* Teine korrus, standardid, 2 väravat. Jah, see on see mis peab Atletico värava ampluaas olemas olema ja esinema!
* Partey oli tõeline täkk, tank ja ankur. Viis pluss!
Joao Felix musitseeris kahel korral selliseid toone, et ainult pisut jäi puudu, et kõik euroopa spordiküljed täna tema piltidest paksud oleksid. Siit tuleb ilusaid asju.
Äärekaitsjad - ma olen lummatud. Trippieri koha pealt isegi armunud. Ei oodanud!
Seda, et Gimenezil tekib teatavaid probleeme kaitseliinis oli oodatav juba enne hooaega, selles mõttes olnuks üks aasta Godinit veel päris hea. Samas peab mees ükskord nagunii selle töö üle võtma ja praegu on just õige hetk!
* Eilseni arvasin ma teadvat mis funktsioon on VARil ja millal seda kasutatakse aga eile pühiti igasugune loogika, kui käega.
Kogu kontor oli kusel? Sest väljakukohtuniku otsus oli ju...noh...vale.
* Vahelduseks võib just sellise mängupildiga proovimine anda hooaja lõikes hoopis teatava eelise. Vastasel on sellise tempomuutusega keerulisem harjuda ja maruliseid rünnakuperioode tekitav Atletico on oponentide jaoks harjumatu. Selleks tuleb muidugi realiseerida.
Mina olen sellise jalgpalli poolt!
* Ja kiitkem ka meest, kes seni varjus püsinud aga muutis väga kurva eurohooaja alguse täiesti aktsepteeritavaks! The Mexican!

Leave a comment: