Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

Originally posted by Epic

Originally posted by valdano

võimalikust giggsi üleminekust interi kirjutab täna ka BBC: pidavat tulema swap-deal brasiillase Adriano vastu. hetkel on igasugused transferi uudised pigem kõlakad kui tõsi, aga bbc-d on põhjust rohkem uskuda kui Sun-i.
    Huuuh...miks siis küll ManU-le mingit mingid koba brassi vaja on Giggsi vastu võiks ikka Crespo tasemega mängija saada kui ültse Giggs ära anda

ManU hakkab giggsi müüma?????ei tahax uskuda,see brassi peaks küll mingi supper mängija olema et ta ryani vastu vahetataks........kui sir alex giggsi ära vahetaks oleks see minu arust lollim tegu tema elus-giggs on ikkagi manu üks tähtsamaid mängijaid,eile lõi ju 2 väravat ikkagi......
    buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

ei tea, manu executive chief Kenyon lykkab sealsamas kõik kõlakad ümber.. inter muidugi ei eita oma huvi.. a vat seda maiteandki, et adriano pooleldi interile kuulub. oleksid võind ju vana bati asemel oopis tema crespo kõrvale panna.. :P
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Giggs ei lähe kuhugi. Kõik.

Eilsest mängust - tore, kui ka mõni teine suudab mängu jooksul nii palju blundereid teha, kui Fabien möödunud aastal ning tore, et mäng nii huvitav ja mitmete võimalustega mõlemalt poolt oli (ise paraku ei näinud ). Edasipääs on nüüd kindel (leian, et sel hooajal on tõsist potentsiaali ML ka võita, viimaste hooaegade vead tuleb parandada)...tuleks järgmistel nädalatel liigale rõhuda enam! vaja leedsi vastu revan? saada!

Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

ja muidugi on vaja ka pooli kottida worthington cupis pühapäeval...

Kommentaar

MIs asi see liigale rõhumine on ? Kuidas see käib ?
            Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
            http://www.isepankur.ee
            info@isepankur.ee

Kommentaar

Originally posted by Pätu

MIs asi see liigale rõhumine on ? Kuidas see käib ?
              tähti on äge närida, eksole? ühesõnaga liigale tuleb rohkem rõhku panna

(varsti paneme villa ka ahju)
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Eino kuda sa seda rhku paned siis.. ? Mõtled et mängijad on kuni praeguse ajani liigat võtnud kui mingit sunday league mängu ?
                Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                http://www.isepankur.ee
                info@isepankur.ee

Kommentaar

Ajaleht The Sun on kirjutanud, et Alex Ferguson on oma mängijatelt nõudnud,et nad Beckhami poja Brooklyni sünnipäevapeolt kella 9 kodus oleksid kuna liigakarika finaalis Liverpoolile kaotati.

Beckham on kutsunud kõiki oma meeskonnakaaslasi koos teiste kuulsustega oma poja sünnipäevale.Gary Neville, Ryan Giggs, Ole Gunnar Solsjaer ja Paul Scholes on kutsed vastu võtnud.

Ferguson kardab teist aastat järjest meistritiitlita jääda ja vajab kolmapäevaseks liigamänguks Leedi vastu võitu.Ferguson on öelnud ka, et kui ta näeb kusagil pilte, mis kinnitavad tema käsust üleastumist siis saavad patused vähemalt ühe nädalapalga suuruse trahvi.

Ja kui ManU tõesti sel aastal meistriks ei tule siis tõenäoliselt lastakse Fergie lahti.

Kommentaar

Ja kui ManU tõesti sel aastal meistriks ei tule siis tõenäoliselt lastakse Fergie lahti.
                    Ehh, tõenäoliselt ja tõenäoliselt ... isegi Sun teab, et keegi punase ninaga shotlasele niikuinii kinga ei anna, see on lihtsalt Sun\'i retoorika, mida tavaliselt kasutatakse oma lugejani jõudmiseks.

Aga samas, Brooklyni sünnipäeva lõppemise kellaaeg on TÄHTIS uudis!

Kommentaar

jap, sun on erakordselt põnev lugemismaterjal:P

krt aga kaotus leedsile muudax juba asjad suht ametlikult keerukaks, sest järelejäänus mängudega 8 punni järgi võtta näib mõnevõrra komplitseerituna. mitte et ma lootust kaotaksin juba, hoidku jumal selle eest!!

Kommentaar

Roy Keane unistab ManU treeneriks saamisest.
                        \"Olen õnnelik,et olen saanud mängida kahe suurepärase treeneri Brian Cloughi ja Alex Fergusoni käe all,\" ütles Keane. \"Olen mõelnud ManU juhendaja koha peale ja see tundub mulle ahvatlev.\"

Ferguson jätkab ManU treenerina veel vähemalt paar aastat.Sama aeg kulub Keane-il treenerihariduse saamiseks.

\"Kavatsen diplomi nimel kõvasti õppima hakata järgmisel või ülejärgmisel aastal.\"

Kommentaar

\"Olen õnnelik,et olen saanud mängida kahe suurepärase treeneri Brian Cloughi ja Alex Fergusoni käe all,\" ütles Keane. \"Olen mõelnud ManU juhendaja koha peale ja see tundub mulle ahvatlev.\"

Ferguson jätkab ManU treenerina veel vähemalt paar aastat.Sama aeg kulub Keane-il treenerihariduse saamiseks.

\"Kavatsen diplomi nimel kõvasti õppima hakata järgmisel või ülejärgmisel aastal.\"

Nii \"kõva peaga\" sellist nagu Keane võib heal juhul saada kivipallikoondise treener
                          299195

Kommentaar

Originally posted by INCE

Nii \"kõva peaga\" sellist nagu Keane võib heal juhul saada kivipallikoondise treener

..ja kui kõvasti Keane veel putsat lüüa jaksab. õudne mõeldagi
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Õnneks tuli leedsi vastu võit ära 2:1 ja ega see võit ka kerge tööga ei tulnud.
                              Radebe omavärav viis ManU ette aga Mark Viduka viigistas ning Silvestre värav tõi ManUle 3 punkti ja samas Newcastle kaotas Borole 0:1 nii, et lõpetame selle nalja ära ja võtame selle Premier League esikoha endale.

Kommentaar

lõpetame selle nalja ära ja võtame selle Premier League esikoha endale.
                                võibolla pole sa tähele pannud, aga see pole juba ammu enan unitedi teha. siin ei pruugi piisata ka kõikide järelejäänud mängude võitmisest.

Kommentaar

Working...
                                X