Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Barca mängu võib ka siis vaadata, kui telekas on mute peale lülitatud.
Pealegi dannari kommentaar ei ole ju midagi hullu. Hea, et keegi meil üldse on, kes seda tööd teeb. Minu meelest oli see ikka kõvasti hullem tegelane, kes viimati koos Kristaliga (??) 'Pooli mängu kommis. =)
Ei ei, ega dannari kommimisel pole häda midagi, ma pigem mõtlesin seda, et seal mängus võib tema poolt tulla samasugust vingumist Barca kohta, nagu täna siin teemas näha. Kuid loodetavasti teleekraanil hoiab end rohkem vaos
Ei ei, ega dannari kommimisel pole häda midagi, ma pigem mõtlesin seda, et seal mängus võib tema poolt tulla samasugust vingumist Barca kohta, nagu täna siin teemas näha. Kuid loodetavasti teleekraanil hoiab end rohkem vaos
aga tahad öelda, et need kohad, kus ma vingusin, polnud tegelikult seda väärt? ehk kui nad sama nalja teevad mängus kiievi vastu, siis ma kindlasti ütlen, et kämoon, poisid.
aga tahad öelda, et need kohad, kus ma vingusin, polnud tegelikult seda väärt? ehk kui nad sama nalja teevad mängus kiievi vastu, siis ma kindlasti ütlen, et kämoon, poisid.
Ma tahan seda öelda, et mõlema meeskonna mängijad kukkusid kergelt, aga, et sina ainult Barca mängijaid esile tõstsid, on natuke imelik. Oleksid võinud Reali kukkumistest kah siis juba rääkida. Aga ok sellega nüüd, mõttetu teema.
Kommentaar