Sellised otsused ikka debiilsed. Ma ausalt öeldes ei pidanud jooni tõmbamagi, kui teadsin, et see tühistatakse ära. Jooned olid ikkagi samas kohas, kuni var otsustas küünarnukini liigutada.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Niipalju kui ka lugenud ja teistel kuulnud, siis paljude arvamus on, et emotsiooni on see ära võtnud. Vaatad ka neid mänge tuleb värav, siis ootad, siis tuleb var, siis vennad joonestavad tund aega ja siis, kas saad muige näole, et jee värav või vaatad tuimalt ilma väravata edasi. Jura juKommentaar
-
Seda küll, aga ikka sellist jõuetut "mida vittu jälle tippude vastu vilistamata jäetakse"-emotsiooni on vähem. Ehk mingeid totaalbrainfarte tuleb, aga täiesti fantoompenalteid ja selgeid suluseisuprohmakaid vâhem.Niipalju kui ka lugenud ja teistel kuulnud, siis paljude arvamus on, et emotsiooni on see ära võtnud. Vaatad ka neid mänge tuleb värav, siis ootad, siis tuleb var, siis vennad joonestavad tund aega ja siis, kas saad muige näole, et jee värav või vaatad tuimalt ilma väravata edasi. Jura juKommentaar
-
Mulle see Var alguses meeldis rohkem kui kohtunik ekraanilt vaatas üle, et sulgu pole davai luges. Nüüd läheb totaalselt komöödiaks ära juba ning ma ei saanud nende wannabe Autocad jooniste abil siiani aru, et kus see suluseis oli.Kommentaar
-
Aga kui sina ja mina näeme kohe, aga mingi Boliivia kohtunik vapsee ei näe?
Ehk AI arenguga võiks see automaatselt käia tippliigades, siis oleks asi korras ja ilus.Kommentaar
-
Minumeelest võiks olla see joon ala 5-10 cm ja juhul kui kaitsja ja ründaja mahuvad selle joone sisse, siis sulgu ei ole. Mis kurad vehet sel mõnel cm on, kui kaitsja on ühes ja ründaja teises väljaku otsas. Ründaja ei saa mingit eelist sellest kahest cm.Kommentaar
-
Ok, vahe on viis cmi, aga mis siis saab, kui on 5,6?Kommentaar
-
Siis on sulg, easy. Mu arust sel kattuvate joonte ideel on jumet, sest see haakub varasema tõlgendusega, et kui äärekohtunik aru ei saa, siis tuleks anda ründajale eelis. Ehk kuni jooned kattuvad, siis okei, pääsed läbi. Ja kui ongi nipa-napa, et ei kattu, siis pole ka midagi möliseda, sest 5cm olid enivei sulus.20 LEGENDKommentaar
-
Siis hakkab ju järgmine kamm, et kui on 4 cmi ja see ära nähakse, siis hakatakse mõõtma, et kas on ikka viis äkki.Siis on sulg, easy. Mu arust sel kattuvate joonte ideel on jumet, sest see haakub varasema tõlgendusega, et kui äärekohtunik aru ei saa, siis tuleks anda ründajale eelis. Ehk kuni jooned kattuvad, siis okei, pääsed läbi. Ja kui ongi nipa-napa, et ei kattu, siis pole ka midagi möliseda, sest 5cm olid enivei sulus.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar