Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ManUnited

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'ManUnited\'

Peale hooaja alguse Wengeri m6tteteri olen kogu aeg lootnud, et Manyoo v6idab. Lugedes siinseid postitusi m6tlesin ymber.
    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
    The Special One

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Peale hooaja alguse Wengeri m6tteteri olen kogu aeg lootnud, et Manyoo v6idab. Lugedes siinseid postitusi m6tlesin ymber.
      Ma arvan, et tugeva põntsu oma arvamuse muutusele said sa siiski eilsetest võrgusahistustest

Kommentaar

Niisiis mõnigaid ManU-ga seonduvaid uudiseid ka

1) Väideltavalt on kahtlane Patrick Vieira osalemine Highburyl kuna ta olevat oma põlve vigastanud viimases kohtumises Sheffield Unitedi vastu aga samas ka Vieira vihavaenalsel Roy Keane\'il on vigastusega probleeme nimelt sai mees vigastada kohtumises Newcastle:P vastu mille ManU võitis 6:2
        2) Taas on üles kerkinud kuulujutt Real Madridi ja David Beckhamiga seoses.Real nagu oleks Beckhami eest pakunud ManUle 38 miljonit naela ja et Beckham kolib suvel juba Madridi

Kommentaar

Originally posted by Epic
          1) Väideltavalt on kahtlane Patrick Vieira osalemine Highburyl kuna ta olevat oma põlve vigastanud viimases kohtumises Sheffield Unitedi vastu
          Sa rõõmustad, kuna Vieira on vigastatud? No vastase vigastuse üle rõõmustamine on new low isegi sinu jaoks ...

muidu, kolmapäevase mängu kohtunik peaks olema Mark Hasley, mitte Riley nagu ManU koduleht eelmisel nädalal kirjutas. Thank god for that!

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

1) Väideltavalt on kahtlane Patrick Vieira osalemine Highburyl kuna ta olevat oma põlve vigastanud viimases kohtumises Sheffield Unitedi vastu
            Sa rõõmustad, kuna Vieira on vigastatud? No vastase vigastuse üle rõõmustamine on new low isegi sinu jaoks ...

muidu, kolmapäevase mängu kohtunik peaks olema Mark Hasley, mitte Riley nagu ManU koduleht eelmisel nädalal kirjutas. Thank god for that!
            Sa ei oleks rõõmus kui näiteks Beckham, Giggs või van Nistelrooy vigastuse küüsis oleksid?

Kommentaar

Sa ei oleks rõõmus kui näiteks Beckham, Giggs või van Nistelrooy vigastuse küüsis oleksid?
              kasvad suuremaks ja saad ehk aru, et vastaste vigastuste asemel pakub rohkem positiivseid emotsioone võitmine ning seda parima võimaliku meeskonna vastu. ehk et ootan kolmapäeval manu parimat koosseisu arsenalile kaotama.

Kommentaar

Kuule, SleepWalking, kas sa pead ennast kõige inteligentsemaks inimeseks siin foorumis, et võid kõigiga siin sinu äranägemist mööda möliseda!!! Sinu suhtumine jätab mulje, nagu oleksid lõpetanud Oxfordi ülikooli!!! Tahan lihtsalt öelda, et kui oled üli tark või IQ on sul üle 200 siis ära teistesse sellepärast halvustavalt suhtu!!!!!

Kommentaar

Kumb oli enne - kas punapeet või kaalikas?

Kommentaar

Originally posted by Glazza

Kumb oli enne - kas punapeet või kaalikas?
                    ...või glazza?

Kommentaar

Glazza kyll ei olnud! Idikas oled v6i?
                      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                      The Special One

Kommentaar

saaks äkki selle teema off-topicu alla panna? inglise jalgpallist ollakse oh-kui-kaugel. või siis lihtsalt ma ei suuda sisu siin seda läbi oma oxfordi-irooniliste prillide näha

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

saaks äkki selle teema off-topicu alla panna? inglise jalgpallist ollakse oh-kui-kaugel. või siis lihtsalt ma ei suuda sisu siin seda läbi oma oxfordi-irooniliste prillide näha

Tuleb tunnistada, et SleepWalkingu märkus on õige. Sellise toreda suurklubi teemat ei tohi aga nõmedaks läbuks lasta! Teemat küll kuhugi ei liiguta ning sulgemisele kaugeltki ei mõtle, kuid järgnevaid administratsiooni poolt mõttetuteks postitusteks peetavaid postitusi võib oodata tsensuur. Seega mõelge edaspidi hoolikalt, enne kui postitate, kas teil üldse on midagi öelda. Teemakohane kriitika on seni üldjuhul olnud alusega.
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Aga mina lugesin siukselt kihvtilt lehelt nagu seda on soccerage.com täna oma \'\'suureks rõõmuks\'\' , et meie kõigi lemmikklubi manchester united ostab ära brasiillasest imemehe Ronaldinho ja jutt käib £25 M, samas nädal tagsi käis jutt 15M ja jermain Defoest, nii et midagi kindlat pole mõtet kunagi uskuda, aga Ronniet on ennemgi ManU-sse lingitud...
                            Minujaoks on see siuke kahe otsaga vorst, vorsti maitsev ots on see, et manUs saaks tema kui mu suur lemmik end maailmale tõeliselt näidata ja saaksin ka mina teda tihedamini mängimas näha kui seda PSG-s.Vorsti roiskunud ots on see, et Arsenalitoetajana ei taha kohe mitte seda lüket jällegi ...ja kuigi vahepeal kuulsin et ka Arsenal on tast huvitatud siis arsenali chairman juba kuulutas mingit 7M suurrusest transfer budgetist uueks hooajaks ja siukse rahaga teda juba Pariisisit ära ei meelita...no igaljuhul oleks ManU siis hea valik ja Ronnie/Ruud ründepaar oleks päris hirmuäratav...nagu siin teemas juba räägiti, Ronnie tekitab võimalused oma hea kiiruse, tehnika, platsinägemise, sööduoskuse, tapvate pikkade spurtide jne jne:P ...ja siis onu Ruudi lükkab nad oma kõvera jalaga kogematta väravasse ...a mis ma siin ikka seletan, vuti transfer ruumoreid pole mõtet ennem uskuda kui üleminek toimunud on...
                            source

Kommentaar

Ei noo, sellega olen ma loomulikult nõus, et selline mõttetu läbustamine ei kuulu selle teema juurde!!! Ajage rohkem asjakohast juttu!!

Kommentaar

Polegi vist varem topeltpostitust teinud, kuid see sobib mõlemale:
                                Väike jutuke ManU kohta

Tundus suht naljakas
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X