win-win. Kõige tõenäolisemalt lähevad nii Messi ja muu kaardivägi ja ka Barto ja saabi värskelt lehelt alustada. Südamest loodan, et Koemani nüüd lahti ei lasta, vaid saab oma visiooni ja uuenduskuuriga edasi minna.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas dinero Vaata postitust
    Tõesti usud, et Bartomeu jäämine ja Messi lahkumine oleks parem klubile, kui Messi jäämine ja Bartomeu lahkumine?
    Mitte, et nii suurt mängija võimu ühes klubis heaks kiidaks, aga Bartomeu ...
    Barto läheb anyways, Messi oleks võinud ju aasta või 2 veel mängida, aga seda tingimustel, et ta aksepteerib, et tema ja sõbrad ei ole enam 25 ja vaja on korralikku värskenduskuuri.
    Kogu teema ajastus peale seda kui Koeman oli Suarezele öeldnud, et teda ei vajata ja Messile, et tema privileegid (jalutada mängus 6km) peavad lõppema, on lihtsalt piinlik.
    Kui senimaani on jutud, et Messi on selline väike "diktaator" lihtsalt kuulujutud, siis sellise reageerimise peale ja mida see on klubis põhjustanud, kui klubi kapten peaks olema just eeskuju ja motivaator probleemidest üle saamiseks, on ikka vägagi halb.
    Messi on enamik oma karjäärist rääkinud, kuidas ta on kogu oma edu saavutanud ainult klubile ja lahkub alles siis, kui klubi ütleb, et ta teeneid ei vajata. Juhtus see nüüd siin?
    Ei, tegu on lihtlabase võimuvõitlusega juhtkonna (kellel muidugi lasub suur süü üldse mängijatel sellist võimu omada) ja mängijate vahel (kes suures osas on lihtsalt mugavustsoonis ja/või mingis deliiriumis, et peale 3 aastat häbiväärset alandust Euroopas oleks nagu kõik okey ja süü on kuskil mujal).
    Barto oleks pidanud juba ammu lahkuma, tegu on kindlasti läbi aegade ühe kõige halvema juhiga Barcelona eesotsas (mitte niivõrd tulemusi vaadates, need on olnud ju ok, aga pigem kuidas klubi on mingil määral erilisest staatusest muudetud ainult rahale fokusseeritud masinaks). Nagu aru saan, siis ei ole see legaalselt suures osas ka võimalik, sest juhtkond vastutab otseselt ka klubi rahaasjade eest ja lahkumisel peaks nad ka siis ise klubi miinuse (mis koroona ajal tuleb suur) kinni maksma.
    Aga vastuseks sinu küsimusele, pigem õudne lõpp kui lõputu õudus. Olen suhteliselt kindel, et Messi jäämisel ei muutu suures osas järgmine hooaeg midagi, treener on jälle mängijate käpiknukk ja 34 aastased vennad longivad 90 minutit pead norus ringi ja on endiselt veendunud, et on maailma parimad.
    Koeman tegi just seda, mida oleks pidanud juba 2 aastat tagasi konkreetselt tegema. Suurpuhastuse. Kui nüüd amigod (nagu neid kutsutakse) selle vastu läbi Messi protesteerivad, siis lükkab see jub ammu vajaliku põlvkonnavahetuse jälle lihtsalt edasi.

Rääkimata ajastusest, 8-2 kaotuse põhjustasid ikkagi ju mängijad, Barto ei uhanud seal väljakul ringi.

Olen seda varem siin ka maininud, Messi on kindlasti läbi aegade lemmikmängija, aga juhi ja kaptenina on tegu pigem nõrga isiksusega, kes ei suuda talle pandud pingeid taluda. Sellise inimese puudumine klubis on probleem juba väga pikka aega.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Ma ei saa sellest aru, et miks messi peale peaks vihane olema? Lepingusse kirjutati sisse, et lahku pärast hooaega kui tahad. Tüüp on barcelona kirjutanud ajalukku ja 20 aastat sellele klubile andnud. Nüüd kui tahab minna peaks klubi ennast ise päästma ja tal lihtsalt minna laskma (kui see mingi powerplay pole). Hetkel tekitab selle pasatormi klubi ise, aga see rong on juba sõitnud.
    Tema pärandit ma absoluutselt kahtluse alla ei sea ning selge see, et tavaolukorras aasta-kahe pärast olekski ta võib-olla meelsasti kuhugi Argentiinasse karjääri lõpetama lastud. Teened klubile olid ju võimsad.

