320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust

    E:Ei ole lihtsalt võimalik..

    Kommentaar


      Good guy Atletico ei lase Barcelona üksi jääda oma probleemidega.
      Instagram

      Twitter

      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

      telekavaataja.blogabet.com

      Kommentaar


        Diego Simeone after the game at Mestalla: “I won’t single out any player for the draw,” he said. “If you have to pick someone out, it’s the coach, not a player.”

        Kommentaar


          Meenutab väga toda hooaega, kui Romaga grupis olime. Väljakukkumisele poleks vabandusi. Põnevuse mõttes on viimane voor muidugist kulda väärt.
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

          Kommentaar


            See mängupilt on õudsuse tipp.

            Kommentaar


              Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
              See mängupilt on õudsuse tipp.
              Griezmann tassis ära siiski.

              Kommentaar


                Täna mitte võit = bye tiitel?

                Kommentaar


                  Bayern CL'is tundub ületamatu mägi.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                    Bayern CL'is tundub ületamatu mägi.
                    Seepärast otsustatigi uus loos teha.
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar


                      Päris kohutav vorm hetkel. Barca läheb juba mööda varsti. Mäng ei voola üldse ikka.

                      Kommentaar


                        Kus punkt on?
                        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                        Kommentaar


                          Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                          Kus punkt on?
                          Ilmselt unustas oma parooli ära.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                          Kommentaar


                            Punkt jäi Ramon Sanchez Pizjuanile. Oleks tulnud ikkagi koju tuua.

                            Kommentaar


                              Häid pühi kaaskannatajatele.

                              Coraje, corazón y cojones.

                              Kommentaar


                                Paneme siis soovid uue aasta alguseks kirja:

                                Morata diil edukalt purki. Miks? Peamiselt kahel põhjusel. Esiteks hakkab tema leping lähiajal läbi saama ning praegu tunduks veel viimane hetk tema eest kas midagi teenida või siis teda vahetuskaubana kasutada (näiteks "vahetada" Griezmanni vastu, sest tõenäoliselt kavatseb klubi prantslase siiski välja osta). Teiseks ei usu ma, et Morata Barcelonas läbi lööks. Ta on olemuselt piisavalt frustreeriv mängija ning arvestades, et juba praegu ollakse tema mineviku tõttu Barcelonas võrdlemisi skeptiliselt meelestatud, siis mingile avansile tal loota ei tasu. Atlético vastu lööb ta muidugi tõenäoliselt iga mäng duubli, sest see on reeglipärasus, aga suures plaanis arvan, et tema täht tuhmub seal kiiresti.


                                Teinegi hetkel üsna aktuaalne teema võiks reaalsuseks saada - nimelt Trippier laeva peale ja Inglismaale tagasi. Tegelikult pole mul ta vastu midagi, hästi klubi teeninud ning muidu vahva sell. Mänguliselt on ta siiski viimasel ajal veidi tagasi andnud. Tema viimase aja esitused ei ole olnud midagi katastroofilist, kuid samas pole need olnud ka nii säravad, nagu need tema Atleti-karjääri alguses olid. Seega tunduks lihtsalt pragmaatilistest kaalutlustest hea hetk müümiseks - praegu saaks tema eest väga head raha (ikkagi inglase koefitsient juures!) ning klubi saaks vaikselt alustada kaitseliini reformimist ning muid positsioone tugevdada.

                                Minimaalselt kaks uut liitujat talvises aknas. Kui Trippier läheb, siis on üsna selge, et talle on tarvis otsene asendaja leida. Mõned nimed on läbi käinud, kuid kõige põnevam tunduks hetkel Pedro Porro, kes teeb Sportinguga head aastat ning kes võiks natuuri poolest Atléticosse sobida küll. Lisaks paremkaitsjale tunduks, et ka keskkaitse vajaks juba jaanuarikuus natuke lappimist. Savicil on mitmeid mänge vahele jäänud, Gimenez on klaasmees, Hermoso on üles-alla vormiga olnud ning Felipe puhul on lihtsalt parem, kui ta ei mängi. Arvestades, et väga palju kasutatakse kolme keskkaitsjaga formatsiooni, siis on hooaja esimene pool näidanud, et eeltoodud nelikust jääb lihtsalt väheseks. Tõenäoliselt jaanuarikuus mingit suurt kala ei püüa (ning tõenäoliselt pole selleks ka vahendeid), aga mõni radarialune leid oleks teretulnud küll, näiteks David Garciast on räägitud. Felipest ju ikka kehvem olla ei saaks?


                                Selge, et mingit revolutsiooni jaanuarikuus korraldada ei jõua (ega ka saa), kuid kui paar väikest tehingut tehtud saaks, oleks juba päris hästi.

                                Tark majandamine, et suvel heas positsioonis olla. Loodaks, et klubi tegeleks talvises aknas vaid nende kohtade parandamisega, kus kõige enam lekib. Hulluks ei ole tarvis minna: peamised lekkekohad tuleb talvel mõistlikult ära lappida, kuid seda tuleb teha nii, et ka suvel jääks koosseisu remontimiseks vahendeid ja võimalusi. Selge on see, et suvel tuleb alustada kaitseliini remontimisest ning sinna oleks kindlasti vaja 2-3 uut nägu juurde tuua. Samamoodi näib üsna tõenäoline, et tuleb turule minna ka uut tipuründajat otsima. Vlahovic oleks muidugi superluks variant, kuid kardan, et sel suvel lasime oma võimaluse käest, et ta mõistlikel tingimustel endale hankida ning tuleval suvel oleme lihtsalt mängust väljas. Luis Suarezi aeg saab lähiajal läbi ning talle tuleb leida asendaja, kes oleks piisavalt hea algkoosseisus alustama.

                                Kokele puhkust! Kahju öelda, aga Koke on viimased paar kuud ikka korralikus alavormis olnud. Nädalavahetuse mäng oli kui kerge sõõm värsket õhku, kui Kondo ja RdP said koos keskväljal möllata. Praeguses vormis Koke ei oma lihtsalt jalgu, et meeskonda piisavalt aidata ning sellisena ei ole temast suurt tolku ei kaitse- ega ka ründefaasis. Duhh on endiselt kõva, aga sellest pole tolku, kui igasse olukorda paar sekundit hiljem jõuad. Praegune mängupaus tuli koroona tõttu, aga loodetavasti on Simeonel piisavalt kainet mõistust näha, et Koket ei pea iga hinna eest algkoosseisu toppima, vaid tema mänguaega peaks praegu kärpima. Kondo ja RdP toimisid koos päris hästi. Samuti tahaks natuke rohkem Javier Serranot näha - paar korda on ta päris lähedal olnud mänguminutite saamisele, aga Simeone on viimasel hetkel siiski ümber otsustanud.
                                Coraje, corazón y cojones.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X