Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leeds United

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas elBiD Vaata postitust
    Ei leidnud väravaid üles sealt 101-st. Keegi mängu nägi, mis lõpus juhtus?
    Viimane mäng: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2187962/
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Yeovilile 4-0. Beckfordilt siis Hattrick.
      Becks mulle meeldib.
      sigpic
      It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Yeovilile 4-0. Beckfordilt siis Hattrick.
        Becks mulle meeldib.
        5. koht ja Becks väravalööjate edetabelis kolmandaks.

Polegi enam nii nutune ju:

NR Team Plyd Pts
        1 Leicester 36 78
        2 Peterborough 37 69
        3 MK Dons 34 64
        4 Millwall 35 64
        5 Leeds United 36 59
        6 Oldham 36 58
        7 Scunthorpe 35 57
        8 Stockport 37 56
        9 Tranmere 35 53
        10 Colchester 36 53
        11 Southend 36 52
        12 Huddersfield 36 50
        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas oku Vaata postitust
          5. koht ja Becks väravalööjate edetabelis kolmandaks.
          Polegi enam nii nutune ju.
          no ei tea, võrdlemisi pask on ikka, kui jälle play-off ja siis jälle Wembley ja siis ma jälle lukustan Rünno ukse taha ja vanainimene peab trussikute väel vihmas ja külmas jalutama, et teisest majast võti leida, ja siis saab Leeds jälle pähe ja tuju on jälle rikutud.

on siis seda vaja jälle või?

Kommentaar

selle peale meenus mulle kohe Winston Wolfi tsitaat minu lemmikfilmist:

"Well, let's not start sucking each other's dicks just yet"
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Mille peale on kohane ka videolink: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2200652/

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                no ei tea, võrdlemisi pask on ikka, kui jälle play-off ja siis jälle Wembley ja siis ma jälle lukustan Rünno ukse taha ja vanainimene peab trussikute väel vihmas ja külmas jalutama, et teisest majast võti leida, ja siis saab Leeds jälle pähe ja tuju on jälle rikutud.

on siis seda vaja jälle või?
                ON VAJA! Otse edasipääs on ikka päris kahtlane juba (Donsi veel võiks hirmutada, aga mind himutab Leedsi vorm veel rohkem) ja play-offist päris välja jäämine oleks ju hullem kui trussikutes Rünno.

Ja saab neid Leedsi toetajaid ka näha, kes liigamänge vaatamas ei käi ja ennast play-offi jaoks hoiavad.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                  Mille peale on kohane ka videolink: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2200652/
                  Becchio tahtis niiväga ise penaltit lüüa vist

Kommentaar

Algselt postitas oku Vaata postitust
                    Becchio tahtis niiväga ise penaltit lüüa vist
                    Ega jah, päris tolaks ei tasu ka muutuda. Siiski, eduseis lubas siis miks mitte..
                    sigpic

Kommentaar

Miks Beckford peale väravalöömist eemaldati 90+ ? Kas tõmbas suurest erutusest särgi seljast ja unustas, et kollane oli all? Või kudamoodi ?
                      sigpic

Kommentaar

Mu ema ostis mulle täna Leedsi särgi.

Kommentaar

Miks Beckford peale väravalöömist eemaldati 90+ ? Kas tõmbas suurest erutusest särgi seljast ja unustas, et kollane oli all? Või kudamoodi ?
                          Jäi suluseisu, lõi palli eemale ja viibutas äärekohtuniku suunas näppu. Üks mäng.

Kommentaar

Meie päästja käsipallur Jermaine Beckford.

Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.

Kommentaar

Torrentid otsima varsti ... ja siis teeme filmiõhtu ...

BBC, Sport, BBC Sport, bbc.co.uk, world, uk, international, foreign, british, online, service

Kommentaar

Leedsi fännidele paistab päris lõbus film olevat, a la Schindlers List vms...
                                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Working...
                                X