Messi solvumine Bartomeu suunas võib ka täiesti legit põhjustel olla (kui filtreerimised jm tõele vastab), aga Bartomeu ei ole ju Barcelona ning Barcelona ei ole Bartomeu. Klubi ja tavainimese perspektiivist vaadates - hooaja alguseni pole palju jäänud, asenduse otsimiseks on ka trumbid suuresti käest võetud. Kirsiks tordil avalik soov minna tasuta ning tõenäoliselt mitte kodumaale karjääri lõpetama, vaid hoopis mõne konkurendi ridadesse.

Dunno, aga võinuks ju siiski üritada kuidagi tsiviliseeritumalt lahendada?

Rääkimata sellestki, et kas Messi tahab tõepoolest minna sellisel hetkel, kus klubi ei saaks isegi parima tahtmise korral talle Camp Noul korralikku hüvastijättu korraldada, sest mingi viirus roomab mööda maailma ringi? Tundub veidi tagaukse kaudu põgenemine.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Naljakas on minu meelest see, et lõppeks saabub kõigil oma mihklipäev. See, et klubi juhtimine on viltu, ei ole vast kellelegi uudis, aga seda agooniat kestnuks potentsiaalselt ju veel aastake ning kõige iroonilisem on minu jaoks tegelikult see, et mingis mõttes oli Barcelona üle pika aja tegemas esimesi õigeid samme - meeskonda noorendamas (detailide üle võib vaielda, aga vähemalt oli kompassil õige suund leitamas).

Üldiselt ei päästa minu meelest keegi siit oma nägu. Bartomeu oli niikuinii dead man walking ning see viimane draama oli justkui kogu selle etenduse grande finale ja Messi.. kinnitas oma käiguga lihtsalt seda, et player power on Barcelonas igati nähtus ja varasemad kuulujutud polnud asjatud. Kui ma Barca klanni kuuluks, siis oleks ma argentiinlase peale üsna pissed off, sest praeguse käitumisega ei viruta ta mitte ainult Bartomeule, vaid keerab üsna korraliku käru ka tervele institutsioonile. Aga noh, eks ta isikuna oligi juba ju mes que un club.

Puhtalt kõrvaltvaataja viis senti, aga ainuõige lahendus oleks minu meelest totaalne puhastus - läheb nii Bartomeu, aga läheb ka Messi. Sest see oleks ikka väga naljakas ja puppet show maiguline olukord, kui üks mängija suudab klubi ladviku minema ajada, jäädes seejuures üksi paigale pihku itsitama. Või ei?
    Ma ei saa sellest aru, et miks messi peale peaks vihane olema? Lepingusse kirjutati sisse, et lahku pärast hooaega kui tahad. Tüüp on barcelona kirjutanud ajalukku ja 20 aastat sellele klubile andnud. Nüüd kui tahab minna peaks klubi ennast ise päästma ja tal lihtsalt minna laskma (kui see mingi powerplay pole). Hetkel tekitab selle pasatormi klubi ise, aga see rong on juba sõitnud.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Lihtsustatud lähenemine. Asi oli ju tegelikult mädanemas juba enne ning eelkõige juhtkonna tegutsemise tõttu, mis küüned toolidesse kaevas ja püüdis läbi katalaanide ajakirjanduse (MD) igas kasvavas probleemis mängijaid tule alla panna. Peaasi, et enda põlleesine puhtaks jääb, kui mängijaid enam peetida ei saanud, siis lükati treener bussi alla ja kommunikeeriti tintla abil, et mängijad olid selleski tegelikud niiditõmbajad. Ei mäleta, et pärast Roomat või Anfieldi oleks juhtkond avalikult peeglisse vaadanud, süüdi olid ikka kõik teised.
    Amigod vms, aga saata Koeman ütlema Messile, et ou, sina ja su sõprade privileegid on möödas, paljud teist tõmmake nahhui, no ma ei tea, see pole ju man management ega asi ja lõikab nii hollandlasel kui mängijatel jalad alt. Seda asja oleks saanud ikka palju ilusamini teha.
    Kokkuvõttes muidugi on nüüd ainult lose-lose olukord. Messi läheb ja juhtkond emigreerub ka Barcelonast. Ühest küljest siis õudne lõpp ja hakkame ehitama uut projekti. Ei usu, et Messi jääb, ka siis, kui Barto nagu Saigonist Black Hawkil saatkonna katuselt põgeneb ning Laporta nt pulti asub. Enam mitte.
    Naljakas on minu meelest see, et lõppeks saabub kõigil oma mihklipäev. See, et klubi juhtimine on viltu, ei ole vast kellelegi uudis, aga seda agooniat kestnuks potentsiaalselt ju veel aastake ning kõige iroonilisem on minu jaoks tegelikult see, et mingis mõttes oli Barcelona üle pika aja tegemas esimesi õigeid samme - meeskonda noorendamas (detailide üle võib vaielda, aga vähemalt oli kompassil õige suund leitamas).

Üldiselt ei päästa minu meelest keegi siit oma nägu. Bartomeu oli niikuinii dead man walking ning see viimane draama oli justkui kogu selle etenduse grande finale ja Messi.. kinnitas oma käiguga lihtsalt seda, et player power on Barcelonas igati nähtus ja varasemad kuulujutud polnud asjatud. Kui ma Barca klanni kuuluks, siis oleks ma argentiinlase peale üsna pissed off, sest praeguse käitumisega ei viruta ta mitte ainult Bartomeule, vaid keerab üsna korraliku käru ka tervele institutsioonile. Aga noh, eks ta isikuna oligi juba ju paljude jaoks mes que un club.

Puhtalt kõrvaltvaataja viis senti, aga ainuõige lahendus oleks minu meelest totaalne puhastus - läheb nii Bartomeu, aga läheb ka Messi. Sest see oleks ikka väga naljakas ja puppet show maiguline olukord, kui üks mängija suudab klubi ladviku minema ajada, jäädes seejuures üksi paigale pihku itsitama. Või ei?

Leave a comment:

• Olar
    replied
    Kui see tõesti nii on, siis on kahe suure minek Hispaania jalgpallist eriti nõme.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Ei tule tuttav ette ajaloost ühe mängija sedavõrd suur võim klubi üle, et käib ka juhatusest ja presidendist üle. Praegu ongi siis viimane vaatus Bartomeu ja juhatus vs Messi ja "sõbrad". Kurb asjajuures oleks Messi võit ja järjekordne poolpidune hooaeg. Pigem õudne lõpp juba.

Leave a comment:

• dinero
    replied
    Ei tule tuttav ette ajaloost ühe mängija sedavõrd suur võim klubi üle, et käib ka juhatusest ja presidendist üle. Praegu ongi siis viimane vaatus Bartomeu ja juhatus vs Messi ja "sõbrad". Kurb asjajuures oleks Messi võit ja järjekordne poolpidune hooaeg. Pigem õudne lõpp juba.
    Tõesti usud, et Bartomeu jäämine ja Messi lahkumine oleks parem klubile, kui Messi jäämine ja Bartomeu lahkumine?
    Mitte, et nii suurt mängija võimu ühes klubis heaks kiidaks, aga Bartomeu ...

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Nägin videot äsja, kus Barca fännid on Camp Nou ees ja nõuavad Bartomeu tagasi astumist.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Kui keegi sisse ei häkkinud siis tundub, et on kindel minek https://twitter.com/QuimTorraiPla/st...27109459378179

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Siin on päris korralik kohtudraama tulemas. Nimelt viitab Messi juunis lõppenud klauslile, mis oleks lubanud tal leping ühepoolselt lõpetada. Samas ei lõppenud hooaeg juunis. Põnev igatahes, juhatus on kogunenud erakorralisele koosolekule.

Leave a comment:

• dinero
    replied
    Tundub, et viimaseks piisaks Messi karikas sai see, kuidas klubi Suarezega käitus ja täna olla La Pulga teada andnud, et tahab kindlasti lahkuda klubist nüüd.

Leave a comment:

Working...
X