Kuna üsna sageli tõusetub arutelu kohtunike ja nende tegevuse üle, mõtlesin, et võiks ka sellekohase alateema luua.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
Webb vilistab MMil. Webb on täna Liverpooli ja Arsenali FA Cupi mängus juba selle ajaga mis ma vaadanud olen , s.o teise poolaja algusest , ikka kohati päris villast tootnud. Clattenburg oleks olnud minu meelest parem valik."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF -
-
Kui juba selline teema üles võeti, kiidaks tolles liigas Oliveri - kõige noorem aga mu meelest kaks viimast hooaega kõige stabiilsem olnud. Tundub et webbi puhul hinnatakse mingit autoriteedi kehtestamist ja vaidlusolukordade käsitlemist, et teda endiselt igalepoole suurtesse mängudesse pannakse - see ebastabiilsus mida ta juba pikemat aega otsustega viljeleb, kaalub selle kogemuste värgi ikka üle.★★★★★★Kommentaar
-
Ma arvan, et oleks nagu normaalne, kui Webb enam ei vilista Liverpooli mänge (kuidagi väga tihti lähevad need otsused viltu). Aitab küll
Clattenburg ei vilistanud aastaid Evertoni mänge, kuna tegi derbis vist 2 kaheldavat otsust.Corner taken quickly...Kommentaar
-
Noh ta jättis meile ka asju andmata nagu ma lugesin. Ma oleks väga rahul kui Webb enam kunagi Arsenali mänge ei vilistaks näiteks
Kommentaar
-
-
Vaatasin, et Webb pole 1,5 kuud Premmis suuri mänge saanud; teadjamad, on see tavaline või ....?Elu on lühike, pidu on pikk.Kommentaar
-
16.ndal veebruaril vilistas Arsenali ja Liverpooli mängu FA Cupis ja oli pask. Eks selle tõttu. Tegelt oli ikka täitsa sitt."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
Kommentaar
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar