Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

Eks ma püüan, eeslike, eks ma püüan...

Kommentaar

Raha peaks olema ehk j6uab jalgratta osta?
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Originally posted by Man U

Defoe olex jah hea ost, aga veel parem olex kui Ronaldinoh tulex Man U-sse. Kuigi ma ei tea kas see juhtub või ei.
        Tegelikult ma eriti selles teemas kodus ei ole, aga kuidas täpselt ta sinusse tulema peaks? On sul mingi lemmikasend või koguni fantaasia, mida sa vaikselt õhtuti mõlgutanud oled? Sry kui millestki valesti aru olen saanud...

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Raha peaks olema ehk j6uab jalgratta osta?
          Jagrattaga võib ennast ju vigastada ja kann jääb kangeks. Tänapäeval ju olemas ka need tõukeratast meenutavad mootoriga vidinad. Hakkab äkki hoopis sellega uljalt ringi kimama. Või siis laseb emal ennast trenni sõidutada...
          Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Originally posted by iir

Originally posted by Man U

Defoe olex jah hea ost, aga veel parem olex kui Ronaldinoh tulex Man U-sse. Kuigi ma ei tea kas see juhtub või ei.
            Tegelikult ma eriti selles teemas kodus ei ole, aga kuidas täpselt ta sinusse tulema peaks? On sul mingi lemmikasend või koguni fantaasia, mida sa vaikselt õhtuti mõlgutanud oled? Sry kui millestki valesti aru olen saanud...

Täitsa sooda rsk! Ega siin mingi sex fantaasjate foorum pole, ei oska lugeda we? Siin on jalka klubi nimega Man Utd.

Kommentaar

appppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................ .....

kui kallid kaaskondsed lubavad, siis ma räägiks vahepeal vähe teemast ka...
              nimelt on peter kenyon öelnud, et olemasolevale 24 mängijale enne lisa ei osteta, kui keegi eest müüdud. seega, kas muutub uute ostude ootuses reaalseks mõne tähe lahkumine (giggsil ja becksil teadagi kosilasi jagub) või täieneb ManU vaid noorte arvelt? esimene variant tundub reaalsem.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

SUPER!!!!!!!ManU purustas poolitsa 4-0,see on worvington cup\'i eest !ruud van nuudel lõi kaks penaltit ära ning giggs ja ole g hoolitsesid ülejäänd eest valus liverpool!ma küll mängu ei näinud aga millest selline saun.....2 tippklubi ikkagi ju!ei tea,aga see andis kindlasti hoogu juurde NUFC\'i,Blackburniga ja Gunnertiega mänguteks ja loomulikult ka realiga.............super!!!!!!!!!
                buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

YESSSSSSSSSSSSSS! Man U võitis 4-0
                  Loodame, et läheb samahästi ka Rali, Newcastli ja Arsenali vastu! GO GO GO GO GO Man u!!!!!!!!

Kommentaar

Nii suure kaotuse põhjus ma arvan on see, et Liverpool mängis praktilisel kogu kohtumise 10 mehega kuna meie põhja-naaber Sami Hyypia:P eemaltati juba 3. minutil ja kuna 2 penaltit määrati eks siis kohtunik oli ka väike ManU fänn.Võit on võit ja selle võiduga ManU näitas, et ei ole põhjust neid veel Premier League tiitli konkurentsist maha kanda.

Go Manu!!!Järgmisena paneme siis Reali Meistrite Liigas ja Newcastle Premier League\'is ahju

Kommentaar

Mõnus gloryhunterite halin

Kommentaar

kuigi see meie teema siin on juba nii käest läinud, et ma ei tea kas sellest üldse enam elulooma saab.. aga..

Hämmastav on see, et mängulist ülekaalu ManUl polnud, pigem vastupidi, surus pigem \'pool. Teise pendla koha pealt ei julgeks ka kohtunikule täit õigust anda, nagu Mardikale meeldib öelda, \" tõlgendamise küsimus\".

Ole värav mängu viimasteil minutitel oli muidugi super.. kuigi rezhisöör näitas asja kordusest päris rohkelt, jäi mulle siiski selgusetuks Dudeki tegevusetuse põhjused.. võrdlemisi õnnetu värav..
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Arsenal ei suutnud Aston Villa vastu enamat 1:1 viigist ja nüüd on mõlemal meeskonnal 32 mängust võrdselt 67 punkti nii, et hooaja viimased 6 mängu otsustavad tiitli saatuse.Liverpool mängis selle kaotusega maha ka oma võimaluse järgmine aasta Meistrite Liigas mängida sest nüüd on Chelseaga juba vahe 5 punkti :P

Kommentaar

tõesti 6 mänguga ei ole võimalik rohkem punkte saada kui 4 ja pool

Kommentaar

Noo siis peaks küll Chelsead mingi eriline ebaõnn saatma kui 6 mänguga 5 punktiline edu maha mängitakse

Kommentaar

Originally posted by Epic

Noo siis peaks küll Chelsead mingi eriline ebaõnn saatma kui 6 mänguga 5 punktiline edu maha mängitakse
                                neil on omavaheline mäng mängida, st. 3 punkti võimalik võita tagasi. 2 punkti viie mänguga maha mängida tähendab, et chelsea mängib ühes voorus viiki ja pool võidab. ei ole just eriline ebaõnn, või kuidas?

manu mängust: complete mike riley show. nuff said.

Kommentaar

Working...
                                X