Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kallis Martin, eksamid on ilusasti üle elatud ja olen parima tervise juures. Võib-olla on asjad hoopis sinu jaanipäeva tähistamises? Kui aga täpselt teaksin, millest aru ei saa, siis võiksin ehk isegi aidata...
--------------------
Austatud härra mcnamara,
vabandust, kui Teid kuidagi solvasin, kuid see ei olnud kaugeltki mitte minu eesmärk. Pealegi, kui Te oleksite Teie poolt tsiteeritava lõigu korralikult läbi lugenud, siis oleksite kindlasti taibanud selle juures teatud alatooni. Lisaks on Teil kahjuks kogemata (kindlasti kogemata, sest muud ei saa ma ju siinkohal eeldada) kahe silma vahele jäänud järgnev lause, millest eelneva jutuga kokku väga üheselt selgub, et ma Teie nime ju ei mainigi.
Algselt postitas oku
Tembu võtame ka kaasa! Tema asju on nii lahe maha unustada!
Kaasa võin ma tulla küll, aga asjad jätan seekord ise maha...\"Mis sest kivist tassida - kivi raske!\"
Põhimõtteliselt on kotti vaja aint alkoholi jaoks. Seekord tuleb viina küll rohkem võtta, sest eelmisel korral oli esimese õhtu lõpuks pea kõik otsas. Eriti tahan seda rohelist Viru Valget, mida on jube hea London-Leeds rongis juua. Ehk 4L nägu peaks vast paar päeva vastu
Ja miks Eestis neid lahedaid leibu-saiu ei müüda, mida igas rongi- ja lennujaamas ja tänavatel osta saab? Tegelt Statoil ja mõni teine koht mingit sitta müüb, kuid see pole absull võrreldav.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
mina näiteks puhkan ja ei suuda mõelda. sellest tulenevalt on mu raske olla konstruktiivne. või teile siiski lahkelt lubada, et enne augustit saan oma seisukoha kujundatud. olen nõus, et peaksin ikka korra Ellandil ära käima - muidu olen samasugune part-time supporter nagu kohal mitteviibiv dzentlmen mcnamara.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Nooremad ei saa ehk kohe aru ja peavad mitu korda tähelepanelikult vaatama ja kuulama, kuid vanad parmud jagavad vast ikka kohe ära. Eriti teemakangelased.
Ahjaaa, tegelased: rünno vasakul, Tembu paremal :P
Leedsi ajakava on muutumises. Esiteks tänu Sky mängudele ja teiseks politsei palvetele. Tuleb natuke oodata.
Muutustest oluliseim on meie jaoks Leeds - Derby, mis lükkus päeva võrra hilisemaks. Ja esimest mängu näeb ju siis telekast.
Praegused muutused:
Leeds United v Millwall> Was: Saturday 6th August, 3.00pm KO Now: Sunday 7th August, 12.15pm KO Reason for change: Selected for Sky coverage.
Leeds United v Derby County> Was: Tuesday 27th September, 7.45pm KO Now: Wednesday 28th September, 7.45pm KO Reason for change: Police request.
Leeds United v Hull City> Was: Saturday 31st December 3.00pm KO, Now: 12.00pm KO Reason for change: Police request.
Also confirmed following this morning\'s draw, our Carling Cup first round tie against Oldham Athletic at Elland Road:
Leeds United v Oldham, Tuesday 23rd August, 7.45pm
Kommentaar